Професионални серии за коса - тема 123

• 65 004
  • 769
  •   2
Отговори
# 705
Момичета, при боядисана коса в шоколадов цвят задължително ли е използването на шампоан, маска, балсам за боядисвана коса?Фризьорката ми каза, че заради омазняването на корените и сухите краища и използването на стилизанти трябва да използвам друг шампоан и си купих от салона Loreal Pure Resource .Какво ще ме посъветвате?Blush

Не, но потенциално може да ти удължи трайността на боята с 1 или макс 2 седмици. Иначе можеш да подпомогнеш и с неща, които НЕ правиш: по-малко маслени маски или без (свалят тъмна боя), без шампоани за обем (доказано свалят по-бързо боята), както и някои шампоани за мазна коса са противопоказни. Всичко кисело-като измиване с оцет за блясък "отключва" заключения пигмент, не мога д аго обясня, но знам, че действа, защото така умишлено съм сваляла боя.

# 706
  • София
Предлагам в следващата тема да споделим кои са ни любимите неутежняващи продукти, за честа употреба, които си поддържаме налични. Разбира се, да напишем и каква ни е косата.

# 707
Шампоана на олиосета за блясък протеинов ли беше.

# 708
https://coyacosmetics.com/?post_type=product
Някоя от вас да е чувала за тези продукти, нови са. Следвам в Инстаграм дамата, която е нещо като рекламно лице и ми е интересно. Как ви се струват съставките? Предполагам, че е пореден рекламен трик и за момента не бих ги опитала, ако не чуя поне някоя от вас да пробва Grinning

# 709
  • Някъде по Дунава
Балансиран.

# 710
А Олиосета имат ли хидратираща серия?

# 711
  • Някъде по Дунава
Джулия, май нямат хидратираща. Шампоанът за блясък обаче съм ползвала с хидратираща маска и беше ок.

# 712
  • Някъде там
Балансиран.
Аз ги усещав хидратиращи.

# 713
Включвам се с питане за луксозната серия на Lanza и Lalga. Та, за коса, която е дълга, със сухи и заплетени дължини, коя серия е по-добра? По принцип, косата ми обича хидратация. Тъй като я къносвам, протеинови продукти ползвам веднъж в месеца. 😀😀😀

# 714
Някоя от вас да е чувала за тези продукти, нови са. Следвам в Инстаграм дамата, която е нещо като рекламно лице и ми е интересно. Как ви се струват съставките? Предполагам, че е пореден рекламен трик и за момента не бих ги опитала, ако не чуя поне някоя от вас да пробва Grinning

Аз се опитах да се свържа с тях преди няколко седмици. Помолих да ми изпратят съдържание на продуктите. Бяха тоооолкова груби и заядливи, че ми е трудно да го пресъздам. Имало на сайта им всичко, много обичали такива философки, аз съм била търсила тях, не те мен... безпардонни. Блокираха ме иначе щях да ви покажа. Ако ще да е най-вълшебният продукт, никога не бих дала 1 лв да стимулирам подобно отношение 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

# 715
bobibon сериозно ли, ужас Rage ей това винаги ми е било странно - ти се опитваш да им дадеш парите си, те не знаят как да ги вземат, потвърждава ми се мнението, просто ми беше интересно дали някой има опит с тях

# 716
bobibon сериозно ли, ужас Rage ей това винаги ми е било странно - ти се опитваш да им дадеш парите си, те не знаят как да ги вземат, потвърждава ми се мнението, просто ми беше интересно дали някой има опит с тях
За съжаление , да! Ако някой ги пробва, ще ми бъде интересно да изрази мнение за продуктите. На съм скептична след това отношение.

# 717
  • Варна
Включвам се с питане за луксозната серия на Lanza и Lalga. Та, за коса, която е дълга, със сухи и заплетени дължини, коя серия е по-добра? По принцип, косата ми обича хидратация. Тъй като я къносвам, протеинови продукти ползвам веднъж в месеца. 😀😀😀

Ланза имат много серии. Имам кератиновата плюс хидратиращата маска Moisture Moi Moi .  Кератиновата серия е мек балансиран протеин. Харесвам я,прави косата разкош,но протеинът е осезаем,а и моята коса обича протеин. Маската Moisture Moi Moi се води хидратираща. Не съм задълбавала в състава,но според мен не е чиста хидратация и тя. Усещането е силно хидратиращо обаче.
 Лалга се водят за всеки тип коса и също са балансирани.

# 718
Като реклама ми звучат като Алтея,който обещават същите неща. Пробвах Алтея, даже наскоро свърши нищо впечатляващо за да го купя пак.
А за отношението на coya познавам от дете собственичките и не се учудвам даже. 

# 719
  • Някъде там

Ланза имат много серии. Имам кератиновата плюс хидратиращата маска Moisture Moi Moi .  Кератиновата серия е мек балансиран протеин. Харесвам я,прави косата разкош,но протеинът е осезаем,а и моята коса обича протеин. Маската Moisture Moi Moi се води хидратираща. Не съм задълбавала в състава,но според мен не е чиста хидратация и тя. Усещането е силно хидратиращо обаче.
 Лалга се водят за всеки тип коса и също са балансирани.
При мен е обратното.Аз усещам Ланза Кератин маската като балансирана, а Лалга е усетих повече като протеин.Косата ми не обича протеин и след Лалга ми се пресушиха дължините .Така и не взех пълноразмерна опаковка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт