Кралски работи и клюки - 22

• 52 357
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Да, Елизабет може да не е родена кралица, но е родена внучка и племенница на крал. Израснала е в кралска среда. А после живот са прави интересна шега. Wink

Вие представяте ли си Чарлз да се беше отказал от короната още едно време за да се ожени за Камила? Андрю щеше да е претендент, а Юджини следващата. Така погледната е супер странно.

# 196
За кралица Елизабет и нейния интелект се е изказал изключително ласкаво един велик англичанин - Уинстън Чърчил. За един период от време той е вече възрастен и много опитен министър-председател, а тя много млада и съвсем прясна-прясна кралица. И въпреки, това той казва, че винаги много внимателно се е подготвял за отчетите си пред нея, защото задавала винаги много въпроси и все на място и определено го затруднявала.

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Елизабет е от онова последно поколение благородници, които са възпитавани по определени правила. Затова и има класа в нея.

# 198
Не е само до възпитание. Дадено й е свише:blush: Сестра й също е възпитавана по същата формула, но не е същото. Бети е уникален уникат!:sunglasses:

# 199
Не е само до възпитание. Дадено й е свише:blush: Сестра й също е възпитавана по същата формула, но не е същото. Бети е уникален уникат!:sunglasses:

При Маргарет, според мен, е имало и не малка доза завист към кака и.

# 200
  • На топло
Не вярвам Елизабет някога да се е държала надмено, пошло и вулгарно.

Това е много по-красиво от съвършените черти на лицето. Всеки човек го усеща това искрено вътрешно обаяние.

Маргарет наистина е била по-привлекателна от сестра си като млада, но после с напредването на годините, бързо е изгубила блясъка и физическата красота.

# 201
  • София
За да си дама не е достатъчно да си човек от женски пол, ами се иска стил и поведение.

# 202
За да си дама не е достатъчно да си човек от женски пол, ами се иска стил и поведение.
Не само. Иска се и благородство на характера. Иначе дребната злоба си личи. В подходяща среда дори и това може да се възпита.

# 203
Да, Елизабет може да не е родена кралица, но е родена внучка и племенница на крал. Израснала е в кралска среда. А после живот са прави интересна шега. Wink

Вие представяте ли си Чарлз да се беше отказал от короната още едно време за да се ожени за Камила? Андрю щеше да е претендент, а Юджини следващата. Така погледната е супер странно.
Леле, хем следя височествата само за забавление, хем ме втресе от тази мисъл. Не че Юджени е лоша, но в сравнение с Кейт...

# 204
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кралицата определено е с вроден блясък, не мисля, че някой от следващите поколения носи нейната харизма, освен Шарлот може би Simple Smile

# 205
  • Down south
Последните няколко снимки са впечатляващи!

# 206
  • На топло
Като Ин и Ян са двамата с Филип.
Аз го харесвам.
За съжаление се говори, че той е в много лошо здравословно състояние.

# 207
Като Ин и Ян са двамата с Филип.

И аз ги харесвам двамата визуално и не спирам да се чудя от кого Чарлз е наследил тази грозновата физиономия. Другите им три деца са с по-лицеприятни черти.

# 208
Nature Sparkles Когато гледам нейни снимки винаги ми е приятно без значение дали е млада
или в напреднала възраст..излъчва достойнство,спокойствие и вътрешен магнетизъм
който се усеща* в погледа и..не знам може да ви е смешно но никога не ми е минавало през ум
нещо лошо за нея ..не казвам че е идеална но външността и харизмата и не предполага да се замислиш
дали не е прикрита и двулична както съм си мислила повечето пъти за останалите и най-вече
за новите членове дошли от народа**..

# 209
  • о`майна лунна нощ е

Тия хора и в гръб се допълват! Уау!

Общи условия

Активация на акаунт