Кралски работи и клюки - 22

• 52 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Ако е с тази рокля-Ердем,отличен избор.
Само бих добавила малко по-пищни обеци.

Филипс на една от снимките ми се видя много дребен.Ако е така,оттеглям си харесването Simple Smile

# 376
  • Някъде там
Прекрасна рокля,но предполагам че пак ще има забележки че е много къса или много тънка или нещо друго.
Кейт май беше без палто и това беше цвета на тоалета и.Много харесвам такива цветове.Дано покажат още снимки.

# 377
Този Филипс готино изглежда на снимката, в колата,обаче някак трътлест ми се видя в цял ръст.

# 378
  • До сърцето...
Оооо, тук е било интересно днес. Гледам че са попочистили модератори и администратори Joy

Скрит текст:
С някои от пишещите тук с удовоствие бих си пила кафето, а някои се радвам, че не ги познавам.

И за да не спам, и мен да ме "заметат" с помощта на някоя ущипана съфорумка, една снимка на гръцкото кралско семейство: принц Павлос и принцеса Мари-Шантал с децата.

Мария Олимпия са я спрягали преди години за булка на Хари. А майка й, Мари-Шантал, се прочу с намесата в скандала Летисия-кралица София. А Павлос всъщност е племеник на София. Навързани са като.... Grinning
Скрит текст:

Още снимки на семейството:
Скрит текст:

# 379
  • Бургас
Не съм фенка на Мари Шантал. Защо? Нямам обяснение. Мъжът и е симпатяга

# 380
Харесва ми роклята на Меган.

# 381
Снажният рус момък, който седи най-вляво до мама, предполагам е първородният или?
Как се казва? Не ми се търси в момента, а ми допадна момчето.

# 382
Не харесвам роклите на Ердем, грозни и кичозни са ми. Но тази е интересна и стои великолепно за модела. Уви, не мога да кажа същото за Мегън

# 383
Пет деца и изглежда супер!
Какъв е скандала, все ще чета за него и все не остава време...

# 384
  • До сърцето...
Снажният рус момък, който седи най-вляво до мама, предполагам е първородният или?
Как се казва? Не ми се търси в момента, а ми допадна момчето.
Всъщност първородна е момата. Константин Алексиос го имаше в темата с ергените, той е второто дете, първи от четирите момчета.

Май за скандал определят поста в туитър (има го в скритият текст). Не бивало да се взима страна, ама не ме питай защо... кралски му работи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 385
  • Бургас
Може ли да видя снимка на Мегън от днес роклята? Както и на Кейт?

# 386

Оффф и аз знаеш ли откога се каня да чета за тоя скандал и все забравям.

# 387
Мисля, че няма снимки. Не и в цял ръст. Каквото са успели да снимат, докато са по колите - това е. Имаше няколко снимки по-назад.

# 388

Оффф и аз знаеш ли откога се каня да чета за тоя скандал и все забравям.

Кажете и на нас за този скандал Grinning

# 389
Може ли да видя снимка на Мегън от днес роклята? Както и на Кейт?
Лина, ние само хипотези даваме за днешните рокли.

Общи условия

Активация на акаунт