Професионални серии за коса - тема 123

• 65 136
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че точно тези ампули Принцесата показа като подходящи и за скалп. и за дължини.

# 586
Само че на тези пише, че след 3 минути се отмива, не трябва ли тези, които са за скалп да са без отмиване?

# 587
  • Пловдив
Не е задължително. Ампулите са много хубави.

# 588
  • София
Аз си взех на Lakme ампулите, които предпазват скалпа преди боя. Ползвах ги при последните си две боядисвания и съм много доволна. По принцип не съм фенка на марката и подходих много скептично, но съм доволна наистина.

# 589
Здравейте,

Купувам си от Златна рибка същата боя , с която ме правят в салона и дори  по-висок процент окислител, но резултатът е в пъти по-лош. Имам упорити бели коси, които след боядисване  в по-среден клас салони след 2 измивания лъсва, но не мога да давам 80 лв за боядисване всеки месец. Какво ще ме посъветвате?

# 590
  • На черешатааа
Благодаря Ви момичета Flowers Hibiscus. Реално и сега ми е такъв златист цвета, снимката нещо не е както трябва явно. И аз си го харесвам много Gift Heart .
IvaMon  Боядисвам само в корените или по скоро изсветлявам, защото реално моята  е тъмна. Цялата коса боядисвам 1-2-3 мах пъти в годината или ако ме е ухапало нещо за кичури- правя още 1-2 нюанса русо + някой друг в капучино.Става много естествено и сполучливо.  Но имам и  бели кичури, които  при боядисването с 1 цвят стават по различни и почти винаги все едно съм на кичури или  с изсветляла от слънцето коса. Боята на Жан пол май само в салоните се предлага, да. Аз  не се боядисвам в къщи, не се справям сама Sad .
sweety_kitty  хах по същия начин спя и аз. По гръб никога- освен в болнично заведение веднъж - но го броя форсмажор. Каква калъфка да и взема. Спя на памук или памучен сатен....
И аз не си реша косата, освен като я изправям Flushed

# 591
  • Варна
Само че на тези пише, че след 3 минути се отмива, не трябва ли тези, които са за скалп да са без отмиване?
Не е задължително да са без отмиване. Стамиген на Напура,Енерджи 2 и те са с отмиване. Много са добри ампулките на Сери.....Ако държиш да са без отмиване има много други варианти. Относно стоенето 3мин. винаги чета 3мин. минимум  Laughing-маркетинг..... Малко хора биха купили продукт,на който пише стойте намазани 2ч. и тогава измийте  Laughing
  Смесваш 1/1 с вода/аз си пресипвам половин в празно шише,за което имам апликатор примерно на Напура/ , нанасяш първо в корена и после разнасяш по дължините. Слагаш шапка за баня и загряваш със сешоар. Постояваш половин час и плакнеш.
 Признавам си,че не съм ги купувала отдавна Laughing ама то с толкова мазила за скалп все не им идва реда  Laughing.

hrrisss при много бяла коса е задължително цветът,с който се боядисваш да се смеси с основен примерно ако боядисваш с 6.3 да се смеси с 6.0,за да покрие упорита бяла коса. Аз правя друго научено тук в темата за блондинки.... Правя предварителна пигментация на по-засегнатите участъци с чиста боя директно от тубата и след десетина минути нанасям отгоре боята с оксидант.

# 592
  • Някъде там
Принцесата , много си ми полезна с твоите коментари.
Радвам се ,че пишеш в темата.Имам един упорит бял косъм , който ме дразни много.Ще пробвам по описания от теб начин като боядисвам корени след месец .
Сега искам да попитам нещичко, на моята голяма тинейджърка започна да и се омазнява супер бързо косата Flushed .Фризьорката ми препоръча Уплътняващ шампоан / Wella volume boost 250 ml защото не пресушава дължините .Дали е добър наистина, не ,че си нямаме за обем на ФК с кокос , но и той и омазнява бързо косата.Предполагам ,че заради кокоса в него .

# 593
Аз бих заложила на ш без силикони в него... При мен силиконите и като цяло профи шампоаните често ми омазняват, затова ги ползвам с редуване на безсиликонов. Примерно от дисциплин шампоана направо получавам билд ъп ако го ползвам няколко седмици подред или който и да е шампиан на керастас с изключение на еликсир. Еликсир е добър. Супер доволна съм от дългокисите момичета за обем от ДМ. Струва 4-5 евро и прави косата още при миене лесна за разресване. Пълен е със съставки за растеж и придава обем в корените без да изсушава.

# 594
Fluttershy, шампоана на Wella Volume boost е много добър, аз лично го харесвам много, преди беше любимия ми, но се "наситих" на него. Сега ме подсети, та ще го търся по мгазините. Определено според мен няма да ти омазни косата като този с кокоса.

# 595
  • Някъде там
Аз бих заложила на ш без силикони в него... При мен силиконите и като цяло профи шампоаните често ми омазняват, затова ги ползвам с редуване на безсиликонов. Примерно от дисциплин шампоана направо получавам билд ъп ако го ползвам няколко седмици подред или който и да е шампиан на керастас с изключение на еликсир. Еликсир е добър. Супер доволна съм от дългокисите момичета за обем от ДМ. Струва 4-5 евро и прави косата още при миене лесна за разресване. Пълен е със съставки за растеж и придава обем в корените без да изсушава.

Ще го пробвам и него.Лошото е ,че скалпа и е чувствителен и ме е страх да не се раздразни .
Иначе имаме шампоани без силикони, парабени и т.н .Детски, фифи френдс , но направо на втори ден и е мазна вече .
Ще взема този за дълги коси от ДМ и този на Вела : )

# 596
Принцесата, благодаря за коментара.
Аз понеже никога не съм ползвала грижа за скалпа и там познанията са ми нулеви.
Но още от следващото миене на косата ще пробвам ампулите на Сери.
Иначе снощи за първи път от 2 години насам се измих с Керастаз Терапист.
Еми поне за мен, без да имам претенции, че съм пробвала всичко, няма такова чудо Grinning
Косата се преобразява с едно миене, а аромата му ми е може би най-любимият Heartpulse
Повече няма да оставам без него, дори да не го използвам често.

# 597
На мен Терапист ми е любима серия на Керастас, най-харесвам маската аз обаче.

# 598
  • На ръба..
И аз съм в издирване на шампоан за чувствителен скалп, който да комбинирам с хидратиращия тоник на Philip Kingsley. Досега ползвах хидратиращия на Олиосета, но ми се иска да пробвам нещо друго.

# 599
  • Варна
 Олиесета нямат хидратиращ шампоан. Всичките са им балансирани. Предполагам тоя за блясък визираш.
 Погледни тия на Медисютикълс-решават проблемите с чувствителен скалп,тия на Епруваж също.. Тоникът на Кингсли се комбинира с всичко той си е грижа за скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт