Професионални серии за коса - тема 123

• 65 028
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, спреят, за стимулиране на растежа и при косопад на Ланза, ефективен ли е? От серума на Епруваж файда не видях. Нямам косопад, по скоро  нещо за подхранване на скала търся, с цел сгъстяване на косата и удължаване фазата на растежа.

# 121
Имам нужда от шампоан за обем, тъй като косата ми е дълга до кръста и в деня на измиване стои добре, но винаги на следващия ден няма и помен от какъвто и да било обем. Хвърлила съм око на  Kerastase Bain Volumifique , но все пак бих се радвала на мнение за шампоана или пък препоръки за други, които наистина да придават обем?

Скрит текст:

В момента използвам кератиновия шампоан и балсам с коприна на CHI, но ми идват прекалено тежки.

# 122
  • Варна
 galena1206 гъстата коса е ген....ако не е имало разреждане от косопад или изтъняване няма вълшебен продукт,който да предизвика растеж на нова коса. Епруваж е един от най-харесваните серуми по принцип,но идва леко омазняващ ако се прекалява с количеството.Комплексна грижа с хубави продукти,маслени маски с масаж,правилно хранене,минимизиране на стреса значително би могло да подобри визуалното състояние на косата. Ако Епруваж не ви е харесал не мисля,че и Ланза ще Ви очарова. Серумът е лек,ментов,с охлаждащ ефект. Наясно сте предполагам,че за видим резултат от който и да били подобен продукт са нужни поне 3м. ползване.

# 123
Момичета, ползвали ли сте това спрейче за запазване на прическата от начупване?

# 124
galena1206 гъстата коса е ген....ако не е имало разреждане от косопад или изтъняване няма вълшебен продукт,който да предизвика растеж на нова коса. Епруваж е един от най-харесваните серуми по принцип,но идва леко омазняващ ако се прекалява с количеството.Комплексна грижа с хубави продукти,маслени маски с масаж,правилно хранене,минимизиране на стреса значително би могло да подобри визуалното състояние на косата. Ако Епруваж не ви е харесал не мисля,че и Ланза ще Ви очарова. Серумът е лек,ментов,с охлаждащ ефект. Наясно сте предполагам,че за видим резултат от който и да били подобен продукт са нужни поне 3м. ползване.

Принцеса,
Поръчах току що серума на Епруваж и сега май съжалявам, защото моята коса бързо се омазнява в корена.
Как точно процедираш при нанасянето му? 

# 125
  • Варна
  Lirena  нанасям го на подсушена с хавлия чиста коса. Слагам обаче 2 пипети не 4 както е препоръчано. Слагам двете пипети в шепа и с пръстите на другата ръка нанасям по скалпа. По принцип ползвам винаги някаква грижа за скалпа,но Епруваж имам задължително един цял в шкафа тъй,че не съжалявай. Просто ще трябва да си нацелиш оптималното количество.

# 126
Здравейте! Моля за мнение и съвет относно покупката на сешоар. Спрял съм се на два варианта. Кой е по-добър според спецификациите? Ще се ползва от жена и от момиче на 15г. Това са двата варианта: https://www.valera.com/en/Professional/Hairdryers/Swiss-Power4ev … Power4ever-SP4-RC и този: http://en.unix-elec.co.kr/portfolio_page/un-b1742/

# 127
Благодаря,  принцеса!
А колко често  ползваш серума на Епруваж?

# 128
  • на земята
Някъде ще има ли намаление тези дни да следя?
Благодаря

# 129
  • Варна
След всяко миене на косата. Един флакон отнася около 4месеца постоянно ползване. Мия през два дни.

Намаления за 14.02 евентуално и за 08.03 но и изненадващи не са изключени.

# 130
Здравейте! Моля за мнение и съвет относно покупката на сешоар. Спрял съм се на два варианта. Кой е по-добър според спецификациите? Ще се ползва от жена и от момиче на 15г. Това са двата варианта: https://www.valera.com/en/Professional/Hairdryers/Swiss-Power4ev … Power4ever-SP4-RC и този: http://en.unix-elec.co.kr/portfolio_page/un-b1742/

Колко хубаво, че сте се сетил как да зарадвате Вашите момичета. Аз не мога да Ви помогна, но питайте и в темата "Модни тенденции и всичко за косата". Там момичетата са доста активни.

# 131
  • Варна
 Аааааааааааа сега видях въпроса  Laughing на 100% дамите много ще Ви обичат ако намерят под елхата едно такова бижу https://www.notino.bg/parlux/advance-light-seshoar/p-581484/

И...това не е шега. Сериозно това е най-харесваната марка сешоари от маниачките на тема коса не само в тая тема. Със сигурност ще се оцени и ще върши страхотна работа.

# 132
След всяко миене на косата. Един флакон отнася около 4месеца постоянно ползване. Мия през два дни.

Намаления за 14.02 евентуално и за 08.03 но и изненадващи не са изключени.
Благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 133
От къде може да се поръча боя за коса на Милкшейк?
Моя близка ще си прави кератинова терапия. Казали са и, че после трябва да мие косата със без сулфатен шампоан.
Та дайте идея за без сулфатни шампоан и маска?  bouquet

# 134
  • Някъде там
От къде може да се поръча боя за коса на Милкшейк?
Моя близка ще си прави кератинова терапия. Казали са и, че после трябва да мие косата със без сулфатен шампоан.
Та дайте идея за без сулфатни шампоан и маска?  bouquet
И аз се интересувам от това.
Много искам да пробвам боята на милк шейк.
Може би в амазон я има.

Общи условия

Активация на акаунт