Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета
В тази празнична сутрин наливам по чашка кафе   Coffee

Броени часове остават до Коледа... Да отворим сърцата си за любовта, добротата и щедростта...Да бъде светлина в душите ни! Да бъде любов в сърцата ни! Да бъдат вяра и добро в дните ни! Да бъде мир в домовете ни и на земята ни... ДА БЪДЕ...!
Хубав ден и празнична седмица  Hug

Злати  Hug Сиси  Hug благодаря за споделеното  Hug Рейхан изглежда прекрасно....да видим ще ни радва ли или ще ни ядосва в сериала..... Thinking

# 166

Добро утро! Hug

На прага сме на най-Светлия празник-Рождество Христово.
Нека е изпълнен с много приятни емоции
и незабравими преживявания!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!
Пожелавам ви една по-щастлива
и изпълнена с обич и успехи Нова Година!

Ани HugСиси Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug Hug

Довечера Бъдни вечер ще посрещаме при сина и приятелката му,
тъй като днес е на работа до късно(така е,който работи на смени)! Peace

Очакваме новия сериал с Еркан и останалите актьори!Дано докато трае почивката както писаха 3 седмици се подготвят и разберем след това за деня на излъчване на сериала! Peace

Сега прочетох това за Йозджан.....
Цитат
✔ Новый сериал от Озджана Дениза!

Известный актер Озджан Дениз, который снимается в сериале #СтамбульскаяНевеста,подписал контракт с продюсерской компанией Avşar Film.
Компания Озджана DNZ Film снимет новый сериал совместно с компанией Avşar Film. Озджан Дениз будет заниматься только режиссурой проекта.
Проект запланирован на май месяц следующего года.

Рускините са коментирали,че Аслъ и Йозджан ще се снимат до април и после ИН ще бъде без тях,а с порасналата Яз!Колко е вярно ще видим! Peace

Пожелавам на вас и вашите семейства светли празници! Heart Eyes

========================

Седмичния рейтинг....
Скрит текст:
1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 15,47   % 31,95   12,50 Milyon
2.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 15,10   % 32,08   12,20 Milyon
3.   Kadın   FOX TV   % 13,12   % 29,22   10,60 Milyon
4.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 12,51   % 25,13   10,11 Milyon
5.   Çukur   SHOW TV   % 9,88   % 20,99   7,98 Milyon
6.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 9,42   % 20,61   7,61 Milyon
7.   Söz   STAR TV   % 9,31   % 19,69   7,52 Milyon
8.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,06   % 19,34   7,32 Milyon
9.   İkizler Memo - Can   KANAL D   % 7,76   % 17,23   6,27 Milyon
10.   Yasak Elma   ATV   % 7,55   % 15,89   6,10 Milyon
11.   Gülperi   SHOW TV   % 7,25   % 15,92   5,86 Milyon
12.   MasterChef Türkiye   TV8   % 6,96   % 16,74   5,62 Milyon
13.   Savaşçı   FOX TV   % 6,84   % 15,20   5,53 Milyon
14.   Avlu   STAR TV   % 6,47   % 13,77   5,23 Milyon
15.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 6,39   % 14,22   5,16 Milyon
16.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 5,89   % 12,16   4,76 Milyon
17.   Kızım   TV8   % 5,55   % 11,85   4,48 Milyon
18.   Elimi Bırakma   TRT 1   % 4,81   % 10,59   3,89 Milyon
19.   O Ses Türkiye 2018   TV8   % 4,80   % 10,70   3,88 Milyon
20.   Müge Anlı İle Tatlı Sert   ATV   % 4,79   % 28,26   3,87 Milyon
21.   Kim Milyoner Olmak İster   ATV   % 4,45   % 9,91   3,60 Milyon
22.   Payitaht Abdülhamid   TRT 1   % 4,44   % 9,60   3,59 Milyon
23.   Esra Erol'da   ATV   % 4,27   % 14,40   3,45 Milyon
24.   Çarpışma   SHOW TV   % 4,24   % 8,93   3,43 Milyon
25.   İstanbullu Gelin   STAR TV   % 4,04   % 8,83   3,26 Milyon
26.   Ağlama Anne   ATV   % 4,03   % 8,71   3,26 Milyon
27.   Zuhal Topal'la Sofrada   FOX TV   % 4,02   % 13,79   3,25 Milyon
28.   Ufak Tefek Cinayetler   STAR TV   % 3,80   % 8,42   3,07 Milyon
29.   Kalk Gidelim   TRT 1   % 3,74   % 8,28   3,02 Milyon
30.   Şahin Tepesi   ATV   % 3,63   % 7,94   2,93 Milyon

