Добър ендокринолог в София

• 726 286
  • 849
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Имате ли някакви координати на д-р Емил Начев?Искам частен прием ,че не ми се чака по ЗК.

Той по ЗК не приема . В МД е всеки делничен ден , ако не се лъжа до 13.00 часа , това ми каза на мен.
Консултация 40,00 лв , ехограф 30,00 лв .

# 107
  • в белята
Много благодаря за отговорите.Аз вече съм пациентка на д-р Начев,дори ме хоспитализира в УСБАЛЕ за изясняване на диагнозата.

# 108
Здравейте, в тоя ред на мисли - има ли почва Ендокринологията в София - имам две питания:
1. В Токуда ходили ли сте на Ендокринолог?
2. А в 12 поликлиника в Люлин?
Предварително благодаря за споделяната от всички по темата загриженост.

# 109
Здравейте, препоръчаха ми доц.Нончев като добър специалист, но не мога да намеря никакъв телефон за да си запиша час.От Габрово съм, и не мога просто да отида до кабинета му във ВМА, а и ми казаха,че май се намира в Св.Георги във сградата на ВМА. Моля ви ако някой може да ми каже телефон на който да се запиша-мобилен или централа на Св. Георги.
 Благодаря предварително.

# 110
  • София
Здравейте, препоръчаха ми доц.Нончев като добър специалист, но не мога да намеря никакъв телефон за да си запиша час.От Габрово съм, и не мога просто да отида до кабинета му във ВМА, а и ми казаха,че май се намира в Св.Георги във сградата на ВМА. Моля ви ако някой може да ми каже телефон на който да се запиша-мобилен или централа на Св. Георги.
 Благодаря предварително.
Кое ВМА? В пловдив Свети Георги ли?
http://aptekabg.com/zdrave/medicinski-centrove-kliniki-i-apteki- … v/bolnici-plovdiv ето тук има телефони...

# 111
ВМА в София. След дълго звънене по телефоните най-накрая го открих и вече записах час при него.Дано да е толкова добър и внимателен колкото четох по форумите.Благодаря за помощта, след прегледа ще пиша отзиви, може да съм полезна на някого.

# 112
ВМА в София. След дълго звънене по телефоните най-накрая го открих и вече записах час при него.Дано да е толкова добър и внимателен колкото четох по форумите.Благодаря за помощта, след прегледа ще пиша отзиви, може да съм полезна на някого.
Да, моля те да пишеш отзиви, че моята ендокриноложка нещо ме издразни последния път, на път съм да я сменям...

# 113
Здравейте на всички Simple Smile

Имам едно питане, надявам се някои да може да помогне. Praynig Малко по-назад в темата е поставено като въпрос, но никой не е дал отговор, аз все пак реших...с надеждата че някой ще знае.
Става въпрос за доц.Ковачева, препоръчаха ми да се прегледам при нея, но не знам къде приема. Има ли нещо общо с Бодимед ?
А с талон през здравната каса дали става  Rolling Eyes
Ще съм благодарна за мненията.
Благодаря на всички предвартелно   bouquet Peace

# 114
За доц. Нончев от ВМА искам да кажа.
Възрастен е човека и може и да е добър не знам.Аз съм с противоречиви мнения за него по две причини.Първо при него няма ехограф.Той само прави мануален преглед т.е опипва жлезата.Мери кръвно и т.н.Общо взето това добре.
НО...ехограф има в съседен кабинет на неговия.Там гледа друг лекар и после със снимката се отива при Нончев.За мен това не е много добре.
Все пак от значение е лекаря да огледа добре жлезата.Един вижда едно на ехограф, друг друго.
И още нещо.....преди време ми каза едно....след години съвсем друго като оспори собствената си диагноза.
И аз съм в търсене на добър лекар.Ходила съм къде ли не.
Последно посетих Галева от поликлиника Младост.Не е от прехвалените лекари, но при нея е митинг от хора.Докато чахак чух коментари, че идват от далече понеже лекар като нея не се сменял лесно.
За толкова години и обикаляне единствено тя ми разгледа от...до папката с многото история на заболяването ми.
От един преглед не мога да кажа - ТЯ Е.
Само не ми хареса, че изследвания иска само от Бодимед.

# 115
  • София
За толкова години и обикаляне единствено тя ми разгледа от...до папката с многото история на заболяването ми.
От един преглед не мога да кажа - ТЯ Е.
Само не ми хареса, че изследвания иска само от Бодимед.
За мен Бодимед са най-добри за хормони на щитовидната и хипофизата.  Hug

# 116
Имате ли някакви координати на д-р Емил Начев?Искам частен прием ,че не ми се чака по ЗК.

Той по ЗК не приема . В МД е всеки делничен ден , ако не се лъжа до 13.00 часа , това ми каза на мен.
Консултация 40,00 лв , ехограф 30,00 лв .

Жалко, тъкмо щях да се насоча към д-р Начев, а то се оказа, че не работи по ЗК Sad Не ми се дават толкова много пари Sad
Препоръчайте ми добър ендокринолог в София, който работи по ЗК, моля ви

# 117
Здравей !
Др. Емил Начев работи в Майчин дом - всеки ден от понеделник до петък ,приема от 8:00 до 13:30 .
Аз съм другата седмица при него .
Разбира се ,че работи със З-К ,но и където да отидеш ще си плащаш .

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:23 от Ana_Bianka

# 118
Здравей !
Др. Емил Начев работи в Майчин дом - всеки ден от понеделник до петък ,приема от 8:00 до 13:30 .
Аз съм другата седмица при него .
Разбира се ,че работи със З-К ,но и където да отидеш ще си плащаш .
здравей, благодаря ти за отговора Simple Smile
какво имаш предвид с това, че ще си плащам където и да отида? за ехографа и хормоните ли става дума, или за самия преглед?
обаждах се в медицински център Лора да попитам за д-р Здравко Каменов (още миналата седмица), но ми казаха, че най-ранния час е на 15-ти януари.
пиши след като минеш при д-р Начев, моля те Simple Smile

# 119
  • Тра-ла-ла
Четох, четох и оставам с впечатлението, че най-споменаваните тук лекари се занимават основно с ендокринологините проблемите, водещи до трудното забременяване. А моя проблем е далече от този. Към кого бихте ме насочили? Става въпрос за уголемена щит.жлеза, преди 1 година TSH 4.06, а от скоро проблеми с окосмяването и ужасно мазна коса Sick

Общи условия

Активация на акаунт