Професионални серии за коса - тема 123

• 65 014
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, да споделя впечатление  от Alterna smooth Anti frizz. Шампоан измива много добре, без да втвърдява и позаплита както ripearX. Балсама е гъст и богат, косата го изпива почти. Прави косата мека, хидра Тирана и гладка, но не отнема обема, разкош 😍. Аромата е като на всички Алтерни хайвер. В рибата и арлен ги няма, взех си литрови туби от нотино

# 106
  • на земята
Оххх и аз така..))
Лалга или Ланза кератиновата серия казвайте коя да  взимам ,че вече 😎😎😎

# 107
Е няма как да се сдържа  Laughing. Ланза с брутална въвеждаща оферта на кератиновата серия в Рибата. Само дето голямото олио и шампоана ги няма  Wink.   https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … vyavane-s-keratin
Би ли сравнила олиото Ланза и това https://www.zlatnaribka.com/olio-macadamia-healing-oil-treatment, което много харесвам. Благодаря ти! Hug

# 108
  • пловдив
Аз пък да споделя,че днес за пръв път се боядисах с боята Пермес. Много доволна останах,лесно се нанася и бързо се изплаква. Има малко по-силен аромат на амоняк само. След измиването косата е мека и блестяща,макар че ползвах и по дължините. Надявам се и в последствие да остана с такова впечатление,тъй като повечето амонячни бои изсушават дължините, а и бързо проличават белите коси.

# 109
  • София
Здравейте, освен тази на chi има ли друга коприна за коса?
Май само нея намерих. Искам да пробвам коприна за коса и се чудя дали на първо време да си взема малката разфасовка от 15 мл или по- голяма. Ако не е икономична- по- голяма ще взема, да я разнося повечко пъти, за да преценя дали ми харесва и върши работа. Simple Smile

# 110
  • Варна
Малага и двете са хубави. Макадамия съм ползвала класическото преди години и го харесвах. Много е икономично. При него единствено ароматът ме вбесява,но това си е мой проблем. Повечето момичета го обожават. Имам го и в момента де  Laughing все ми го подаряват защото се спряга като едно от най-хубавите.
 За това на Ланза съм писала много. Беше любов от първо докосване. Цяло лято ми беше почти единствен финиш. С останалите ползвам термокрем или хидратиращ такъв. С ланза няма нужда. Слагам две три помпи на влажна коса преди сушене и една две на суха. Има всички термозащити и е абсолютно достатъчно за косата ми самостоятелно. Като минус пак ароматът и това,че хич не е икономично.
  Това с ароматите е много относително при мен обаче. Да кажа,че тоя на хайверените Алтерни го преборва успешно,Марокан също,а за Лалга да не говорим.

The Catcher in the Rye    Най -харесваната коприна е червената поне по мои наблюдения. Имала съм мъничка от серията с трюфел,имала съм и тая със златната капачка както и мис универс с моринга и макадамия. В момента имам диип брилянс с маслина и монои. Всичките са с разкошен аромат,но ми идваха адски протеинови като финал финиш без последната. Зимата косата ми ги харесва всичките,но лятото не. Правят ми връхчетата някак твърди и остри вероятно защото лятото ползвам повече хидратиращи продукти,а каквото и да си говорим финишът трябва да се съобразява с това което ползваме преди него.

Fluttershy голямо шило си  Laughing Hug. Нали щяхме да минаваме на бюджетни продукти  Laughing. Богата е маската и не прекалявай. Редувай с Керастаз за дълга коса и ако нямаш шампоана ползвай протеинов.

milavanila благодаря  Hug. Вероятно ще тествам балсама ама по-напролет. Имам Инфинити ШиБ както и интенз и нямат свършване.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 08:07 от prinzesata

# 111
И аз май прекалих с хидратацията. Косата ми е плътна, боядисвам корени всеки месец и все ми се струва суха, а ми се иска да е мекичка и лъскава. Накупих все хидратиращи неща - маската на марокан с кафявата капачка, хидратиращ балсам GK, олио с пурпурна роза. В резултат косата ми на първи ден е супер, на втори ден вече е за миене, прекалено мека и лигава, лека. Изглежда не ми е толкова изтощена, колкото си мисля и няма нужда от такива силни неща. Можете ли да ми препоръчате сега какво да ползвам? Моля за конкретни предложения за леки неща  Hug

# 112
На моята нетретирана и необичаща протеини коса Лалга действа абсолютно хидратиращо, което ме изненада.

# 113
  • гр.Стара Загора
Здравейте!

Ползващите маска Lalga, нанасяте ли и на скалпа?Маска винаги слагам на дължините, а по описание в Златна рибка разбирам че става и за скалп.Притеснява ме да не ми утежни корените,а относно аромата много ми харесва .
Приятен ден ви желая!

# 114
Аз я слагам и по скала, не ми утежнява.

# 115
  • Варна
 Момичета има моменти когато дори корава протеинова маска се усеща като хидратираща. Приглажда,омекотява,витализира. Лалга в никакъв случай не е корав протеин балансирана е. Все пак я дават за всеки тип коса. Винаги я нанасям на скалпа с хубав масаж. Много са ценни и редки маските с насоченост грижа за скалпа и фуликулите. Другите които имам такива са Хроноложист на Керастаз и тая на Епруваж.

sensitive*** вземи един хубав балансиран шампоан да кажем въстановяващия Епруваж,може и тоя за обем/него обаче не съм го ползвала,но би следвало да е добре балансиран/ и си ползвай хидратиращите неща спокойно. На здрави коси много добре действат хайверените алтерни. Бляскавите Олиесета също са вариант в бюджетния клас.

# 116
  • София
Благодаря, принцеса! Навсякъде чета, че прави косата мекичка и лъскава, та мислех, че е с хидратиращ и заглаждащ ефект, не с протеинов, но все пак ще я пробвам явно в мини разфасовката Simple Smile

# 117
  • Бургас
Имала съм и червената коприна и тази със златната капачка,харесват ми много.

# 118
  • Стара Загора
Здравейте, моля за малко помощ. Кой термозащитен спрей на Ланза да си поръчам. Lanza thermal defense spray или Lanza smooth defense spray. Пиша от телефона и затова само имената написах.

# 119
  • Варна
 Имам хидратиращия спрей,но сега се замислям,че не съм го ползвала след хидратираща маска  newsm78 та...не мога да гарантирам,че ще е ОК примерно след Марокан. Иначе след Ши М Лалга е добре. Спрей е,но не е с консистенция на водичка. Като рядък крем е полупрозрачен. Не съм го пробвала и на суха коса....

Общи условия

Активация на акаунт