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 11:38 от Zlatina3

# 167

Здравейте мили момичета, честити празници. Днес е Бъдни  вечер.
Нека всички да се оповаваме  на  Бог и му се помолим  за  здраве и добруване през  новата година.
Нека Бог да ни  дари със духовна радост, с вяра, надежда  и  любов.
Нека  всички  да се обичаме и   да обичаме  ближните  си.
Нека да си прощаваме на нас и   на  всички около нас.
Прошката е   най-върховната  душевна  наслада.
Моля ви  за  прошка ако   някога и за нещо  съм  наскърбила някоя  от   вас.
Моля, простете ми, както и аз  ви  прощавам  на  всички.
Няма нищо  по-ценно  на  земята  от  здравето,  радостта,  красотата и  душевния  ни  мир.
Бъдете благословени от  Бог и от  всички  светии.
А      м     и      н    !!!

# 168
Броени часове остават до Рождество Христово... Да отворим сърцата си за любовта, добротата и щедростта...Да бъде светлина в душите ни! Да бъде любов в сърцата ни! Да бъдат вяра и добро в дните ни! Да бъде мир в домовете ни и на земята ни... Да бъдем здрави ние, семействата ни, приятелите ни и всички хора близки и далечни. ДА БЪДЕ...! 

подарък за всички нас фенките на Невестата...

https://youtu.be/9PU-mYlp2bg

Злати  Hug Сиси  Hug - благодатна Бъдни вечер  Hug Весела Коледа - и не забравяйте, на Коледа се случват чудеса - нека да се случи и вашето чудо за което мечтаете

# 169
Здравейте!

# 170

Честита Коледа, мили момичета.
Желая ви  цялото щастие  на  Земята.
Нека винаги душите ви да бъдат изпълнени  с   духовна  благодат.

Ани,  Злати, Лу, Морското ми Бризче,  Криси, Гостенце, Боби, Деси, Цвети,  Дилаханъм, любимата ни  Кралева - всички бъдете  винаги радостни, весели и  засмени. Бог да ви  дава  духовно опование  и много здраве.
Скрит текст:
За пръв  път  на  Коледа  съм в  почивка.
Винаги имам гости и много  много  работа.
Сега съм си дала   свобода и  отдих.
То било  голяма  работа  да  не  завися  от  нищо и никого.
Ходих сутринта на църква.  Всички сте споменати в  молитвите ми  за добруване, радости и  крепко  здраве.  Не  ви  забравям  никога Запалих  свещички и за здраве  и за  вечен  покой.

Славенката,  нашата  поетеса,
  добре  си ни дошла.  Радваме се когато си  при  нас.
Пожелаваме ти  здраве и  благоденствие  на  цялото ти  семейство.

# 171
Добър ден! Hug

Честита Коледа!

Ани HugСиси HugСлавена Hug,благодаря за пожеланията за празника! Hug
Здраве, щастие на вас и семействата ви! Hug Hug Hug

Ани,благодаря за фрагмана!

