Кралски работи и клюки - 22

• 52 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
...139 четки и продукти за коса...
На чист български - WTF?
С риск да си навлека гнева на роялистите-кейтлисти имам една чуденка. Дали има екстеншъни? На стари снимки от ученически и студентски години косата й е хубава, но сякаш далеч не толкова гъста?!?

# 466
Аз не мисля, че има. Кейт се носи естествено, не ползва тунинг и това си личи.
На мен косата ми изглежда същата. Не ми допада, че я носи на букли, като Никол Станкулова и това поне от 15 години. Тази прическа не остана ли в 2000 година? Не знам, ретро ми е. Иначе е с хубави черти и на кок и отива много.

# 467
...139 четки и продукти за коса...
На чист български - WTF?
С риск да си навлека гнева на роялистите-кейтлисти имам една чуденка. Дали има екстеншъни? На стари снимки от ученически и студентски години косата й е хубава, но сякаш далеч не толкова гъста?!?

Не мисля. Според мен косата й е много гъста и чуплива към леко къдрава(от това което съм виждала на стари снимки). И си е същата. Интересно защо са махнали публикациите на фризьорката-голям праз като се разбере с какво да си поддържа косата. За мен косата й не е ретро. Напротив в момента това е на мода. Класическо и кралско ми е.  Леки вълни и много едри небрежни букли. В началото ходеше с по-оформени и стегнати букли, сега е по-естествено и с извити краища също често я виждаме. Но аз предпочитам букли и вълни. За мен правата коса е скучна.  Може би затова съм и пристрастна.

# 468
Няма екстеншъни Кейт.
С розовата блестяща рокля, по скоро цвят сьомга е май е модерна, но смешна. Чорапогащника с ликрица много проценти, без коментар.

# 469
  • Варна
Аз мисля, че тази рокля на Кейт е прекалено къса, за да я носи в двореца на коледен обяд, така че с друга е била облечена.
Монакското кралско семейство на коледни картички:
https://people.com/royals/monaco-royal-family-christmas-card-2018/

# 470
И на мен роклята на Кейт не ми допада.
Интересно защо избират мачкащи се материи за събитие. Айде да е за снимка - става.

# 471
Е, щом е от 2011 тогава ѝ е простено...Mr. Green Сега не вярвам да сложи подобно нещо... Интересно дали въобще ще видим с какво е била вчера?...

# 472
  • Разпиляна във въображението
Монакското кралско семейство на коледни картички:
https://people.com/royals/monaco-royal-family-christmas-card-2018/

Все едно са фотошопнати.

# 473
  • София
Аз все повече мисля, че е с друга рокля.
Вижте тази старата какъв оттенък на цвета има-новата е с по-нежно розово, няма го този лек...орнажевеещ??? оттенък.
Старата рокля е по-като сатен, докато тази новата е по-перлена, блясъка е по-лек.

За къса..не знам. На Мегън също е къса, пък сега с корема още повече. Аз все си я представям, че я носи, като туника Satisfied

# 474
На Коледа ще видим отново четворката заедно. Този път ролите ще са разменени Joy
25.12.2017г. е снимката

Кралицата пристигна в Kings Lynn. Sandringham Manor

Относно роклята на Кейт - не е тази от 2011. Има предположения , че това е блуза и долната част е панталон или пола. Няма как да се разбере, няма снимка като при Мегън и Хари.

Кити Спенсър  за списание L'Officiel Brasil.

Скрит текст:

Юджийн на премиерта на филма Sharkwater Extinction  - 18.12

Скрит текст:

Кадетите на Кралските военновъздушни сили получиха коледна картичка от почетния си командир

Зара и Майк си тръгват от обяда

Принц Карл Филип и принц Александър

принцеса София

не знам от кога е снимката

Предната тема писах за менюто на шведите, ето и снимки
красива украса

# 475
Сега дават филма "Даяна". Тя влюбена в един пакистански кардиохирург Хаснът и тръгва с Доди, само за да го накара да ревнува. Поне така го представят.

# 476
Сега дават филма "Даяна". Тя влюбена в един пакистански кардиохирург Хаснът и тръгва с Доди, само за да го накара да ревнува. Поне така го представят.
По коя тв ?

# 477
Бтв Синема

# 478
Благодаря. Ще връщам довечера :д  И за да не е спам Simple Smile

# 479
Изкарват я много влюбена в този лекар. Може и да е била. Той някак... С Доди, за да не е сама? И друг имаше преди тях. Още преди обявяването на развода. Чак пазачите се майтапиха с това. А вероятно има и цензура.
Не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт