Кралски работи и клюки - 22

• 51 718
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Ами тук коментирахме Кейт сега.
Естествено, че палта се носят зимата, тук имах предвид друго и вярвам се е разбрало-скучничка е Меган.

# 676
  • Бургас
Какво общо има Мегън със стила на Кейт? Нали сега коментираме Кейт. Защо я намесвате?
Ето казахте, че Кейт е бъдеща кралица и затова трябва да слага еднообразни тоалети. Това е нещо, за което  въобще не съм съгласна и ви дадох примери с бъдещите и настоящи кралици в Европа. Даже Даяна е била един вид експериментатор.

# 677
Нищо. Защото по-назад и Мегън е коментирана. Коментираме си просто, коледните им снимки. Не коментираме само едната или само другата. Просто в момента идеше дума за Кейт.
За мен точно, защото е бъдеща кралица, а Мегън не е едната може да се носи по-свободно, по-експериментаторски, а другата не чак толкова и винаги ще го има това съобразяване. Има и друго нещо-Кейт просто според мен си е вече изградила стил, това е нейният стил и така се харесва. Иначе всеки може да е несъгласен с всичко, което поиска или да не е.

# 678
  • Някъде там
Излиза че само Кейт може да се носи както и харесва и само тя има изграден стил който никой няма против тя са си носи.
Меган няма право да се носи така както и харесва и да се харесва в тъмни цветове само защото тя е Меган.
Кейт ми харесва в зелено,но тя във всичко ми харесва с изключение на някои лелински рокли.

# 679
Ми не, нищо не излиза. Защо така буквално приемате нещата. ? Просто си разсъждавам, и казвам какво мисля. Според мен не могат и двете да си носят каквото искат-няма как. Мегън няма изграден още "кралски " стил, това имах предвид. Иначе предишният й на мен ми допада. Но има време -и тя ще свикне, ще изгради своя визия и ще се напасне. Не съм казала нищо против Мегън и не я намесвам никъде? Просто ще го напиша и подчертая, защото явно не се разбира Simple Smile и Simple Smileисках само да обясня защо мисля, че Кейт е по-задължена да се съобразява и защо за нея има повече правила. Това според мен, единствено, сега така ли е-не съм в кралското семейство, че да знам  Whistling

# 680
  • Бургас
Не съм сигурна дали за Кейт има повече правила . Кралицата и Камила се обличат по-интересно от нея.

# 681
Не съм сигурна дали за Кейт има повече правила . Кралицата и Камила се обличат по-интересно от нея.

Съгласна. Кралицата е страхотна, а Камила ми е много сладка.

# 682
  • София
Хайде не обвинявайте другите за собствените ви мисли.Ако ви харесва да изсмуквате от пръстите и да изкривявате думи-това си е ваш проблем.
Нормални коментари и хоп-все някой трябва да се заяжда-ама какво имаш предвид, ама защо така си го казал, ама не знам какво си.
Всяко кралско семейство си има някаква концепция на имиджа, като фамилия, както и на всеки член.
За Кейт и Уилям, явно е да изглеждат по-консервативни, елегантни по английски. Максима може да си ходи с шантави колиета и рокли, но такова нещо няма да видим на Кейт.

# 683
Радика, душа приготвяй Новата тема, до НГ гаранция тази ще се изпише.

# 684
  • София
Според мен пък Кейт играе на сигурно. Установила е разни неща, които и харесват и стоят добре, "работен гардероб",  и се придържа към тях. Честно казано, като се сетя за пердетата на приемите в Стокхолм и май предпочитам да не експериментира Grinning

Сръбска кралска новина https://www.hellomagazine.com/royalty/2018122765961/royal-baby-s … mVrd5rDkuV5fYYL0w
Някой си принц станал татко, братовчед на "престолонаследника"

# 685
"Royal couple Prince Mihailo and Princess Ljubica welcome their first baby – find out the gender and name"
Аз пък си мислех, че джендъра по-късно се определя...

# 686
  • Майничка
Според мен, стилът на Кейт си е тип "съседското момиче" - по-спортно, по-непретенциозно. Очевидно й отива и й харесва. Според изискванията на позицията й, постепенно добавя все повече официални елементи, а с възрастта - и не толкова "момичешки", но явно не й иде отвътре да се изживява като моден експериментатор, а и не й се налага да си дава зор. Поне има хубава фигура, та и конфекция да сложи, не й стои зле. Може и затова да не си дава много зор, виж, ако й се налагаше да прикрива някакви дефекти, вероятно щеше да се старае повече.

Изобщо, тя от самото начало си е в ролята на "доброто момиче",  даже "издънките" й (доколкото ги има) са едни такива, лапешки, нищо скандално. Ако сравним с "багажа" на Летисия, Мете-Марит и София Хелквист, например, Кейт е направо "селско дете обичливо".  Да не говорим за принцовете и принцесите по рождение (сред които Виктория май е по-скоро приятно изключение).

Що се отнася до стила, кралица Максима наистина е уникална. Мери Датска за мен е това, което ще стане Кейт с времето - елегантна, добър комбинатор, без изцепки, но и без издънки.

От Мегън май се очакваше повече холивудски стил, но и в Щатите времето на дивите отмина.

# 687
Е какво пък толкова и е уникалното на стила на кралицата - цвета. Един тип палта и шапки носи. Не мисля, че трябва да експериментират. Намерили са приличен класически, макар и леко скучен стил и залагат на него. С тия експерименти някои се докарват, като палячовци. Да не споменавам имена...

# 688

..Меган с по - светла коса ми харесва..

# 689
На мен и Кейт, и Мегън ми харесват на последните снимки. Разбира се Кейт ми е по-свежа, заради цвета, който е избрала. Ботушите на Мегън и на мен ми вадят очите. Можеше поне боти да сложи, ако толкова я е страх да не й е студено. Макар, че като я гледам с това отворено палто едва ли ботушите са избрани заради студа. Но, като цяло и двете този път изглеждат добре.

Много ми харесаха и снимките на Кейт от последните Коледи - няма нито една, на която облеклото й да не е хубаво. Винаги е прекрасна Heart
А снимката с крака на Кейт е един път. Перфектен крак!

Общи условия

Активация на акаунт