Кралски работи и клюки - 22

• 52 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, Елизабет може да не е родена кралица, но е родена внучка и племенница на крал. Израснала е в кралска среда. А после живот са прави интересна шега. Wink

Вие представяте ли си Чарлз да се беше отказал от короната още едно време за да се ожени за Камила? Андрю щеше да е претендент, а Юджини следващата. Така погледната е супер странно.
Леле, хем следя височествата само за забавление, хем ме втресе от тази мисъл. Не че Юджени е лоша, но в сравнение с Кейт...
Беатрис, Беатрис - тя е по-голямата сестра Simple Smile

# 211
# 212
Не изглежда много остаряла.

Но има снимки, на които не ми харесва, прилича на нашенска бабичка.

# 213
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е и тя има право да се облече неглиже и както и е удобно Simple Smile

# 214
Да, но си мисля, че има бабички, които ако ги облекат и фризират, ще имат също царствено излъчване.

# 215
  • Бургас
Новогодишната картичка Йорданското кралско семейство за 2017

И тазгодишната картичка
 https://www.instagram.com/p/BrfYgQUH-de/?utm_source=ig_share_she … shid=mfceu79xryx8

Летисия

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 22:10 от lina_bs

# 216
  • До сърцето...
О, много хубава Елизабет от последните страници! Heart Eyes
Даже със забрадката е сладка - различна е.

Забравих да постна любопитните факти за Нидерландия:

•   Холандия и Нидерландия не е едно и също, макар че ги използват за синоними (и аз в това число). Холандия е само район на Нидерландия

•   Страната е напълно равна. Най-високататочка е на 322.7 метра надморска височина.

•   Холандският национален химн е най-старият в света. Той е написан и използван за първи път през 1568 г. Националното знаме на Нидерландия е най-старото трицветно знаме.

•   В Нидерландия живеят най-високите хора в Европа - средна височина при мъжете 1.81-1.84 м. и 1.67-1.70 м. при жените. На второ място е Черна гора Stuck Out Tongue Winking Eye

•   Всяка година в каналите на Амстердам падат по 25 000 велосипеда. От тях едва 8000 биват извадени.

•   Колелетата в страната са повече от жителите й (18 млн. срещу 17 млн.)

•   Всички деца в Холандия учат английски език. Почти всеки говори перфектен английски език.

•   !Холандия е единствената страна, в която няма изоставени домашни любимци !

•   Електростанциите за автомобилите са разположени на около 50 м. една от друга.

•   В Холландия не е прието да има пердета. Тази традиция е следствие от протестанската религия, която твърди, че ако начина ти на живот е благоприличен, няма какво да се крие.

•   Разделянето на мъжки и женски бани не е прието в Нидерландия. Колеги, независимо то пола, се мият заедно. Обществените сауни също не се делят на M и D, и двата пола ги ползват голи (не с бански).

•   В Холандия съществуват мостове, позволяващи на дивите животни да пресичат натоварените пътища.

# 217
Nature Sparkles Хубава е Коледната картичка на Абдула и фамилия..не знаех че празнуват Коледа
нали са  друга религия..дори ми е интересно че няма други жени освен Рания
баща му е имал 4..възползвал се е от правото!

# 218
  • Бургас
Не е коледна,а новогодишна Wink
Имал е 4 жени, но не едновременно

# 219
За кралица Елизабет и нейния интелект се е изказал изключително ласкаво един велик англичанин - Уинстън Чърчил. За един период от време той е вече възрастен и много опитен министър-председател, а тя много млада и съвсем прясна-прясна кралица. И въпреки, това той казва, че винаги много внимателно се е подготвял за отчетите си пред нея, защото задавала винаги много въпроси и все на място и определено го затруднявала.

Чела съм го някъде това в многобройните курсове по истории в университета за Чърчил като учихме
 Интересна личност (слабо казано е бил). Благодаря за мнението ти,любопитно е и ме пренесе в студентските години.

# 220
Швеското кралско семейство пълни наденици през 1985 година. Принцеса Виктория е 8 годишна и много чевръсто води целия процес. Laughing

https://www.oppetarkiv.se/video/2560523/

# 221
Харесах новогодишната картичка. Рания си е на високи токчета, главата ѝ е над на мъжа ѝ, но изглеждат щастливи. И евала на краля- достойно показва, че не му пука. Харесаха ми.
Радика, интересни и поучителни факти си извадила.

# 222
В Pinterest има много интересни ретро снимки на кралските семейства. Попаднах на една, на която Елизабет позира в стил "Меган", а именно краката й са в странна "счупена" поза. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://i.pinimg.com/564x/ad/a2/ae/ada2aefecf2e85ca3ef73f881c7fe8cd.jpg
(форума изписва грешка и не ми дава да кача изображение)

•В Холандия не е прието да има пердета. Тази традиция е следствие от протестанската религия, която твърди, че ако начина ти на живот е благоприличен, няма какво да се крие.
Maлко спам от мен:
Скрит текст:
не съм ходила в Холандия, но моя приятелка много учудено-възмутено ми е разказвала за липсата на пердета. Joy "Вървиш си ти по улицата и прозорците им буквално на пътя. На пътя ти казвам! И всичко се вижда, всичко! Как гледат телевизия, как вечерят...." За нея беше културен шок. А представям си баба ми да попадне в такава среда. "Ужас! Да ни гледат срамотиите!?" Joy

# 223
  • Разпиляна във въображението
Нидерландия е моята страна Simple Smile Много любопитни факти. Като цяло съм се насочила хлапетата да ходят да учат там.

# 224
Пресни клюки от "източник, близък до кралското семейство". Grinning

https://life.dir.bg/zvezdi/megan-i-hari-otkazaha-da-praznuvat-za … a-s-uilyam-i-keyt

Общи условия

Активация на акаунт