Кралски работи и клюки - 22

• 51 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Eдин тъп въпрос, но ...
В какъв цвят виждате тоалета на Кейт?
На различни снимки виждам ту тъмно червено, ту циклама. Astonished

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз лично на всички снимки виждам тъмно червено Simple Smile

# 632
  • Countryside
Хубави са и двете дукеси, само дето размятаха клюки, че нямало да ходят Съсексови, че Мегън и Кейт не се понасят, бла бла. Кейт е мноого слаба, да качи 5кг и ще е екстра, малко месце. Мегън пак в черно, онзи ден с басмяна лятна рокля, сега черно. Дано е тъмно синьо, по-интересно е от черно. Нещо обаче си е забравила корема май Joy
Кейт и Уили защо без децата? И Камилата я няма, Чарлито сам.

# 633
Бургундско Simple Smile

# 634
Nature Sparkles Интересно за кралското семейно имение Сендрингъм*
..не знаех че Даяна е била родена, живяла известно време  и кръстена в църквата към имението
 посещавана от височествата на Коледа..

Sandringham, Norfolk**

...Според едно изследване на VisitBritain (националната туристическа агенция на Великобритания) се оказало, че сред забележителностите на Великобритания най-популярни и посещавани са дворците и замъците..
.. На второ място се наредило посрещането на изгрева при Стоунхендж..
а на трето – посещението на мач от шампионата на Англия..

Скрит текст:

# 635
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бургундско Simple Smile

Е хубаво като ще конкретизираме го виждам като RAL 3002  Laughing

# 636
  • София
Дано всичко е наред с Камила.
Южени, горката, пак е зле.
Абе, от толкова PR-и и стилисти, няма ли как да и отстъпят 1(и на сестра и), да вземе да я ошлайфа. Беше страхотна на сватбата и сега пак, като краварка. Всеки си има несъвършенства, ама с подходящите дрехи ще е супер. Изчистени дрехи им трябват на тях, с хубава линия...да издължава фигурите и да няма 15 000 ширитчета, дантелки и буфнали ръкавчета.

# 637
Е може баба да ги кара да се обличат така нарочно, да не засенчват бъдещата кралица Simple Smile Нали Кейт реве за всяко ширитче и воланче Simple Smile Wink

# 638
# 639

Харесва ми Кейт в много тъмно синьо..

# 640
  • До морето
Който коментираше държането на Мегън за корема, да иде да види в темата за компроматите що е то държане на бременен корем 😛😛😛

Пак гледам снимки - Чарлз е абсолютен сладур като малък. Направо изписано дете, как после още в тинейджърските години става такъв грозньо (с най-добронамерен тон го казвам)? Не може да няма някоя конспиративна теория- да не са го отвлекли рептили или извънземни и да е подменен с някой друг  😂

# 641
Със сигурност е сменян, отвличан, и връщан обратно, поне няколко пъти този Чарлз, то си му личи!

# 642
  • Пловдив
Със сигурност е сменян, отвличан, и връщан обратно, поне няколко пъти този Чарлз, то си му личи!
Виж го какъв е очукан. Ясно си личи, че е втора употреба.

# 643
Joy

Чарлз е събрал грозното и от двамата си родители: зъбесто-конското от Филип, приближените очи и висналите бузки от Бети. И накрая за разкош е розово-лилав в лицето като алабаш. И аз с най-добри чувства, симпатичен ми е. Не му е било лесно в сянката на баба и с двама родители със силни характери. Личи му, че е нежна душа.

Честито рождество, хора! Бъдете здрави!

# 644
Честита Коледа!

Харесват ми и Кейт, и Мегън. Цветът на тоалета на Кейт определено е по-жив и празничен, но пък шапката и е много обикновена. Мегън не прегръща корема, което е чудесно. Според мен не е уместно да се сравнява с Мис България и "мисис Русия", ако препратката беше към Антония Петрова. Все пак кралското семейство гони друг имидж.
Дано Камила и Филип са добре със здравето.

Общи условия

Активация на акаунт