Репликите с превод
Цитат
— Сколько я себя знаю, я всегда пытался быть королём, достойным королевы этого дома. Кто знает, может уже пришло время передать трон тому, кому он принадлежит по праву. Будь всегда счастлива. Мама, будь всегда счастлива. Ты очень долго ждала этот день. Я не позволю кому-либо испортить его. Даже нам.
— Не беспокойся. Я посвятил свою жизнь Эсме.

Светли празници на всички! Hug

# 172

Да ви е наздраве!!!

# 173
# 174
Добро утро! Hug santa2

Сиси Hug

Ани Hug вчера не намина! Thinking

И другите обичайно заподозрени,които пишеха в темата не са наминали скоро! Thinking

Довечера от 21ч. ще дават Еркан на канале Türk cnm CNN....

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240003%2F81 … t_-58520450_33746

и ще попее...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240004%2F74 … t_-58520450_33746

Желая ви приятен ден! madnoel lovekiss

# 175
Златинче, Злати, Златното момиче, здравей.  Честита  Коледа.
Желая  ти  много  много  здраве,   много  добрини  и  доброти  на  теб  и  цялото ти семейство.
Благодаря ти за кафенцето. Пия си го  с   радост  и  настроение.
Нощес  видях, че никоя  дама не  се  е  явявала в  темата и  си   позволих да постна  снимки  на   Еркан,  защото  бяхме  отишли  на  втора страница.
Нашите момичета  явно  си  почиват.
Която  каквото  си   иска  нека  това  да  си  прави.
Да  сте  живи  и  здрави  всичките  наши  и  не наши  момичета.
Здраве и  благоденствие на  цялата  планета.

Скрит текст:
Сега ходих  за  покупки и  видях  съседката ми, която има  дъщеря аптекарка  в  Италия в гр. Катания.
Каза ми, че тока що дъщеря й  се е обадила и е казала, че има загинали хора от вулкана  Етна, а  по телевизията не съобщават  за загинали.  Или пък аз не съм  видяла и разбрала.
Но има  много  лава изригнала,  както и  планини от пепел и  черен  дим  са изригнали с гръм.
Лоша работа.  И  само  пепел и  черен  дим  да има  пак е беда.

# 176
Сиси Hug

Новите снимки за последния за тази година 68еп. на ИН!На сайта на Стар Тв. има само 2 снимки и озета!Останалите ги взех от Контакта....

68. Bölüm Fotoğrafları

Сюрея явно ще пее...

озета....
Скрит текст:

Esma, dengeleri değiştirecek yeni bir karar alıyor.

Esma ve Garip düğünü için kızlar heyecanla hazırlıkları sürdürürken Faruk ve Fikret’in aklında bambaşka bir telaş, soru vardır; kim, nerede yaşayacak… Esma’nın tavrı Faruk ve Fikret için beklenmedik olsa da verilen cevap neticesiyle Faruklar yeni bir yola çıkma kararı alırlar. Konakta aileyi bir arada tutabilmenin çarelerini arayan Süreyya için susmak zorlaşırken bir de Senem’in Adem’le ilgili sırrına ortak olmak zorunda kalır. Herkes değişen hayatlarına kendince tutunabilmek için çözüm yolları aramaktayken Esma dengeleri değiştirecek bir karar alır.

Yayın Günü: 28 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00

превод на озета....
Цитат
Краткое описание 68 серии:
Эсма принимает решение.
Пока девочки усердно готовятся к свадьбе Эсмы и Гарипа, Фарука и Фикрета мучает вопрос - кто и где будет жить...
Хоть реакция Эсмы и была неожиданной для Фарука и Фикрета, но после полученного ответа Фарук принял решение выйти на новый путь. В то время, как Сурейя ищет всевозможные способы для того, чтобы семья не разлучалась, хранить молчание становится всё сложней для неё. К тому же теперь она будет вынуждена хранить секрет Сенем об Адеме. Пока все ищут способы продолжать свою новую жизнь, Эсма примет решение, которое удивит всех.

