Кралски работи и клюки - 22

• 52 271
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
По моята бтв синема има анимация 😄

# 481
  • София
На Коледа ще видим отново четворката заедно. Този път ролите ще са разменени Joy
25.12.2017г. е снимката

Относно роклята на Кейт - не е тази от 2011. Има предположения , че това е блуза и долната част е панталон или пола. Няма как да се разбере, няма снимка като при Мегън и Хари.

Тоест? Как ще са разменени ролите тази Коледа? Заради бремеността ли? Joy

От малкото което се вижда на снимките си прилича на същата рокля, само че не е толкова светната и може би затова не лъщи. Ако няма други снимки, а досега не е изтекло нищо, може и да е без панталон или пола Joy
Чудят се вече какво да измислят...

Gray, кои са готиният пич и русото дете в колата? След снимката на принц Филип?

Питър Филипс и дъщеря му Исла
Айла се казва момиченцето...сетих се как сестра ѝ запуши устата на Джордж - много бяха готини Joy
Питър Филипс трябва да  ходи само с брада!

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 17:22 от Lana

# 482
  • Варна
Isla Phillips се казва момиченцето - в нашите сайтове също Исла я пишат, но на английски как се прозинася името й не съм сигурна.

# 483
  • София
Isla Phillips се казва момиченцето - в нашите сайтове също Исла я пишат, но на английски как се прозинася името й не съм сигурна.

Ох, те нашенските сайтове...

# 484
Айла се произнася,с ударение на първата сричка.
И според мен Кейт не е с роклята от 2011,материята ми изглежда друга.
https://people.com/royals/kate-middleton-stylist-natasha-archer- … welcome-baby-boy/

# 485

Да, когато произнасят остров като "исланд", вместо "айлънд", така и името на детето от Айла става Исла....

# 486
Сега дават филма "Даяна". Тя влюбена в един пакистански кардиохирург Хаснът и тръгва с Доди, само за да го накара да ревнува. Поне така го представят.
По коя тв ?
Гледала съм го. Многократно го даваха доскоро по ТЛС.Много е интересен. Така и не го изгледах целия.

# 487
Nature Sparkles Розово- цикламената рокля на Кейт не ми харесва
..изглежда като сатен за подплата,тоалетите и досега винаги са били стилни и ефектни
докато в тази рокля изглежда малко кичозна и затова не ми се вярва да е същата като
през 2011..скоро пак имаше официална вечеря и беше с една синя рокля която и стоеше
като измачката..но простено и е малка издънка на фона на всичко с което се е обличала досега..
роклята на Меган ми харесва на манекенката дано  ефекта е бил същия и върху Меган
която не ми харесва как се облича последните месеци,лятото изглеждаше по-добре..Smile

# 488
Мен ми прилича на велур, като на дами от малцинството, които срещам по центъра Confused

# 489
Вълнувам се
😁😁😁

# 490
  • Разпиляна във въображението
Снимки на Даяна с момчетата

Скрит текст:

Даяна и Елизабет

Скрит текст:

Съжалявам, малко се поувлякох Simple Smile

# 491
  • в сърцето на един мъж...
Шарлът прилича много на чичо си Simple Smile
Картичката на Монако си прилича на коледна картичка - и елха има и всичко Simple Smile

# 492
Шарлот ще е опасна за в бъдеще! Има едно такова излъчване, сякаш отсега е с характер. Така ми изглежда.

# 493
Не е за Кейт или Мегън, или Виктория. И поради тази причина го слагам в скрит текст, та ако на някой не му е интересно да го чете. Относно стилистката ѝ e.
Скрит текст:
Крис Джаксън, кралския семеен фотограф, който ни даде много прекрасни снимки на Катрин, и жена му Наташа Арчър, стилистката на херцогинята Кеймбридж, са станали родители.

https://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/mother-and-baby/20 … asha-archer-baby/

Снимката е от 2016 , но тук двете принцеси са много красиви

Джеймс Мидълтън вчера в ресторанта Chiltern Firehouse. Кресида Бонас също е била.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6515147/James-Middlet … rn-Firehouse.html

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 22:53 от ۵ Gray. ۵

# 494
  • На топло
 На dailymail в коментарите, вече ги сватосват Джеймс и Кресида 😁
Тя е много нежна девойка.

Общи условия

Активация на акаунт