Добър ендокринолог в София

• 728 642
  • 849
  •   2
Отговори
# 630
  • София
здравейте момичета

ИСках да попитам някакъв телефон на д-р Начев . Звънях днес в Панацея но няма часове до края на месеца .... Ако ида в Майчин дом дали приема без записан час
може да отидеш в МЦ "Панацея" и без час, с изчакване, просто ще чакаш малко повече Peace

# 631
Казаха ми че само при спешност ще ме приеме ... А кой дни приема в Панацея ?

# 632
  • София
понеделник и сряда е в "Панацея". Не знам дали само по спешност, мен не ме е връщал Rolling Eyes

# 633
аз се обадих на него , взе ме без час Peace

# 634
Къде е МЦ" Панацея"? По ЗК може ли или е с заплащане?
А в  Майчин дом по  ЗК или със заплащане е и как може да го намерим, има ли тел. за връзка и откъде да разберем къде какво му е работното време.

# 635
Къде е МЦ" Панацея"? По ЗК може ли или е с заплащане?
А в  Майчин дом по  ЗК или със заплащане е и как може да го намерим, има ли тел. за връзка и откъде да разберем къде какво му е работното време.

Най  -добре отиди в Майчин дом , дори и без час ще те приеме. Доколкото знам работното му време е от 08:00-13:00ч, но не съм сигурна.
0888896843 - Др.Начев
Таксата за първичен преглед е 40 лева и всеки следващ по 10 лева.

# 636
  • София
Момичета, моля споделете за добър ендокринолог в София с частен прием, за който да не се чака много и да се спазват часовете.
Много благодаря! bouquet

# 637
Аз бях с висок пролактин и ходих при доктор Илия Калйджиев в медико-дентален център Кристал.Направи ми подходящи изследвания.Много е внимателен,б смислъс не гледа да ти вземе парите.Т.е оправих си пролактина.
Става и с на здравна каса и на частен прием.

# 638
Здравейте момичета Simple Smile  тъй като съм нова в сайта и може да допускам грешки ,затова предварително се извинявам.
От Бургас съм от октомври миналата година обикалям по ендокринолози в бургас и никой не  ми постави диагноза казаха ми да пия едни хапченца и през 3 или 6месеца ме викат на изследвамия.Убедих се че, тук лекари няма.и затова реших да отида в друг град да търся лечение и най вече няксква диагноза.кзахами или София или във Варна.
Та молбата ми е такава кажете ми добри специалисти ендокринолози.Незная вече какво да правя и на къде да захвана .
Ще Ви бъда много благодАрна Ако ми помогнете   .
Във ВАрна ми каьаха че много добър бил доц.Христозов а в София Анна Мария Борисова и док.Събина Захариева моля ви  споделете мнения за тези доктори ако някой е ходил при тях. Благодаря ви предварително.

# 639
  • София
най-добре за теб чисто материално, времево и т.н е да се организираш за прием в отделението на д-р С.Захариева - в Майчин дом, болницата по ендокринология УСБАЛЕ ?Акад. Иван Панчев"
Говори с личния си лекар дали е съгласен да ти даде направление за хоспитализация /трябва да ти пише насочваща диагноза, предполагам,че имаш някаква измислена/ , звънищ на телефоните в отделението , казваш че си от Бургас и че искаш да запазиш час за прием, ще те поразпитат малко и ще ти дадат дата, може обаче да почакаш до 6м, защото отделението е натоварено, но поне така в рамките на 5-7 дни ще ти изследват всичко и ще излезеш с диагноза Simple Smile

# 640
Проблема е че съм без здравно осигуровки а  изследвания имам направени

# 641
Момичета, а някой ходил ли е при д-р Лъчезар Лозанов от Токуда?

# 642
Момичета, има ли ендокринолог в ИСУЛ, от когото да сте доволни. Искам да отида при лекар, който е търпелив, да изслушва за проблемите на пациента, да вниква в тях.

# 643
  • София
защо точно в ИСУЛ?

# 644

Мисля, че там ще ми е най удобно физически.

Общи условия

Активация на акаунт