Любители на кучета - 87

• 39 683
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
Velvet,ако целостта на кожата е била нарушена,дори и само като пробождане,съветвам те да те види лекар,ако може дори хирург. Не подценявай, проблем може да е една инфекция. Ако само е натъртено,ще ти мине.

# 91
  • София
bilqna_69 , possessed Сега му го дадох. Пробвах да му отворя устата, не ще. Разтворих го в лъжица с вода и малко по малко си го изпи. Ей голяма борба беше Rolling Eyes
А да ви питам, понеже досега не съм имала толкова малко кученце, взех му от пастетите на Pedigree Junior и му давам по половин от пакетчето. Така на три хранения на ден. Не му ли е малко, изяжда го за норматив? Преди му давах прясно мляко с хляб. И от кога да му давам от сухата храна?
Почни гранулите от сега. Накисваш в топла водичка, да станат меки, и даваш. И забрави за Педигри и супермаркетските марки, ако искаш да имаш здраво куче. Върни се назад в темите, има писано много за хубавите кучешки храни.
На 40 дни не се дава хапче, а пастичка, обикновено Дронтал. На 40 дни трябва да е при майка си и братчетата/сестричетата си, но след като е взето вече... Слагайте му бутилка с топла вода нощем, за да се гушка.

Когато Лили беше бременна, бяха двете с Бела вкъщи за последно заедно. И нещо Лили се наежи и се сби с Бела. В боя ме захапаха жестоко за крака, имаше много кръв, но не ходих да ми слагат нищо. Промих хубаво с кислородна вода, сложих антибиотичен прах... Ходих известно време "перфорирана", но иначе нищо ми нямаше. Но изобщо не се сетих тогава да ходя да ми бият тетанус.

# 92
И моето бебче не искаше да вде гранулите отначало. Първите 2 седмици караше на мляко само не искаше и да помирише гранулите. От рас почна да си ги яде. Вчера го водихме на първата ваксина не е направила никаква реакция още. Лекаря каза че за нейната порода сам я прехранвала пък аз не и давам кой знай колко много. 🤪🙄

# 93
  • On the sea
Благодаря Ви момичета за съветите.
Пробождане няма, все едно като се почешеш с нокът, ако мога така да се изразя. Имам си синина, която боли, утре ако успея ще мина през болницата за всеки случай. Изобщо няма да им се меся повече на магаретата, да си се оправят двамата, а и ефект не виждам никакъв, връждата продължава 😂.
И за данък един умислен Роки

# 94
И аз се притеснявах как ще давам хапчетата, но на нашата ламя са ѝ вкусни и си ги хрусва доволно. Миналата вечер давах Цестал - помисли го за наградка и седна без команда, седи и не мърда - чака още. Smile

Аз да питам - вие давате ли хапчета против Дирофилария? Нашите ветове много държат дори и сега през зимата. Казват, че трябва да се дава всеки месец без прекъсване. Не сме давали още, то ние и толкова излизаме. В леда даже и за пиш не иска да се покаже. Не знам как ще се учи навън. Сезонът никак не е подходящ за късокосмести бебета.

# 95
  • София
mimimibg, покажи ни бебето Heart  Иначе аз също от скоро съм майка и на кученце освен на двете ми деца, та не съм много компетентна, но вет каза прясно мляко в никакъв случай да не давам..
За паразитите сиропче давахме.

Гушльото ми! Не мога да спра да го снимам, като луда съм. Порасна му козинка отпред на голото петънце.

# 96
Аз искам снимки на бебешки тумбачета, моля Simple Smile

# 97
Ели, Дежри има ли козина отдолу на вратлето? На Роузи ѝ е много рядка - кожата ѝ се вижда. На гърдите малко се сгъстява и после коремът е съвсем гол. Започна като че ли да се скубе повече. Доста косъмчета падат. ММ казва, че е нормално - сменяла бебешката козина Rolling Eyes , пък мен ме е страх да не би нещо да не е наред.

Хибискус, заповядай тумбаче. Тук я снимах да ви покажа как си дъвче лапите.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 09:54 от pip4i

# 98

Ей така се спи

# 99
  • Варна
Аз искам снимки на бебешки тумбачета, моля Simple Smile

Имам само тези, иначе с Лили има много. ❤

# 100
Така, така, аз точно бебешките голи тумбачета искам да гледам!
Съвсем нормално. Ей ви една такава нсимка от архива, август 2017, а сега е с такова одеало от козина по пупата..

Tук е на втория ден откакто я взехме, от минута 1 се чувстваше съвсем "вкъщи".

Пос, ти да не си си позволила да черпиш котките, та да се реди и Рея? Ми то ти си позволяваш някакви своеволия..
Мен си ме хапят редовно, че аз винаги скачам да разтървавам и чуждите кучовци, че половината на поляната са истерични шубета като стане фал..Ходя си перфорирана, промивам само с кислородна вода и движа, според мен ако нямаш и рана - няма какво да те притеснява. Синьо става от самия удар със зъба, защото е твърд, аз от Тара си нося такива синки по ръцете, че понякога и поднасям на мечешката игра.
Есстела, ще го изям!!

# 101
Айде едно бебешки тумбаче и от Виви, снощи така бяха ми окупирали леглото, че чаках единия да се понаспи и да се наместя и аз 😂

И малко дивотии е снега:

# 102
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, такива сладури са всичкииии Heart
Да им изям тумбачетата.

Вчера май доста пострадали имаме. Ерос сутринта е съборил мъжа ми и си е ударил главата, а вечерта с мен нямаше проблеми, беше толкова послушен, а на последната разходка пак го вади мъжа ми и вика и мен. Отива до вратата, връща се, поглежда ме ентусиазиран и така няколко пъти. Милинкия ми, голяма ми е скица. Heart

# 103
  • София
Страхотни бебешки тумбачета.Да покажа  две доста попораснали бебета Stuck Out Tongue

# 104
  • София
Тея падания на лед/сняг са много опасни. Баща ми една вечер да изведе Бела и тя го дръпнала и хайде в Пирогов - 3 шева на главата. Хлъзнал се на леда и се ударил в бордюра... Пазете се. Зверчетата сами се пазят, Балу, като се подхлъзне, и после не иска да стъпи там, знае гадинката.

Баба ми е зле, паднала й е много кръвната захар, и Бела от както се е случило това, не се отлепяла от нея. А по принцип не седи там, защото баба ми й се радва от далече. Много са интелигентни кучетата, всичко усещат. Просто ние не знаем как да ги разберем.

Общи условия

Активация на акаунт