Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро  Hug
При нас от мъгла не се вижда отсрещния блок, ама какво ми пука  Naughty
Взех си кафенцето на Сиси с прекрасните пожелания, пия си го с удоволствие и не гледам навън..... Grinning

Вчера не ни пуснаха фрагмана, да ни подскажат какво ще се случва.... Naughty

Ще чакаме днес......

Хубав и усмихнат ден момичета  Hug

# 646
Добро утро! Hug

Сиси Hug,благодаря за кафенцето!В момента си пия и реалното! Peace

Ани Hug,вчера след обяд проверявах за фраг,но не пуснаха!Снощи наминах с надежда че са го пуснали тъй като на Ранна птичка го пуснаха към 23ч.!Бях на онлайн на ЗЯ!Там пък накрая пуснаха два фрагмана,а две седмици пускаха само по един! Peace
При нас вече се показа слънцето!Температурите са високи за сезона! Peace Като гледаме по новините какво е на др.места...голяма разлика! Peace

Щастлив вторник ви желая! bouquet

# 647
Злати  Hug

Скрит текст:
Някои части на България са богопомазани - зимата е мека, лятото е прохладно....Ние не сме от тях - мъглива и студена зима и ужасно горещо лято - има нещо объркано, ама....природа....

Вече са пуснали фрагмана.....

https://youtu.be/wcwel0BARH0

Ето и превода на репликите от Сафие Бекирова  bouquet

Цитат
  -Ипек-Фикрет...?
-Фикрет...Мислиш,че не знам каква е целта ти ли?Ипек...Достатъчно! Всичко свърши! Чу ли? Свърши! Дотук беше!
-Есма ...Това ли е решението ? А?
-Сюрея...Докато не видят дъното,няма да могат да излязат така ли?
-Фарук...Ще излязат !
-Сюрея...Щом се карат и викат ,според мен има любов! Е ако има любов,има и надежда ..
-Адем..Аз и едно зрънце положителна е енергия не бях взел от онзи човек,наречен Окан!
-Фикрет...Постояно повтаряше семейството та семейството,ето ти на сега семейство!
-Есма ...Колко щеше да е хубаво ,да лъсне едно пролетно вече време и в семейството!

Стори ми се, че Адем предлага брак на Гюнеш.... Thinking

# 648
Ани Hug,благодаря за фрагмана и превода! bouquet И аз мисля,че Адем предлага на Гюнеш след като се видя кутийката с пръстена! Peace

# 649
Злати много ми хареса колажа, който си сложила..... Hug

Фикрет пак е невъздържан....Отново Фарук ще му бъде виновен....Така е най-лесно - да търсиш вина в другите, а да не виждаш себе си....

# 650
Ехоооооо. Тук сме.
Ани, Злати, благодаря  ви  за  постовете.

Аз  все  си  мислех,  че  Фикрет  ще проумее,  ама  до сега  още  не  е.
Вероятно до  пролетта ще  стане умен.
Сладури, януари вече  си замина. Малък Сечко  е  малък.
Идва после  март,  април....... и  какво....ще се изтърколи  и  тази  година.
Тази  вечер  е  финала  на  "Искрите  на  отмъщението".
От 19 часа  ще  гледаме  "Стани  богат".
Всичко  хубаво. Аз да готвя.

# 651
Сиси
Скрит текст:
Скъса се да готвиш всеки ден....Аз като наготвя имам за цяла седмица....Ама вие сте двама, а аз съм сама.....

За Фикрет - сигурно е седмак  Grinning - все бърза да обвини някого..... Както беше и до сега, все брат му е виновен за неговите несполуки....А доколкото виждам, Фикрет отново ще се сдуши с Адем....Дано Адам да не му подпали отново фитила....
Надявам се Ипек, както се коментираше при рускините да зареже Фикрет и двете деца....и да замине с Окан - и двамата не ги харесвам...А ако Окан си вземе и племенницата още повече ще се зарадвам....

А Фикрет да срещне отново Есра....