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 17:15 от Zlatina3

# 177
Сиси Hug

Новите снимки за последния за тази година 68еп. на ИН!На сайта на Стар Тв. има само 2 снимки и озета!Останалите ги взех от Контакта....

68. Bölüm Fotoğrafları

Сюрея явно ще пее...

озета....
Скрит текст:

Esma, dengeleri değiştirecek yeni bir karar alıyor.

Esma ve Garip düğünü için kızlar heyecanla hazırlıkları sürdürürken Faruk ve Fikret’in aklında bambaşka bir telaş, soru vardır; kim, nerede yaşayacak… Esma’nın tavrı Faruk ve Fikret için beklenmedik olsa da verilen cevap neticesiyle Faruklar yeni bir yola çıkma kararı alırlar. Konakta aileyi bir arada tutabilmenin çarelerini arayan Süreyya için susmak zorlaşırken bir de Senem’in Adem’le ilgili sırrına ortak olmak zorunda kalır. Herkes değişen hayatlarına kendince tutunabilmek için çözüm yolları aramaktayken Esma dengeleri değiştirecek bir karar alır.

Yayın Günü: 28 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00

превод на озета....
Цитат
Краткое описание 68 серии:
Эсма принимает решение.
Пока девочки усердно готовятся к свадьбе Эсмы и Гарипа, Фарука и Фикрета мучает вопрос - кто и где будет жить...
Хоть реакция Эсмы и была неожиданной для Фарука и Фикрета, но после полученного ответа Фарук принял решение выйти на новый путь. В то время, как Сурейя ищет всевозможные способы для того, чтобы семья не разлучалась, хранить молчание становится всё сложней для неё. К тому же теперь она будет вынуждена хранить секрет Сенем об Адеме. Пока все ищут способы продолжать свою новую жизнь, Эсма примет решение, которое удивит всех.

Любима моя,  много ти благодаря  за  снимките  и   озета.  Ти си неуморно добра и умна приятелка.
Благодаря ти.
Скрит текст:

Да ти напиша нещо  да се  посмееш  и  ти.
Миналата седмица  на 20.12.  моят голям внук  Николайчо  и   гаджето  му  решили да купят  подаръци  за  Коледа  на  мен и на моя съпруг.  Купили, отишли   в  ЕКОНТ  и  ги  изпратили в  някакъв  кашон  за нас.
Обаче,   шофьора, който   тръгнал  рано  сутринта  на  21.12.   за  Троян   забравил 8  кашона с  подаръци, в   това  число  и   нашия  кашон.  И  когато отидох  да  взема  подаръците   служителката ми каза,  че  са  останали  в  София  и  ще  ги  докарат  утре -  на 27.12. в 11 часа.  И аз  утре  ще  отида да ги  взема.
И така - не се ядосах  въобще, даже все ми е   смешно,  защото  всички  вие  си  получихте  подаръците  за  Коледа, а  нашите ще ги  получим  утре  и  ще  бъдат  нови,  а  вашите  са стари.
Ето - това не е яд. Знам го и за това не се ядосвам.  Колко  много  народ  се  изби  по  пътищата през  годината, а знаеш  ли  колко  са  останали  живи ама  са инвалиди - без крака, без  ръце,  без  далак,  без  черен дроб и т.н.
Много искам и на вас  младите  да ви  казвам  да не  се  ядосвате  за  нищо.   Нищо  не  заслужава  да  се   ядосваме  и  да се  разболяваме.
Отивам да се изкъпя.  Лека и  спокойна нощ.

# 178

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 07:00 от sisi55

# 179
Добро утро! Hug

Сиси Hug е пуснала кафето и е заминала на работа! Wink Peace Благодаря ти за споделеното в скрити! Peace

Кузей Дениз пораснал....  newsm10

Днес е Стефановден!Честито на именниците! bouquet

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover bouquet

Общи условия

Активация на акаунт