Добър ендокринолог в София

• 728 655
  • 849
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, чух и видях много добри отзиви за проф. Боянов, ендокринолог в Александровска болница. Някой, който е бил негов пациент да има случайно негов мобилен телефон, който да може да ми го сподели? Звънях на стационарен телефон, който намерих в интернет, но никой не отговаря и вчера ходих до болницата да запазя час лично, но него го нямаше и една сестра ми каза, че бил в отпуска. Идвал в кабинета си много рядко и само с уговорени часове, но за да си запазиш час трябва да се свържеш с него на мобилния му.  Confused
Да преповторя и аз въпроса, но същото. На мен ми обясниха на регистратура, че не могат да запишат час за него, защото той сам решавал дали, кога и кой да прегледа, а на телефона в болницата никой не вдига. Може и на лични.
Колебая се къде да направя биопсията - едни ми препоръчват Боянов и Александровска, други - Начев.  newsm78
Добър вечер.Някой от вас има ли мнения за Д-р Сава Антова на Позитано 8.
Благодаря предварително.
При д-р Антова съм ходила, когато работеше в Първа градска, но само веднъж, т.е. пусна ми изследвания, назначи ми метфоргама, но нямам много впечатления. Не знаех, че се е преместила на Позитано.

# 616
Здравейте, момичета!

Изчетох темата и се спрях на Начев и Лазарова. Тъй като Лазарова няма ехограф ще трябва първо да посетим Начев и после Лазарова. Тъй като не сме от София дали ще е възможно да минем и при двамата в един и същи ден? Дали тези от регистратурата ще ни дадат часове и за двамата лекари? Става въпрос за възел 20мм на щитовидната жлеза на майка ми. Ако не ви затруднявам бихте ли споделили актуални телефони и за Начев, и за Лазарова! Още ли преглеждат в Майчин дом?

Благодаря!

Хубав ден на всички!

# 617
  • София
а защо ти е Начев + Лазарова. За възел на ЩЖ - Начев, той е по ЩЖ....

# 618
Отиваш при Лазарова и тя те праща където прецени. Ако идеш първо при Начев както направих аз ще се разсърди. И двамата са в Майчин дом, при Лазарова задължително с час, при Начев се изчаква и си плащаш. Поне аз бях така, без час, човека не връща никой, ако е там де, предварително се обадете. Лазарова преглежда от 6,30 и сутрин няма почти никой, при нея е по каса, ехото е с пари мисля да беше 30 лв. Нямам телефони, но в нета ги има.

# 619
Решихме да посетим и Начев, и Лазарова, защото от изчетеното дотук останах с впечатление, че само Начев гледа на ехограф, а Лазарова обяснява и е внимателна към пациента. Майка ми се е притеснила и така и така ще се ходи до София поне да се прегледа и при двамата.
По кое време е добре да звъня на регистратурата, за да запазя час за Лазарова? Днес звъня от обяд и никой не ми вдига. Имам ето тези телефони:
02 895 6027;
02 895 6740 - нали тоеа е номера на ендокринологията
0888 219651 - не знам на кого е този номер, но предполагам, че не е личния номер на Лазарова

Благодаря!

# 620
Регистратура за час при доктор Лазарова    02/ 895 6000  и  02/ 895 6030.
Иска се постоянно да звъниш . Рядко вдигат.

# 621
Здравейте,

Имам завишени нива на андростендион и 17-алфа-ОН-прогестерон. От години ме лекуват с противозачатъчни, но резултатът е временен - докато ги пия нивата спадат, след като ги спра в рамките на година отново се повишават и пак се почва отначало.

Може ли да препоръчате ендокринолог в София, който се занивама основно с такъв вид проблеми?

Благодаря предварително!

# 622
  • София
И аз със един въпрос:

Някой ходил ли е на Ендокринолог в МЦ Св.Лука,ако да,бихте ли споделили мнение и при кой точно сте били?

# 623
Здравейте моля да ми препоръчително добър ендокринолог за мъжа ми. Той има уголемен лимфен възел на щитовидната жлеза, досега някой доктори му препоръчват да го оперира и да го махне, но нас ни е страх тъй като наш близък след такава операция си загуби гласа, а и самата операция беше неуспешна. Моля препоръчително добър специалист

# 624
Здравейте, безкрайно съм разтревожена, защото лекар-ендокринолог е диагностицирал голям възел на щитовидната йлеза и трябва да буде премахнат оперативно.Моля ако някой има отзиви за доц.Мошев да ми пише за съвет и телефон за контакт.
   Благодаря на всички предварително!!!

# 625
Здравейте момичета, изчетох доста неща и се насочих към д-р Темелкова. Бихте ли ми казали дали работи със здравната каса?

# 626
  • София
в Александровска е на платен прием. Не знам за частен кабинет, но сигурно не работи с касата

# 627
  • София
Като се обаждах преди няколоко месеца работеше, но се чака много.Платено веднага записват.Аз така и не отидох обаче, затова не мога да изкажа мнение.Ще се радвам на такова обаче Hug

# 628
Моля да споделите мнения за др Хедер -ендокринолог.

# 629
здравейте момичета

ИСках да попитам някакъв телефон на д-р Начев . Звънях днес в Панацея но няма часове до края на месеца .... Ако ида в Майчин дом дали приема без записан час

Общи условия

Активация на акаунт