Добър ендокринолог в София

• 732 063
  • 849
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

от време на време усещам,че нещо имам от дясната страна на гърлото. Трудно ми е да опиша къде точно, но все едно нещо си стои там. За да съм по-описателна мястото е близо до лимфата и ухото. От време на време усещам нещо по шията пак само от дясната страна. Ходих на УНГ казах какво усещам, прегледаме и ми каза, че всичко е наред. Тогава това усещане го нямах, но от два дни пак се появи. Не знам дали може да се дължи на щитовидната жлеза или е УНГ, затова Ви моля да ми препоръчате добри специалисти и в двете области, които да посетя. Благодаря Ви, предварително!

# 406
  • София
За УНГ не мога да кажа.За ендокринолог препоръчвам д-р Лазарова.Приема в Майчин дом-Ендокринологията.Работи с касата.Доволна съм.

# 407
Преди години лекувах хипертиреоидизъм при д-р Емил Начев в Майчин дом  на частно,но мина доста време и сигурно и сменил координатите. Иначе минава за един от най-добрите.

# 408
Д-р Соня Галева, работи с НЗОК в клиника Младост.

# 409
  • София
Преди години лекувах хипертиреоидизъм при д-р Емил Начев в Майчин дом  на частно,но мина доста време и сигурно и сменил координатите. Иначе минава за един от най-добрите.
Там си е още.

# 410
Ходих вчера при доктор Горчева- бях записана за 18 часа , но.....разбира се останах последна - който може ме пререди- няма лошо , но се притесних накрая , че лекарката ще е вече тотално изморена , аз влязох след 19 часа. Много добро впечатление ми направи доктор Горчева , това което ми каза като предположение днес се потвърди от изследванията, нямам никакви отклонения от нормите. Тя предполага , че проблемите със сърцебиене и прилошаване и нервност по-скоро са на нервна почва и предизвикани от голямата ежемесечна загуба на кръв , която имам от миомата, която отказах да оперирам и доста често падналия ми хемоглобин. Все пак ми препоръча още вчера преди да е видяла , че нямам отклонения , че ако наистина нямам да направя пълни изследвания на сърцето и ще я послушам.

# 411
За информация,  д-р Лазарова беше в отпуск и от утре е на работа. Имам записан час. Благодарение на форума,преди шест месеца бях при нея и останах доволна.

# 412
Случайно да имате впечатления от д-р Ралица Иванова в клиниката по ендокринология.

Предварително благодаря за споделените мнения   bouquet

# 413
  • София
Нека споделя очарованието си от д-р Дениз Бакалов (Александровска, МЦ Слатина) невероятно внимателен лекар и човек!

# 414
  • София, Bulgaria
Здравейте, нямам опит с ендокринологията, но трябва да запиша час за майка ми, по препоръка след ПЕТ скенер има повишена мет. активност двустранно в щитовидната жлеза и препоръчват консултация с ендокринолог. Понеже майка ми не живее в София и ще и запиша час за преглед, а дали е необходимо все пак да дойде с някакви предварителни изследвания или самата лекарка ще назначи каквото е необходимо и дали тези изследвания стават в рамките на един ден .....просто ми е трудно да си представя каква организация трябва  да направя, понеже на другия ден ще бъде  за месечната си инжекция от химиотерапията. Ако може да ми дадете съвет.

# 415
  • София
Здравейте, аз вече писах по този въпрос, но пак ще се включа... Преди време ходих на преглед при доктор Начев чрез фондовете –Евро Инс, но се оказа, че вече работата с фондовете се е е променила, тоест плащаш си пък после се срещаш с представител на фонда и ако ти одобрят иска проучвайки фактури и диагнози, ти връщат парите. Платих си, 30 лева преглед, 40 лева ехограф (или обратното) и 18 лева хормонално изследване. Както и преди няколко месеца, Начев тичаше от кабинет на кабинет, опашките се виеха, доволна съм от него и въпреки, че не съм пробвала при друг за да сравнявам - ок е и приема без записан час. Отиваш, редиш се и влизаш. Става въпрос за Ендокринологията, която е в сградата на Майчин дом, в двора на Александровска болница (арката).

# 416
Здравейте, аз вече писах по този въпрос, но пак ще се включа... Преди време ходих на преглед при доктор Начев чрез фондовете –Евро Инс, но се оказа, че вече работата с фондовете се е е променила, тоест плащаш си пък после се срещаш с представител на фонда и ако ти одобрят иска проучвайки фактури и диагнози, ти връщат парите. Платих си, 30 лева преглед, 40 лева ехограф (или обратното) и 18 лева хормонално изследване. Както и преди няколко месеца, Начев тичаше от кабинет на кабинет, опашките се виеха, доволна съм от него и въпреки, че не съм пробвала при друг за да сравнявам - ок е и приема без записан час. Отиваш, редиш се и влизаш. Става въпрос за Ендокринологията, която е в сградата на Майчин дом, в двора на Александровска болница (арката).
Много ли се чака? Много мразя лекарски чакални и нервите, които образуват на хората там. Предпочитам да отида със записан час и поне някой да се ангажира той да се спазва. Още повече, че си плащаме немалки суми за това удоволствие.

# 417
  • София
Много ли се чака? Много мразя лекарски чакални и нервите, които образуват на хората там. Предпочитам да отида със записан час и поне някой да се ангажира той да се спазва. Още повече, че си плащаме немалки суми за това удоволствие.
Честно казано бързо минават, не чакаш с часове, но няма да е лошо, ако работиш да си вземеш поне ден болничен  clock

# 418
  • София-Младост
За информация,  д-р Лазарова беше в отпуск и от утре е на работа. Имам записан час. Благодарение на форума,преди шест месеца бях при нея и останах доволна.
Тя къде преглежда, ако може координати. Работи ли с НЗОК.
Имам направление за ендокринолог и трябва да се прегледам, но нямам никаква идея къде... ВМА и МА са ми близо, гледах Токуда...ще се върна да прочета малко.

# 419
тел. за контакти: 02 8956030 /  02 8956020  /  02 8956000
Намира се в поликлиника по ендокринология, която се намира до Майчин дом. Предварително на тези телефони се обади за час. Относно внимание и лечение това е доктор Лазарова. Работи с НЗОК.
Успех!

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 13:19 от ААХ

Общи условия

Активация на акаунт