Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
antonka, да, вече трябва да си в 5-ти месец, поне според някои календари. И аз го започвам тъкмо от днес.
Между другото вие приключихте ли с гаденето и повръщането? Аз с такова нетърпение чаках да почне 4-тия месец, за да престанат, а все още повръщам от време на време, макар и вече не всеки ден.

# 586
И аз така чаках четвъртия месец с надежди да спре гаденето, но уви... Все още ми се гади много често, но поне не повръщам...
Аз съм в 17+2 (което си е четвърти месец) , а пети месец ще започна на 03.02  в 18+5( не знам защо така се пада 😂) Поне аз по календара си гледам,  че ми е по лесно.
02 - влизаш в 5 месец
03 - 6 месец
04 - 7 месец
05 - 8 месец
06 - 9 месец, и вече 07 раждането.

# 587
Здравейте,
Отдавна чета, но не пиша. В 13+2 г. с. съм. Вчера ходих на БХС и сега чакам резултатите. На 36г. съм и съм си внушила, че съм много възрастна за бебе, то това е и причината да не пиша за това. Исках потвърждение, че всичко е ок.
Гаденето си го имам, но апетита ми е чудовищен. Знам, че не трябва да прекалявам, но като съм гладна.....
Пия Прегнакеър. Първата бременност пих Центрум Матерна. Според доки Прегнакеър били най-добрите, но всеки си има предпочитания. Нямам представа, какви са им предимствата...

# 588
Аз пия витамини Елевит, отделно витамин C и разтворим магнезий по препоръка на моята докторка.
Не забравяйте, че трябва да се приемат много течности като препоръчително това да е вода Simple Smile

# 589
Единия вариант доколкото съм чела е точно на датата на термина да сменяш месеца, така се получава както Svetlana Sv е описала. Другия е ако се гледа по седмици, тогава 18-тата седмица е начало на петия месец. Първият наистина звучи по логично, но приложенията мисля, че се водят по втория.

# 590
  • Сандански
💙ROSSE💙, бебто върви по календар Simple Smile
Nansss, точно тази таблица ми излезе вчера и затова си мисля, че вече съм в 5 -ти, иначе най-логично и необъркващо е както е Svetlana Sv 604742, но и докторите май ги смятат по първата таблица
Добре дошла Incognito, как ще си стара, аз съм на 34г. и не се чувствам стара Simple Smile Всичко ще е наред

# 591
antonkaчудесно , щом по УЗ и по календар са еднакви седмиците 👍
Имах период в който едното по УЗ вървеше по -напред  от другото Simple Smile

Incognito да не коментираме годините Simple Smile Има дами и на повече от нашите които са Б . Важното е да сме добре , за да са добре и бебетата ни 💞

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:14 от 💙ROSSE💙

# 592
И аз си мислех, че на 35 с второто съм големичка. Елате ме вижте сега на 42+ с трето, хич не се и впечатлявам. Правя си изследванията, може би малко и прекалявам, но се старая да се пазя и да мисля положително. Възрастта е в главата.

# 593
Incognito, добре дошла Simple Smile аз съм на 37 години и не е чак толкова страшно. Излезе ми повишен възрастов риск за Даун заради годините. Правих Пренатест и да съм сигурна, че всико е ок. Има такива моменти, нооо важен е крайния резултат Wink
Nansss, моето приложение стартира от Седмица 0 и според него сега съм 16 с. и 1 ден Wink

# 594
Момичета,
Някоя от вас приема ли витамин Д или витамин Б12, предписани от лекар? От коя седмица и в каква форма и дозировка са ви предписани?

# 595
Здравейте, това са моите изследвания, има някои стойности,които са под норма Confused

# 596
Момичета,
Някоя от вас приема ли витамин Д или витамин Б12, предписани от лекар? От коя седмица и в каква форма и дозировка са ви предписани?

Аз съм писала , ама явно не си видяла🤔
Преди да почнеш да приемаш каквото и да е мини през лабораторията и направи изследвания. С тези двата витамина се  тъпча от 1 година 😲 (бях прочела коментар , че ако не са в добри стойности не е Ок да се прави ин витро ,  а аз съм на 2ри трансфер)

Та приемам по 4000 единици на ден вит Д ,когато ги изпия минавам на 6 капки сутрин.
В12 взимам през ден , сутрин , метил формула .

# 597
Rosse, вероятно съм пропуснала написаното от теб.
Аз правих изследвания и двата витамина са под долна граница. Лекарят ми препоръча капки вит.Д и инжекции Б12. Но и за двете чета, че не са препоръчителни при бременност, странични ефекти и т.н. Затова питам за повече информация от някой с опит. Знам, че са много важни витамини, но се чудя да не ми навредят повече сега, отколкото да ми помогнат.

# 598
Ами не знам кой ти е док , но мисля че е добре да го смениш.  Изключително важни са и двата вит.

# 599
Не разбрах какво точно имаш предвид, но както и да е, ще се опитам да намеря повече информация така или иначе. Тук темите, в които намерих да е писано за това са по-стари, затова попитах отново.

Общи условия

Активация на акаунт