Кралски работи и клюки - 22

• 51 798
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • ENGLAND
Е, какво и има на Южени!!! Много си е добре, защо трябва да е като скумрията Кейти, малко закръглена, дрехата супер и стои, че стила не ви харесва това не означава, че тук не е модерно. Напротив изглежда много шик на фона на старомодното палто на Кейт.

И тези български журналисти не се научиха да превеждат английски, а не американски английски, САндригАм, а не СЕндригЪм.

# 646
Nature Sparkles Кейт с различен цвят на косата и видовете прически..

..и какъв крак..убийствен!

Скрит текст:

# 647
  • Бургас
Мете Марит и Хаакон на Коледа

# 648
Страшен крак извади Кейт.

# 649
Южени не върви никак царствено. Някак с издадено назад дупе и наклонена напред. За стила на обличане- изцяло повлиян от майка им е. Аристократичен кич, макар и да не виждам много аристократичното. Иначе наживо е симпатяга.

# 650
  • Countryside
Тя пък 'щото Фъргито една аристократка... каквато майката, такива и щерките. Южени и Беатрис определено не са красавици, но могат да се обличат и гримират по-добре.

# 651
Честита Коледа, дами! Бъдете здрави, весели и щастливи!
Не знам как съм се включила с цитат в темата ви (сигурно съм задрямала докато съм разглеждала снимките), но си признавам, че наминавам тайничко при вас за да разглеждам роклите и украшенията на принцесите и кралиците. Малко приказен блясък .....

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 03:01 от Рори72

# 652
Леле, какви кръгли червени бузки извади Кейт на първата снимка! Като Ниваляшка е (за който помни какво е).
С кестенява коса е най-добре. Червените оттенъци не й отиват.
Рори, честита! Недей само гледа, ами вземи и да пишеш. Hug

# 653
Кейт е в тъмно червено,бургунди. Харесвам всякакви шапки,особено нейните. Метън не ми харесва,отново.
Но и Кейт в тъмно синьо нещо не ми допада. Иначе последният тоалет,с който сте я показали е ссрахотен като цяло. Много е слаба наистина.
На мен оп-скоро ми е интересна клюката за персонала(че заради Мегън една от най-старите служителки,че и още  други ще напускат,била много капризна и си показала рогата).

# 654
На Кейт тези червени бузки гримьор ли и ги докарва, с тях не изглежда никак аристократично.

# 655
  • София
Според мен е снимка от някоя от бременностите. 
На мен ми изглежда един и същ цвета на косата, просто светлината е различна.

# 656
Според мен е снимка от някоя от бременностите. 
На мен ми изглежда един и същ цвета на косата, просто светлината е различна.
И аз така мисля. Черевна не е била. По-скоро топло кестеняв отенък, това е от снимките.

# 657
Хубав крак има Кейт, ама това рокле за къде го е облякла? Бая късо с бая цепка. Не особено подходящо за нейните среди.
С тъмносиньо ми харесва повече от Мегън. Повечето и прически ми харесват много, но бретонът според мен не е нейното нещо.

# 658
И аз пропуснах това да кажа-не й отива бретон.

# 659

..и какъв крак..убийствен!

Снимката е от 2013, оттогава много вода е изтекла под моста.

За мен е странно обаче, когато облекат (или ги облекат в) някоя ефирна (плисирана, широка) пола, познавайки идеално времето в Лондон и Англия, а там вятърът е ежедневие. Като роклето на лейди Луиз на сватбата на Южени, което се вдигна точно на влизане в църквата

Общи условия

Активация на акаунт