Любители на кучета - 87

• 39 709
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
Йеййй колко много и хубави муцунииии

Ние, сиреч Тя май е настинала. Ох голяма борба е с нея, иска постоянно на вън при другите кучета и се моли и плаче, като малко дете. Но от няколко дни пишка много, пишкала е и у дома на килима (знаааам бе Посс, ама той е под диван, шкаф и прочие, голяма мъка ми е да го махна). Пожълтял е на едно място и мирише...
Нощес в 1 часа ме близа по муцуната пак да пишка. И през нощта кихаше. Та днес ще стои по-малко на двора.

# 106
  • Варна
Коте, стискам палци за бабет. ❤

# 107
Здравейте,

Да ви представя една нова английска муцунка във форума - Арни на две години и половина, английски булдог.Heart Eyes

# 108
Ах как обичам.. ама са такива лигльовци и пръдльовци, че ММ отказа категорично. Наложи се да гледаме лигльото на една приятелка за два дни и ми забрани тотално, а и като са бебешоци хич не са толкова мързеливи, за колкото ги рекламират Simple Smile
Страшен хубавец, пу-пу!

# 109
дрямка преди обед. 👌😁

# 110
Ах как обичам.. ама са такива лигльовци и пръдльовци, че ММ отказа категорично. Наложи се да гледаме лигльото на една приятелка за два дни и ми забрани тотално, а и като са бебешоци хич не са толкова мързеливи, за колкото ги рекламират Simple Smile
Страшен хубавец, пу-пу!

Благодаря! Blush
Арни като бебе беше много добър, нищо не е пипнал, кротичък, а след година и половина реши, че е влезнал в мъжете и край, такава беля е, не застава на едно място, за мен мързеливо куче е мираж.Grinning
Иначе да - чуя ли го, че пие вода в банята, тичам да го бърша с неговата си кърпа, че иначе прави мокро навсякъде, а за пръцкането - рядко, но се случва. Grinning

# 111
  • София
Pip4i, има да. Той сега пие и някакви витамини за да се възстанови козината отпред на челото.

Последна снимка!

# 112
Последната снимка е като картичка, много красиво момиченце! Heart Eyes Ама то това вашето изобщо не е куче, то е като някакво бижу, брошка направо! Heart Eyes Simple Smile bouquet

# 113
Elena, страхотни са ти, и кученцето, и момиченцето Heart !

# 114
Много хубаво децата да свикват с домашните любимци, моя арчи хич не обича деца и бебета, след 4 месеца ще родя, и не знам как ще учим кучо да се разбира с бебчо. 😐

# 115
  • София
Те със собствените си бебета обикновенно се разбират добре.
Не знам защо, ама на.

Несъм давала на котките наградки, ама не съм си извадила от джобанейните, а те ас миризливи и тя знаеше че са там. И прави послушни кучешки стойки, за да си ги заслужи.

Коте, да се оправя баба бързо. И усещат, да.
Утре на езерото още ли ти се ходи?

Ей, пълно със сладки муцунки тия дни.

# 116
Успех на баба, Коте, ще се оправи!

# 117
  • София
Благодаря! И аз се надявам да се оправи. Учуди ме много Бела, че е усетила такова нещо, макар че после като се замислих, нали обучават кучета да дават сигнали точно при такива неща... Тя не е учена, но усеща, муцунката ми, искала е да покаже, но като ние не разбираме...

Утре е петък, на работа съм. За събота по-скоро ще отпадне, че искат да ни снимат и уговорката е другаде... Ще пиша ЛС утре Simple Smile

И да добавя - в немския Амазон има евтини кучешки лакомства на 8in1.

# 118
  • под тепетата
Коте, стискам палци за баба ти! Такива изненади от кучетата като на Бела ме карат още повече да ги заобичам.
 Как е Роки, крачето му де?
 Елена, имаш си две малки изящни статуетки!
 Hristina.P., много гънки, много нещо по твоя прекрасник  Joy
 Хубав последен работен ден на всички!

# 119
  • София
Коте, бързо да се възстанови баба!

Малко снимки от сутрешната разходка

Ей, така като кукувици си се разхождаме всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт