Добър ендокринолог в София

• 728 642
  • 849
  •   2
Отговори
# 600
Каменов наистина е надут пуяк, некадърен при това. И аз си търся свестен ендокринолог, който да работи или събота, или вечер след 17,30-18 часа. И ако може да не се разкарвам на пет места за ехо, кръвни изследвания и прочее. Все пак по черните ми очи няма как да познае какво ми е един ендокринолог.
Проф. Каменов обикновено препраща пациента към отделението в клиниката, където е завеждащ клиника, там назначава всички необходими изследвания, за да се стигне до правилна диагноза и лечение и за 3-4 дни ще ти спестят много време  и пари. Наличието на ехограф в мед.център не означава нищо-виждала съм некалибрирани ехографи, дето дават отклонение 1 см. е това вече е фатално понякога... Към отделението имат качествена апаратура. При д-р Начев ехографът също е с добра разделителна способност.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 18:06 от Иа

# 601
Единствения вариант всичко да излезе безплатно, изследвания, ехография и т.н. е като се постъпи в болница. Въпреки това и там поспестяват някой изследвания. При мен има съмнения за кушинг, но решиха да ми спестят скенер или ЯМР.
Къде си прави изследвания? Само в клиника се правят. Ако клиниката няма ЯМР го вписва в епикризата, като препоръка и пак го правиш през касата. Ако нямат пари за скенер, казват ти кой месец да постъпиш за изследвания.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 18:03 от Иа

# 602
Аз лежах в ендокринологията на Александровска- е няма толкова допотопно отделение, Каменов не се вясна там, само на четвъртък да си препита студентите. Мен ме приеха в четвъртък и ме изписаха в понеделник, така и не го видях, ни него ни Боянов, Гатева ми сложи лечението и една друга младичка специализантка. Чувам , че проф. Боянов е по-загрижен към пациентите си, мисля 50 лв да му е прегледа....

# 603
Здравейте, чух и видях много добри отзиви за проф. Боянов, ендокринолог в Александровска болница. Някой, който е бил негов пациент да има случайно негов мобилен телефон, който да може да ми го сподели? Звънях на стационарен телефон, който намерих в интернет, но никой не отговаря и вчера ходих до болницата да запазя час лично, но него го нямаше и една сестра ми каза, че бил в отпуска. Идвал в кабинета си много рядко и само с уговорени часове, но за да си запазиш час трябва да се свържеш с него на мобилния му.  Confused

# 604
От коментарите,които видях като,че ли д-р Дениз Бакалов от Александровска се оказва най-човечен и едновременно добър специалист.Аз имам нужда от такъв професионалист и се чудех към кого да се насоча.Имам диабет тип 2 от години,но почти не съм пила никакви лекарства.Захарта сутрин ми е 7 до 9,вечер стига до 12 ,но освен Сиофор не ми дават нищо,а с него няма разлика.Когато и да направя изследвания -хормони на щитовидната жлеза все са в норма,а аз не съм добре.Затова ще потърся по-професионална помощ в София (аз съм от малко провинциално градче с пародия на болница и лекари).Надявам се правилно съм се насочила.

# 605
  • София
Slavimom, д-р Дениз Бакалов е много добър човек, внимателен е....но за съжаление невинаги се справя със завъртяните случаи. По моя казус неговото решение се оказа доста неправилно и реално ми загуби една година за няма и нищо.... Като цяло не съм много впечатлена от лекарите от ендокринологията в Александровска, тези от УСБАЛЕ /в Майчин дом/ са на светлинни години по-напред /поне част от тях де/, а и там се занимават с реално по-тежките ендокринологични случаи Simple Smile Успех!

# 606
д-р Темелкова, Александровска болница-останахме доволни от вниманиито въпреки навалицата.

# 607
  • София
Аз също се интересувам от добър ендокринолог в София. Засега съм се насочила към д-р Калина Иванова в Св. Лука, в четвъртък съм там. Ако открие нещо, ще разчитам на вас да отида при друг специалист  за второ мнение.
Истината е, че направиха лекарите пощенски кутии, а нас-подвижни касички. Но все още вярвам, че тази професия е призвание и не е за всеки.

# 608
Здравейте,

Доста поизчетох във форума. Много имена на специалисти се спрягат- основно Лазарова, Начев, Тодорова и т.н. На мен ми трябва специалист по диабет тип 2. Не вярвам, че всички ендокринолози са еднакво добри във всички метаболитни заболявания, а и не е редно да е така - нека всеки си е добър в своята област от метаболитните заболявания.
Препоръчайте специалист по диабет тип 2, но наистина добър специалист. Кой от ендокринологията е добър в тази област? Виждам, че завеждаща отделението по диабет в проф. Цветалина Танкова, ама почти не намирам мнения за нея по форумите - нито добри, нито лоши, което е много странно. От друга страна това, че някой е завеждащ на отделение, не означава непременно, че е най-изявеният специалист в тази област. Помогнете с мнения, ако можете.

# 609
  • Ню Йорк
Здравейте,

Доста поизчетох във форума. Много имена на специалисти се спрягат- основно Лазарова, Начев, Тодорова и т.н. На мен ми трябва специалист по диабет тип 2. Не вярвам, че всички ендокринолози са еднакво добри във всички метаболитни заболявания, а и не е редно да е така - нека всеки си е добър в своята област от метаболитните заболявания.
Препоръчайте специалист по диабет тип 2, но наистина добър специалист. Кой от ендокринологията е добър в тази област? Виждам, че завеждаща отделението по диабет в проф. Цветалина Танкова, ама почти не намирам мнения за нея по форумите - нито добри, нито лоши, което е много странно. От друга страна това, че някой е завеждащ на отделение, не означава непременно, че е най-изявеният специалист в тази област. Помогнете с мнения, ако можете.

Е те такъв специалист няма. Моя диабет го контролирам с режим изготвен от фитнес инструктор, колкото и парадоксално да звучи. Ендокринолозите ме ползваха за опитно зайче да си изпробват лекарствата и никой не се сети, че ако ми изготви един подходящ конкретно за мен режим нещата могат да се случат много лесно.

# 610
Галактическа принцеса,

не се учудвам, че си стигнала до такова безверие в нашите лекари. Аз също имам много горчив опит.
Търся ендокринолог за майка ми, която е с диагностициран диабет тип 2, но понеже живее в провинцията, там нещата са в пъти по-зле от София. Пълно безхаберие. Само и подписват документите за ТЕЛК и никой не я пита нищо, проформа пишат, че са назначили изследвания и т.н. Жената си стои с напълно неконтролиран диабет - не пази диета, защото никой нищо не и обяснява. Пие само някакви хапчета и от време на време мери кръвна захар с домашен глюкомер. Трагедия. Трябва да взема нещата в свои ръце и да се опитам да помогна от София, ама направо незнам кой път да хвана и при кой да я водя.

# 611
Мнение за Д-р Иван Кръстев в Александровска... Не си правете илюзии, този човек може да ви съкрати живота с години без да му мигне и окото!!! Не се лъжете да ходите при него! Дава грешни диагнози и пише каквото се сети като лекарства!!! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО!!!  #Cussing out

# 612
Добър вечер.Някой от вас има ли мнения за Д-р Сава Антова на Позитано 8.
Благодаря предварително.

# 613
Какво ще кажете да Д-е Светлана Хедър, клиника Надежда.

# 614
Здравейте,

Е те такъв специалист няма. Моя диабет го контролирам с режим изготвен от фитнес инструктор, колкото и парадоксално да звучи. Ендокринолозите ме ползваха за опитно зайче да си изпробват лекарствата и никой не се сети, че ако ми изготви един подходящ конкретно за мен режим нещата могат да се случат много лесно.
Абсолютно ти вярвам! И аз мисля, че диетолози и фитнес инструктори са по-запознати и повече могат да помогнат. Ендокринолозите дават хапове, докато се стигне до инсулин и после предписват инсулин. Това е за съжаление при диабета. Поне моят опит е такъв. Ако не те затруднява, може ли да ми пуснеш на лични координатите на този фитнес инструктор? Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт