На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • до едно тепе
http://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=232 най отдолу са всичките лекарства с това вещество- различните концентрации и цените се виждат.

# 616

papaone ,   

Крас...Ива...
                                    Благодаря ви много!

# 617
Flamie696, булгурът се запича за 2-3 минути на сух тиган, след това се залива с 800-900 милилитра гореща вода и се вари не повече от 5-6 минути. Ако има останала вода той си я поема като постои малко.

# 618
  • Varna
Аз, пък днеска точно от този булгур правих, който е постнала съфорумката. Simple Smile
Първо задуших малко стар лук, добавих и чесън. Всичко това в
зехтин домашен който си купих от пазара, който е в понеделник.
Добавих и малко доматена паста и залях със пилешки бульон. Може и със вода. Който както  предпочита. Добавих и домашно
краве масло, но вече от родопския край. И станааа, да си оближеш пръстите.
А, да и подправки му добавих и поръсих с магданоз.

# 619
  • на морето
Погледнах сега в търсачката за лекарства цената на така актуалното за сезона тамифлу. Тука днеска мъжо го купи за 35 лв, там 37,43 лири. нЕмам думи просто.
А как се казва там Тамифлу-то?
Аз си взех Oseflu 75 mg. за близо 40 лири

# 620
Здравейте, предстои ми пътуванв в Турция през март с автомобил, проблема е че на талона на Колата имената и адреса ми са различни от тези в личната карта и паспорта, защото се омъжих преди изветно време 🤔 Някой знае ли дали е проблем на границата ?

# 621
по закон трябва при промяна на името да отидеш и да си промениш във всички институции новата фамилия. Даже срок има .
Ако си със тире може да мине номера, но ако е друга ще има проблем

# 622
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми пътуванв в Турция през март с автомобил, проблема е че на талона на Колата имената и адреса ми са различни от тези в личната карта и паспорта, защото се омъжих преди изветно време 🤔 Някой знае ли дали е проблем на границата ?

Ще има проблем

На времето /преди 10 години/ аз карах с едно удостоверение, че
Аз............неомъжена и
аз............омъжена
сме едно и също лице,

Но онези са си чешити, ........така , че според мен не рискувай.

# 623
Благодаря Simple Smile Изглежда ще трябва да ги сменя.
Ориентирах се къде се намират складовете в Одрин за перилни препарати и други стоки, но се чудя къде наблизо можем да паркираме за да обиколим уличките и магазинчетата ? И всъщност дали цените в тези складове са много по различни от тези с големите вериги?

# 624
  • до едно тепе
Имах поръчка от приятелка да и потърся таблетки за съдомиялна. В единия от складовете 100бр ФИНИШ бяха 70 лири. Тя ми беше казала, че тук на промоция си ги купува на 22лв. Ми не и взех. Излизаха по- скъпи. Като се върнахме ги видях в брошурата на наш хипермаркет на 17лв. И за Ариела съм писала, че тук на промоция си купувам бебешкия по- евтино. Персила за цветно пране не ми хареса. Купувам си от борсата само омекотител и сапуна на пяна, лешници от магазинчето за сирена и малко от моцарелките на въженца и на топчета.

# 625
  • Пловдив
Цените в Турция "настигат" цените в БГ-тази седмица в Кауфланд омекотител Ленор е на промоция 4,89лв,по-евтин е от турския Юмуш и в никакъв случай не е по-лош.Прховете също-когато са на промоция-са на турските цени,че и по-евтини,а качеството е същото.Аз си купих сушени смокини от Турция през декември за 50ТЛ за кг,миналата седмица в Лидл бяха на промоция-250гр за 2,49лв,а по пазарите в Пловдив са 12лв за кг,но не бях видяла(дори лиделските смокини са по-сладки от турските).При лекарствата разликата е голяма,в Турция са 2,3 пъти по-евтини,но за другите ми покупки вече ще сравнявам цените тук и може да ми отпадне турския пазар,от качеството на турските стоки също имам разочарования.

# 626
За смокините,че са по сладки причината е че ги обработват със захар при сушенето не са натурални докато турските не ги обработват със захар. Като вкус сушените плодове които съм купувала от Турция са много по -добри най-вече и това със захарта понеже се консумират и от диабетици та разлика има.

# 627
  • Пловдив
Ragga,възможно е да е така,както казвате,но за мене е важна цената,а не сладостта,в семейството ни няма диабетик.Скоро някой беше писал,че си купил от Турция бадеми за 80ТЛ кг,на пловдивските пазари са по 20лв кг...

# 628
  • София
Мислим да ходим до Одрин с цел търсене на  брачни халки. Може ли ако някой е купувал да сподели  от къде, на каква цена и какво е качеството?
Благодаря

# 629
Мислим да ходим до Одрин с цел търсене на  брачни халки. Може ли ако някой е купувал да сподели  от къде, на каква цена и какво е качеството?
Благодаря

Цени за злато ги има в първа страница
няма кой да ви каже цена на пръстен като разнообразие са безбройни..

а и качеството е мн разбообразна
има халки за 5-10 тл хил има и за 500 тл
качество = колко имате в портмонето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт