Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
За "Девата" изобщо не съм съгласна. Скоро ми се наложи да съм на вливания там ...те горките не знаят как да ми разредят лекарството и за какво е!
Имена на лекаря не ги запомних, ама то няма и нужда .Далече от такъв АГ.
Един читав док имаха и го изърваха.

# 571
Аз също съм с позитивно мнение за Надежда и др. Панайотова. Бях при нея на първия скрининг, беше наистина любезна и подробна. Обясни ни всичко, изслуша всичките ни въпроси. След като ми взеха кръв за БХС, ми каза че ще се обади в петък или в събота, за да ми съобщи лично резултатите. В събота към 3 още не беше звъннала, и аз се обадих в Надежда да попитам дали са готови резултатите. Отговориха ми, че др  Панайотова при всички положения ще ми се обади до вечерта, за да ми ги съобщи. И наистина, в 8 вечерта, в събота, тя звънна, за да ми съобщи и разясни резултатите. Млада е, но определено показа загриженост и внимание, вярвам, че притежава и компетентност.

# 572
За "Девата" изобщо не съм съгласна. Скоро ми се наложи да съм на вливания там ...те горките не знаят как да ми разредят лекарството и за какво е!
Имена на лекаря не ги запомних, ама то няма и нужда .Далече от такъв АГ.
Един читав док имаха и го изърваха.

Не знам кой док имаш на предвид за читав,но всеки има право на мнение.Всичките ми приятелки родиха там,някой с усложнения и досега съм Само с положителни емоции ца клиниката и аг-то. Единствения гинеколог ,който ми разбра проблема ,който имах преди беше Георгиоски( в света софия и девата)

# 573
Megi, това е болницата във Ветрен, нали? Миналото лято бях в една почивна станция във Ветрен и минавах покрай болницата. Дали ако отидеш там по спешност да раждаш без да си ходил на преглед преди това ще те приемат? Simple Smile Колко струва раждането там?

# 574
Да , точно защото всеки има право на мнение ...моето е такова Simple Smile Лекарите там 👎
Дадох елементарен пресен пример със себе си ...А не от коментари на този и онзи . Освен това и преди съм.била.пациент и Ангелов ме кара да пия антибиотик със 6см киста 😲и да правя цветна снимка БЕЗ задължителните изследвания преди това
Да не ми се налага да стигам до тях!

А изтърваха Татарова.
Чувам , че ходи за раждания, ако се е разбрала с пациентка.

Съни не би трябвало да има.проблем да те приемат. Цени не знам Simple Smile

# 575
http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/8844 намерих това, но не знам дали е актуално. Ако цените са такива, то си е много изгодно да раждаш в Бургас, ще взема да остана по-дълго на морето. Simple Smile

# 576
За по-дълго не знам , може да ти писне , но виж около термин може да се ориентираш 😂
Ако искаш са си подготвена най-добре да им се обадиш за цени.

# 577
Аз също препоръчвам  "Дева Мария". Първия път родих там и съм изключително доволна, та сега няма дори да се замислям. Веднага като родих ми дадоха бебчето и си го кърмих докато чакам да минат двата часа наблюдение. Главната акушерка дойде и дълго ми обяснява как да сложа бебето, кое е правилно и т.н. Ходих на отворени врати на болниците, защото аз също не съм от града и бях мнохо притеснена. Е, в държавната болница ни пуснаха в неонантология - миришеше на цигари в коридора... Бях потресена. Иначе също много я хвалят.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 08:47 от Svetlana Sv 604742

# 578
stelaviПод 110 казваш 🤔 а дали има значение броя на бебетата :1 или 2 (аз съм с 2 ) и си мисля , че трябва да са ми двойни дозите  (поне за вит знам от Сигридов, че трябва да са ми все към горните граници) 116 ми е .
Чувствам някакво напрежение в областта на сърцето , но едвали е от това
Добре хемоглобина ще  го нагласим с повече супа от коприва и спанак Simple Smile
А този хематокрит?

Ти какви витамини приемаш?

ROSSE, аз пия Pregnacare Max,  те са комбинация от витамини и Омега 3 https://remedium.bg/pregnancy/vitabiotics-pregnacare-max-omega3- … 6tabs-28caps.html, но честно казано не ги пия особено редовно, защото моят лекар все казва, че се прави дупе от витамини Simple Smile гледам да ям  салати, много плодове, сок от червено цвекло Confounded, черен дроб и т.н.
И без това пия една шепа други лекарства ...

# 579
Щом си доволна, естествено че ще искаш пак там. Моите впечатления са такива и не бих им се доверила.Simple Smile
Споменах, че моите бебета са ин витро( 6 години опитваме) и не искам да правя компромис и с най-дребните неща които ме притесняват ✌
Ако мога да родя в София при док който ми прави ЗЕТ/а ще бъде чудесно Simple Smile

Има доста време до тогава. В момента още съм на тема изследвания и витамини.

Момичета , какви ОБЩИ вит приемате?
Последно взех от ZDRAVIS на Garden of Life, но имат отвратителен вкус , а са дъвчащи Animal Frog

stelavi писали сме по едно време 😇, тъкмо пак питах за вит.
Знам ги ,имам ги. Поне няколко опаковки изпих , още преди трансферите ми .
Важно е за бебенцата, дупето не го мисли.
Точно тази сутрин си мислих за червено цвекло, морков, бейби спанак ( с лимон, мед и сусамов тахан) 😎
А за черния дроб скоро четох , че не било добре да се яде много , защото вит А който е в него не бил Ок за бременни.  
Вчера пък за нисък хемоглобин видях , че препоръчват черен дроб ...иди че разбери 🤔

Аз отделно приемам капки В6 , Вит Д 4000 единици , В12 по 1000 през ден , пробиотик - Прокомбо за Б, и едни други пробиотик и за подобряване на вагиналната флора.   Започнах и протеин от 2 седмици 🤐

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 11:27 от 💙ROSSE💙

# 580
Здравейте момичета, пред голяма чуденка съм. Докторът ми ме съветва от тук до края да си остана вкъщи и да спра да работя (от понеделник). Говорих с работодателя, те нямат нищо против. Това което те ме посъветваха обаче е, да пусна първо 10 дни отпуска (от 2019, нямам останала стара) и тогава да изляза болничен, докато доктора каза, че това било безсмислено, и да излизам направо болничен, а да си пазя отпуската за после.
Вие как мислите, дали има значение? Че трябва да го реша днес, ако ще пускам първо отпуска.

Между другото да се похваля, тази сутрин ни потвърдиха, че ще имаме момиченце Simple Smile

# 581
Без да съм супер запозната с тези подробности ...знам, че АГ може да ти даде първоначален болничен за 15 дни и след това да продължите с по 30.
Моя док обаче реши ,че започваме направо с 30 дни .
Никаква отпуска, направо си действай с болнични.

Честито за момата 💖

# 582
Nansss, ROSSE, и аз се чудя да си оставам ли вкъщи. Използвах първия 15 дневен от АГ, казаха ми, че могат още един 15 дни да ми дадат, а след това 30 дневни, като се прави ЛКК, но нищо сложно нямало. Според доктора трябва да си остана у дома. Имам контракции, правя сериозни отоци по крайниците, по неясни причини и ходилото ми се поду, едва ходя.
Nansss,  честито за момиченцето Simple Smile и аз ще си имам девойка Simple Smile

# 583
  • Сандански
Ще следя темата с витамините, че моята акушерка каза да си избера, че имало много на пазара да си прочета и да си избера Rolling Eyes  Може ли да ме посъветвате за кои да избера, имам едно условие да не са много голями капсули, че много се давя и не мога да ги пия Simple Smile Между другото докторката, която ме следеше се разболя лошо и сега трябва да се ориентирам към друг гинеколог Disappointed
Момичета, аз май влизам в 5-ти месец на календара ми пише 17+4г.с, което е 18г.с. или се бъркам?
Да дам отчет: днес бях на преглед всичко е наред, но бебо е много срамежливо и пак не се видях какво ще е.

# 584
stelavi с такива оплаквания изобщо не се замисляй.
Този който ти следи ЖК ти дава един лист + картона ти . С тях отиваш където ти каже , заплащаш определена такса и те ти дават болничния. Нищо специално.
Аз го нося на счетоводителката и тя си знае какво да прави.

antonka ако искаш пробвай се с тези които споменах на Garden of Life.  Може пък да ти допадне вкуса. Още повече щом си вече в 18 та г.с би трябвало да си хапваш нормално и да не те притесняват странни вкусове  ( така пише в учебника за гадене 😂😂😂)

Виж на снимката какво пише , календара го остави Simple Smile Може биберона да върви и напред .💖

Общи условия

Активация на акаунт