# 652
Ани, скъпата  ми,  за теб.
Скрит текст:
Аз  вечер  готвя  нещо  набързо.  Например тази  вечер картофите ми са обелени  и  нарязани. Веднага ги  слагам във фурната за да  се   изпекат.
През  това  време  в  микровълновата  фурна  слагам  нещо,  каквото  съм  купила - например: кюфтенца, кебапченца, някаква  наденица, овчи  садленки,  може  и  пържолка свинска,  може  и пилешка  пържола  от  бутче.  Винаги имам яйца, кашкавал, правя  омлет,  може  и  половин  баница,  нещо  което  става  набързо.
Съпругът  ми  има  доста  болести, над  основните -  рака,  хипертонията,  диабета, четирите  инфаркта  със  стендовете,  получи  и  язва  на  стомаха.  И  заради нея  трябва  винаги  да  е  прясно  сготвено,  не  може  старо  да  го  претопля.  Понякога когато готвя  например  боб и зеле  ми  остана  и  за  другия  ден.
Аз мога да  ям  стара храна от 2-3  дни, ама  той не  може. Има  и  диети, които  трябва  да  спазвам.
Заради имунната  му  система  трябва  да  избирам  какво  трябва да  яде.  не  трябва  да  слабее,  защото  злокачествените  ракови  клетки  се  израждат  в  костите  и  там  е  неспасяемо.  Там  няма  лек.
През  това  време  правя  и  салатка - краставица, ама нарязана с  рендето, задължително  червено захарно  цвекло  всяка  вечер,  задължително  изцеден  лимон,  задължително червен домат на рендето,
задължително  лимон,  зехтин, оцет  от сок  от   нар, хималайска  сол  на  кристали,  съмляна  с   мелничката. Слагам  още  и испанска  салата  "айсберг".  Преди  хапчета,  след  хапчета,  после  за  нощта   2  вида  чай  от  билките за  него, но  студени  и с  билков  мед  от  планината. Непременно  слагам  магданоз  заради  ретинол А,  а  също  така  нарязвам  половин  ябълка  на рендето.
И всичко  това  съм  купила  и  подредила  от  вечерта  за  следващата  вечер  да  ми  е  готово.
Ако  не  се  грижа  за  него  до сега  да  е  на  небето. Трябват  много   грижи,  ама  така е.  Това  е  живота.  Хапчетата  и  лекарствата  на  месец  му  струват  150 лева,  без  да  слагам  през  месеца  допълнителните, които  се налага  да  купувам.  Например  - мехлеми  за   масажи,  разтривки, капкомери  за  капки, спрей за нос, защото има  хрема,  капки  за  очи - "изкуствени  сълзи", болкоуспокояваши  хапчета  за  стомаха и  какво  ли  не.  Нашата  любима  Лу  ми ги казва тези  неща, аз  ги  купувам  и  му  ги  прилагам.
Така сме. А,...забравих,  в  събота  ни  носят  у  нас  и на  още  десетина  съседки  в   махалата  прясно мляко  от  кравите  от  едно  село.
Ние  го  сварим,  сквасим  си  за  седмицата  и   си оставяме  за  прясно  мляко  да  ядем.  Поне  млякото  знаем,  че  е  истинско,  няма  ГМО.
Приготвям  разни  яденета  от  италиански  пасти, разни  сосове - Болонезе, доматен,  само от млени печени червени  чушки  или  пък  кьопоулу,  или  пък  разни  лютеници.
У нас  все  има  какво да  се  яде.
Така  я  караме  за  сега.  После можем    да  се  променим.
Това е Приятна  вечер  и  много целувки.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:24 от sisi55

# 653
# 654
Сиси
Скрит текст:
Дала си пълен отчет. Пошегувах се, защото всяка вечер когато пишеш и казваш отивам да готвя....А иначе си е така - храната прави борбата. Храната трябва да е съобразена със заболяванията, които има човек....
Снимката, която си сложила във втория пост - Еркан с две дами - не съм я виждала - от кога е и къде е  Thinking

От официалната страница на сериала...

С много обич  момичета

# 655
Скъпа, не знам снимката от  къде  съм  я  взела.  От  гугъл  пиша -  Еркан Петеккая - снимки  и ентър.
Излизат  ми  безброй  стимки  и  която  ми хареса  я  копирам  в  темата.

Сега - какво  прочетох  при  рускините.
За  сериала "Вургун" -  сюжет - драма /не е ново/
отдолу под  него: Избор на професионалисти: мафия,  банди  и  престъпност.

Една   дама  пише:   Сюжетът  на  сериала  ще  покаже  колко  много  имате  нужда  да  обичате   близък  човек  в  трудна  ситуация  и   който  може  да  премине  теста  с   мъка.
И най-важното  е как  самият  герой  ще  възприеме  себе  си  след  10  години  сън,  как  той  ще  се  отнася  към   роднините  си??   Темата  е  изключително  интересна.

Друга  дама  пише:  Сериалът  ще  бъде  много  интересен,  но  не  бих  се  изненадала,  че  ще  бъде  най-скандалния  сериал,  тъй  като  турските  медии  вече  се  страхуват  от  държанието   на   Дениз  Чакър,  грубо  казано.    Така,  че...  не  се  знае  дали  този  проект  с  Дениз  Чакър  ще  продължи ???

Това прочетох. Лека нощ и  сладки  сънища.

# 656
# 657
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,благодаря за кафенцето!

Ани Hug

Снимката може и да е колаж! Thinking

Цитат
КЕМАЛЬ ВАРДАР

"Когда я пришёл к тебе домой, я понял что мой мир остался за дверями..."

"Как вы могли так поступить со мной?"

Цитат
От официального аккаунта сериала :

✨"Проснись любимый. Даже если ты проснешься, а я умру... "

✨" Моя самая большая мечта стала моим самым большим кошмаром в настоящем."

✨"Последние 10 лет все что было у Рейхан - это бесконечная любовь к Кемалю."

Имало е снимки в ресторанта на Еркан-#Mestetsteak! Peace

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240059%2Ff8 … pl_wall_-58520450

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240058%2Fc7 … pl_wall_-58520450

Приятна сряда! bouquet

# 658
Здравейте момичета  Hug
Компа ми прави някакви номера, явно, че плаче за смяна....ама дано да ме изкара до края на годишното приключване, че ще стане лошо.... Thinking

Сиси прекрасни пожелания  Hug

Злати снощи видях снимките на Кемал и Рейхан, но още не бяха преведени думичките които са написани на снимките....
Любопитно ми е, защо Рейхан се е омъжила за Ведат, при положение, че макар и в кома, съпруга й е жив..... Thinking

Днес дали ще ни пуснат снимките за Невестата.... Thinking

Сюрея е тъжна, но не постъпи правилно с Фарук. На следващия ден си осъзна грешката, ама това много често се случва при нея - първо "стреля" след това мисли.....

А вие не бъдете тъжни...усмихвайте се и бъдете щастливи  lovekiss

# 659
Ани Hug

Пуснали са малко снимки....

70. Bölüm Fotoğrafları

и озета...
Скрит текст:
İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor.
Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.

Yayın Günü: 1 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.00

Общи условия

Активация на акаунт