Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
В коя седмица мислите да правите втората фетална морфология и къде?
Аз мисля в Щерев при Чавеева или Стратиева.
Аз вече си запазих час за втората на 9фев. Ще бъда в 19+4.

# 616
Мами имали ли сте болки ниско долу? Аз бях на преглед преди няколко дни всичко беше ок и после една болка ниско долу се появи, не е постоянна, но я има. Консултирах се туко що със личната ми лекарка която също е акушерка и каза че не е желателно да имам болки, нищо да не правя и да си лягам когато ме заболи.Мислех си, че е от разпъването на матката, но се притесних след нейното мнение 😬

От писах за същото във фейсбук групата и се оказа, че не съм единствената. Сега съм доста по-спокойна, особено като знам, че и някой друг минава през същото като. Споделения опит е безценен 😉

# 617
Мами имали ли сте болки ниско долу? Аз бях на преглед преди няколко дни всичко беше ок и после една болка ниско долу се появи, не е постоянна, но я има. Консултирах се туко що със личната ми лекарка която също е акушерка и каза че не е желателно да имам болки, нищо да не правя и да си лягам когато ме заболи.Мислех си, че е от разпъването на матката, но се притесних след нейното мнение 😬

Аз имах преди време, бях писала тогава тук. При мен било от разтягането, докторът не се притесни, каза, че се случвало и ми изписа 2х1 разтворим магнезий, а след около седмица го намалих пак по негови препоръки на 1 на ден. Пия го от 2-3 седмици и болки вече нямам. На последния преглед тази седмица каза да продължавам с по 1 на ден.
Попитай все пак и АГ-то, ако наистина е само ниско долу може да е като при мен.
Аз пия само фолиева киселина и на последния преглед го пришпорих да ми изпише витамини и то Елевит.
Чух се с Аг-то, каза че може от контракции, матка или факта, че съм бременна. Каза, че няма бременност без никаква болка и да пия ношпа сутрин и вечер до понеделник да видим как ще съм. Мисля в понеделник да го посетя, за да съм спокойна

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 23:16 от Надежда Иванова 612428

# 618
Здравейте момичета 😊

Аз ще правя втора ФМ на 15.02, тогава ще съм в 20 г.с. Знам, че се прави между 18 и 21 ва седмица.

Надежда, почивай си повече и ако чувстваш, че нещо не е наред,  отивай на преглед. По принцип има такива болки от разтягането на матката, но само доктор може да каже от какво са.

И аз се бях притеснила преди 2 дни, че гърдите ми както бяха много напрегнати и изведнъж станаха меки. 🙄 Успокоих се като чух пулса на бебока и ми обясниха, че тялото вече свиква и няма за какво да се притеснявам. Та аз съм на принципа, че ако нещо ме притеснява отивам на преглед, иначе това чудене ме измъчва.

Много 🤗

# 619
Момичета, вие ходите ли на козметик и по-специално почистване на лице?
Какво ви е мнението по въпроса

# 620
И тук да се похваля. Бебето е момче. Добре, че не купувах розови колички с каката. 😂😂😂 Иначе имам две бели бодита и една блузка. Хахаха. Ще си чакам и втората фетална де. Да съм сигурна.

# 621
Здравейте момичета, чета Ви отначалото. Аз съм в 13г.с. и съм в болничен от първия ден. Стоенето вкъщи ми е скучно вече и обмислям да започна да ходя на йога за бременни в Щерев. Ако някоя от Вас има също желание може да ходим заедно, много ще се радвам. Hug
А някакви срещи на бременните мами обмисляте ли да правим?
И училища за родители и лекции някоя от Вас посещава ли? Не ми се ходи сама. Sad

# 622
  • София
И тук да се похваля. Бебето е момче. Добре, че не купувах розови колички с каката. 😂😂😂 Иначе имам две бели бодита и една блузка. Хахаха. Ще си чакам и втората фетална де. Да съм сигурна.
Сега в коя седмица си, първа фетална ли ти е била?

# 623
Сега в коя седмица си, първа фетална ли ти е била?

Сега съм в 17+4г.с. Бебето се видя на обикновенния видеозон. Запазила съм час за 19г.с.

# 624

Аз имам крещяща нужда от почистване на лицето, но козметичката, при която ходя, използва някакъв уред за затваряне на порите, който е противопоказен при бременност. Ако някой знае безопасна процедура за почистване или може да препоръча специалист с опит с бременни за такива процедури, моля да сподели. Simple Smile

# 625
аз също смятам да посетя училище за бременни, още не съм харесала обаче.

За йога за бременни - ходих веднъж в Янтра, там има само йога за бременни, доста съм доволна и ще продължа да ходя там

За козметик - ходя в Дермаакт, там ще ви посъветват каква процедура е ок

# 626
  • Сандански
Добро утро от мен момичета.
Аз съм записала час за фм 07.02 тогава ще съм 19 +2г.с.

# 627
Здравейте мами Simple Smile да се запиша и аз за юлско бебче.. Снежи на 23 год от Плевен

# 628
И аз за първата страничка.
Svetlana, 28г., втора бременност - момче. Термин 03.07.19. Бургас.

# 629
И аз за първата страничка.
Svetlana, 28г., втора бременност - момче. Термин 03.07.19. Бургас.
първа бременност, термин 19.07.19. може би момче не е сигурно другия път ще разберем със сигурност.. 14г.с +5 дни

Общи условия

Активация на акаунт