Професионални серии за коса - тема 123

• 65 099
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали термозащита за преса,която не омазнява  и не втвърдява косата. Купих си спрей на Лакме от магазина на Златна рибка, но след него косата ми става твърда и суха като метла. От маслата и кристалите пък ми се омазнява.

# 616
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали термозащита за преса,която не омазнява  и не втвърдява косата. Купих си спрей на Лакме от магазина на Златна рибка, но след него косата ми става твърда и суха като метла. От маслата и кристалите пък ми се омазнява.
Не знам с колко ръце трябва да го препоръчам - термо олио Напура!  Няма мазно, няма остатъци, няма фриз, няма втежняване  Heart

# 617
  • На черешатааа
Мацки според вас Керастаз тераписта дали е подходящ за моята косица? Надъхвате ме като чета така само суперлативи Stuck Out Tongue

# 618
Мацки според вас Керастаз тераписта дали е подходящ за моята косица? Надъхвате ме като чета така само суперлативи
Щом за моите 5 косъма няма и 50 гр тънка и късаща се коса е идеален, значи за всяка ще да е Grinning абсолютен уникат е, буквално ме спаси от години мъки с какви ли не профи продукти Лореал. - НО говоря от опит с маската, не за шампоана. Шампоанът е силничък и не на всеки скалп понася.

# 619
  • На черешатааа
sweety_kitty Благодаря. Ако мернете  добри цени на тераписта , моля споделете Flowers Hibiscus

# 620
sweety_kitty Благодаря. Ако мернете  добри цени на тераписта , моля споделете Flowers Hibiscus
аз като за тест си взех травъл комплект Терапист - маска + шампоан + олио Елексир Ултим за 37 лв от Арлен, чиито количества ще ми стигнат доволно за поне 3-4 месеца.
На мен ми е интересно да пробвам и серума Терапист - някой случайно има ли отзиви за него?

# 621
Момичета, аз също обожавам терапист и съм изхабила общо 1 бр 200 мл и 1 бр 500 мл от маската и 1 литър балсам от тая серия. Мога да ви кажа, че балсамът е също толкова добър ползван след шампоан и даже напоследък много ме кефи как не утежнява изобщо. И двата продукта са супер и си заслужават. Керастас дават балсама спец за тънки коси, действието е също толкова добро на тях.

П.с. ама според мен голд не е с тънка коса, м? Гъста изглежда на снимките.

# 622
  • Някъде там
Балсамите на Керастаз са напълно досатъчни за тънки коси.От балсамите съм пробвала Дисциплин и даже ми беше леко тежък .
Имате ли отзиви новата хидратираща маска на маракеш?

# 623
Момичета, аз също обожавам терапист и съм изхабила общо 1 бр 200 мл и 1 бр 500 мл от маската и 1 литър балсам от тая серия. Мога да ви кажа, че балсамът е също толкова добър ползван след шампоан и даже напоследък много ме кефи как не утежнява изобщо. И двата продукта са супер и си заслужават. Керастас дават балсама спец за тънки коси, действието е също толкова добро на тях.

П.с. ама според мен голд не е с тънка коса, м? Гъста изглежда на снимките.

Може ли линк към балсама? Виждам в ЗР  някакъв балсам, който пише, че е за преди шампоана?

# 624
той е. може да се ползва и след.

# 625
  • Varna
Олиосета за блясък е прекрасна. Повторих с покупката на  маската, само дето е леко неикономична.
Аз пък имам въпрос, пробвах Хронолоджист Ш и М, много ми харесаха, но се чудя преди маската какъв шампоан мога да ползвам. Освен Хронолоджист дайте идея за друг?
Нали принципа е след хидратация - пак хидратация, след протеин може и хидратация. Говоря за шампоан и маска.

# 626
Здравейте. Препоръчайте ми хидратиращи шампоан и маска. По принцип използвам Джойко и най-добре ми се отразява на косата, но искам малко да разнообразя.

# 627
Хидратиращите, които съм ползвала и съм доволна, са Лилавия Секси хеър, Филип Кингсли, Кюн, Макадамия до някъде, но честно казано най-много от тези си ми допадна Джойко.

# 628
  • на земята
На мен  Джойко много ми изсушава скалпа ,в началото като го почнах всичко беше ок,но забелязвам,че след като се измия с него ме сърби скалпа ,сух ми е и не ми е комфортно.
Шампоан за дълбоко почистване за всеки тип коса ползвам ,златисто шише е.

Melisandra ,пробвай Епруваж или Керсатаз

# 629
Здравейте момичета.Влизам с питане ,дали сте поръчвали козметика за коса от КОСА.бг.До края на месеца има 20% отстъпка ба всички продукти на Керастаз.Та се чудя дали е читав магазина

Общи условия

Активация на акаунт