Любители на кучета - 87

• 39 713
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
  • Bарна, морето, сините вълни
От мен също бързо оздравяване на баба! Кученцата са толкова верни и се чувстват тъжни, когато някой от обкръжението им не е добре. Дори имат качества, с които превъзхождат много много хора. Браво на Бела, мила душица е.
джуджанка, кукувици, аама готини кукувици, хехе. Добре си прекарвате.
Ние вчера изкарахме за пръв път бебето на разходка и Еро беше с нас, разбира се. Тати си буташе количката, пък аз си водех маймунчо. Жалко, че само мъжа ми като е вкъщи можем да излезем заедно, сама не бих могла с Ерос и количката, защото е бая див, така и не можахме да го научим да върви спокойно, а види ли котка...ужас. Ще има обърната количка и аз по гъз на леда.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 08:58 от despicable

# 121
Пускам ви раненият войник - Роки. Обаче хич не му пука, тича играе, скача, ние колкото гледаме да го пазим , той толкова повече лудува !

# 122
  • София
Милото прилепче! Бързо да му минава на Роки и да развява ушаци щастлив.
Аз също много се страхувам, когато Бека ми се замотае в краката. Много обича да ми се мушне между краката докато ходя и се случва да я настъпя. Трябва да внимаваме с дребосите. С Лола беше лесно, тя голяма и силна и да я настъпя нищо и нямаше, ама тази бубулечка си изискава внимание. Май не съм я показвала Лола...

На 02.01 ще стане една година откакто я няма и много често ми се случва да извикам Бека с нейното име. Pensive

Despicable, когато взехме Лола дъщеря ми беше на година и половина и бяха много сладки на разходки. Бутам детето в количката, а Лола плътно до нея. А се надвеси някоя баба да се радва на детето и Лола чака реакция от детето, ако се смее сяда и чака да продължим, ако усети, че е неприятна среща заставаше между детето и човека. Това обикновено беше достатъчно човека да си продължи по пътя. Два пъти прави опит да изяде човек. Една баба зад гърбът ми се промъкнала до детето и няма спиране на руската машина. Едвам я отървах бабичката само с облайване и се извинявам и крещя по кучето. Като крякна таз жена и като взе да ме кълне бях на милимунди да я пусна Лола и да я яде. Втория път някакъв човек ни влезе в двора без да видя и го залепи на оградата. Черните териери имат инстинкт да се хвърлят да хапят човек в корема. Тя нали беше много хрисима и тогава за пръв и единствен път я видях да седи с оголени зъби допряни в корема на човек. Тогава всъщност и разбрах, че не е случайна селекцията при чистите породи. Никога не е обучавана на такова нещо, но гените ѝ го носят. И в Бека виждам прословутата смелост на шнауцерите. С тези си думи не искам да кажа, че кучвците, които нямат родословие и не се водят породисти са лоши. Даже смятам, че като цяло пък при тях здравословното състояние е по-стабилно, а и са доста умни.
Отплеснах се, извинете.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 09:41 от джуджанка

# 123
Попринцип повечето кучета считат за уязвими коремът, врата и задницата и е нормално да се целят там при нападение.
Много пухкава Лола.

# 124
  • о`майна лунна нощ е
Не си обидила никой, джуджанка! На мен ми е много интересно да чета за реакциите на кучетата. Възхищавам се на чистокръвните, но аз лично нямам ресурса да гледам такова животинче. Нито откъм издръжка, нито откъм напълно адекватна грижа за него, та за това си  избрахме Маугли от селски двор с претенции за кокер. Тамън на акъла и положението ни е Simple Smile

# 125
Маугли, хахаха, разсмя ме. Той е чаровник голям. Heart
Лола е била красавица, единствения недостатък на кучетата е краткия живот.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 11:24 от despicable

# 126
... Тамън на акъла и положението ни е Simple Smile

Joy Joy Joy Joy

Ще ме уморите,веселяци Simple Smile

# 127
Тамън на акъла и положението ни е Simple Smile
Ха-ха-ха и ние затуй решихме за нашата улична принцеса. Която между другото не си представям как е живяля на улицата. Тя като вали стой на сухо, в мокрите треви не влиза.... но яко ни е влязла под кожата.

# 128
  • Стара Загора
Тамън на акъла и положението ни е Simple Smile
Ха-ха-ха и ние затуй решихме за нашата улична принцеса. Която между другото не си представям как е живяля на улицата. Тя като вали стой на сухо, в мокрите треви не влиза.... но яко ни е влязла под кожата.

Хаха и моята е така. Като види че вали, ако е много на зор бяга до най-близката тревичка (която е под един голям бор) и после обратно вкъщи. Ако не е на зор изобщо не слиза по стълбите...
Ако гърми навън даже не става от леглото, голям страх....
Без възглавница не спи, камо ли на земята...
Иначе улична.

# 129
  • София
Една снимка без куче и една с куче

И да добавя - имам код за 10% отстъпка от Зооплюс за част от техните марки, валиден до 31.12. Ако някой го иска, да ми пише на ЛС.

# 130
Снимката без куче е красива, но с куче по-красива. Blush

# 131
  • Варна
По повод каква лечебна терапия са ни кучовците. Снощи се прибрах много напрегната от работа, толкова бях бясна и изнервена, даже пих валериан, ама не помогна. Обаче Бизу и Лили , като седнах на дивана и веднага се залепиха за мен, единия от едната страна, другия от другата. За половин час така се отпуснах, толкова ми беше блажко на душицата. А един приятел и жена му имаха гадна година със загуба на близки и момчето беше с паник атаки, ставаше сутрин в четири часа, не можеше до късно да заспи вечерта, накарах го да си вземе куче. Вече спи до 7.00 и няма паник атаки и това за един месец, няма хапчета, няма доктори.

И да се оплача, Бизу ми препишква коша за пране и снощи го хванах в крачка, викам му да дойде до коша, обаче говедцето се усети и не иска. Свил ушаците , опашката и тя не се вижда, гузен. Отидох до него и се върнахме двамата до коша,но аз не мога да го бия и само му говоря, а той навел главата. По едно време я вдига и като го погледнах, очите му, по края целите червени, нали ми е беличък и веднага се вижда. Така се зачервява, когато му се спи или все едно ще се разплаче още малко. Та, нямам сила да вдигна ръка, как да го отуча, освен да взема спрей някакъв, ама ме притеснява да не се прехвърли на стените.

# 132
  • о`майна лунна нощ е
Кошът за пране е пълен с ваши дрехи. Мирише на вас и след като не може да ви препикае лично и да ви маркира като свои, вероятно това е причината да се насочва към него. Ревност, показнО, че сте негови ... Показване на Лили, че вие сте негова територия  ... На това ми прилича. Има ли вариант да смениш мястото на коша?

# 133
  • Варна
Кошът за пране е пълен с ваши дрехи. Мирише на вас и след като не може да ви препикае лично и да ви маркира като свои, вероятно това е причината да се насочва към него. Ревност, показнО, че сте негови ... Показване на Лили, че вие сте негова територия  ... На това ми прилича. Има ли вариант да смениш мястото на коша?

Има. Мислиш ли,Туиг, че е ревност ? Той получава доста внимание, даже повече от Лили . Келеш с келеш, да му се не види. Smile

# 134
  • Лондон

Така ке спи следобедно при нас😎
 После ще записвам...

Общи условия

Активация на акаунт