Любители на кучета - 87

• 39 681
  • 785
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ей затова, никога малко куче.
Бързо възстановяване на мъничето.

Значи, човек би си помислил, че един собственик на невероятно лакомо и много невъзпитано куче, би си извадил поука в един момент.
Ми явно не.
Храня си аз кучето със сутрешната закуска, състояща се от половин кило месо, още 100 гр варен ориз, ябълка и тн и отивам на фризьор. Уж нищо за ядене не съм забравила навън.
Прибирам се и ме посреща омърлушено и виновно куче. Оглеждам, няма видими бели. Слагам каишки, оправяме се да излизаме и изведнъж виждам, чи има дупка в чисто новия чувол Алфа Спирит. А кучето е изтумбено в средата или, за почитателите на Малкия принц, прилича на нарисувана шапка.
Едва се довлече до работата и цял ден проскимуцваше жално. На всичкото отгоре и се пише вода а аз не и давах по много, щото още помня горчивия опит от преяждането със захар.
Премерих, изяла е към кило.
Още не е спаднала.

Няма снимки на прасето.

# 61
poss взела е лабрадорската лакомията твоята Рея. 🤪
На Роки му стискам палци бързо да зарастне счупеното краче и повече да нямате такива премеждия. 🤗
Добре, че Макс ми е голям и бая настъпване е отнесъл, но без последствия. Даже вчера изпуснах вратата на асансьора и тя удари Макс. Ако беше някой дребосък щеше да го смаже, ама той нали ми е магаре та нищо му нямаше. Е, реши че нещо ме е ядосал и само се подмазваше след това и не разбираше че без да искам съм изпуснала вратата.
И за лека нощ едно спящо магаре и една малка досадница:

# 62
  • sf
Много се смях с Рея 🤣
Да се оправя бързо Роки. Много ме е страх и мен от такива инциденти.
Малко поздравче за лека нощ. 😄

# 63
  • София
какви сладури само!

# 64
  • Bарна, морето, сините вълни
Леле, Виви колко бързо расте, каква дългокрачка е станала. Heart
donsita, размазващо сладка муцунааа. Heart
Рея пък точно с гранули ли реши да преяжда, не можа ли нещо по-така да намери. Grinning С Ерос нямам опасения да разкъса чувала с гранулите, изобщо не го блазнят. В началото като му сменихме храната, очудващо за мен, хапваше лакомо, доста дълго ядеше чисто само гранули като му сложим, а сега пак си чака бъркочите, иначе не поглежда купата. Снощи му позагорих един ориз, ама бая му се услади.
И при нас падна малко сняг, дано навали още и да се задържи, да се въргаляме като магарета в снега. Нямам търпение до 17 часа, мъжа ми е първа смяна на работа, връчвам бебето на тати и с Еро отиваме да си играем. Grinning

# 65
  • София - Рим и обратно
Ей затова, никога малко куче.
Бързо възстановяване на мъничето.

Значи, човек би си помислил, че един собственик на невероятно лакомо и много невъзпитано куче, би си извадил поука в един момент.
Ми явно не.
Храня си аз кучето със сутрешната закуска, състояща се от половин кило месо, още 100 гр варен ориз, ябълка и тн и отивам на фризьор. Уж нищо за ядене не съм забравила навън.
Прибирам се и ме посреща омърлушено и виновно куче. Оглеждам, няма видими бели. Слагам каишки, оправяме се да излизаме и изведнъж виждам, чи има дупка в чисто новия чувол Алфа Спирит. А кучето е изтумбено в средата или, за почитателите на Малкия принц, прилича на нарисувана шапка.
Едва се довлече до работата и цял ден проскимуцваше жално. На всичкото отгоре и се пише вода а аз не и давах по много, щото още помня горчивия опит от преяждането със захар.
Премерих, изяла е към кило.
Още не е спаднала.

Няма снимки на прасето.
Oх.... Joy. Смея се аз на чужд гръб и се чудя - как само до кило се е спряла. Аз веднъж се запитах колко ли ще плюска мойта свинка, ако докопа чувала - подозирам, че ще яде, ще повръща, пак ще яде...и така докато не припадне.

Снощи минахме през ветките за жлезата, пак имаше циркове. Питах я само нашата ли е така, успокоиха ни, че и Рей така правел Joy. Flame,да си знаеш , че не сте сами Joy...

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 12:04 от 'Кафе с мед'

# 66
  • София
Ама тя преди това беше излапала над половин кило друга манджа.
Не можете да си представите какква гледка беше, все едно бременно куче преди раждане.
И и тежи и подпръцква миризливо и скимуца, че и е некомфортно. Ама хич не ми беше жал за нея.

# 67
Добър ден от едно маскирано куче. Joy

Или по-скоро от дупето му. Joy Joy Joy

Трепери като лист, а е голяма борба обличането. Все едно го мъча.. Все гол го пускам, ама като падне под нулата температурата и не смея. Няма кой знае колко козинка горкото и ми е жал да не мръзне. Което ми напомня за едни кучешки маратонки, които категорично отказва да носи и едни чорапки, които пък му се изхлузват (големи са). Подарявам ги. Който ги иска да ми пише на лично.

Както написах чорапите са големи за чихи или пинчер, но според мен биха станали за френски булдог например.

# 68
  • София
пос, ще ме убиеш с твойта лакомийка Simple Smile Напомня ми на Балу като бебе - беше се наврял с брат си в чувала с бебешките гранули и яли, яли... Спипах ги сравнително навреме. Понадуха се, но гладната диета до другата сутрин ги оправи Simple Smile

# 69
Хахахха, Кафееее и мен така ме успокояват Grinning Grinning мъкаааа

# 70
  • о`майна лунна нощ е
Точно 6 месеца великомъченик ДъДогсБед беше подлаган на ръфане, тръскане, мъкнене, дращене, пробиване, разнасяне, тръшване по гръб и корем, качван на дивана, свалян от дивана, крит под маси и столове и воден при страшната ламя ВаксПрахосмучева. DMS Spasete legloto

# 71
  • UK
Преди да вземем кутия за храната на Джинкс и ние бяхме с чувал. Един ден си седим, аз пиша някакъв проект, той бебешор още подскача около мен с една играчка и си играе... докато по едно време не ми се стори, че е прекалено тихо някак си. Станах, отивам до кухнята и какво да видя - той нашият отворил чувала, наврял се вътре и плюска. Като топка беше станал. После през час излизахме да ака, че пустите гранули голям зор му докараха.
Още същия ден купихме голямата кутия с капак и пресипваме храната от чувала вътре. Засега (2 години вече) не се е научил да я отваря. Laughing

# 72
Хахаха, леееле тая Рея, все се не е наяла.
Сиви, тая малката да не я поливаш? Расте за секунди..

Аз и казвам, че не може да се качва на леглото, а в момента, в който изляза от спалнята..

Аз да взема да  падна по стълбите.. остави синините, коляното ми е с рана и си скъсах любимите дънки, ама да взема да си изкълча и глезена.. От неделя все с кратки разходки, полудява вкъщи, ММ се инати като магаре, че е студено и не иска да я извежда.. Чак днес ако не е изръфала дървените столове и маса Simple Smile Реве ми се малко.

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хибискус, да ти минава бързо, че да се разходи на воля тая беладжийка 🐶

Блазе ви значи с такива лакоми кучета, аз чувала в златен поднос да му го изсипя само ще го подуши 🤦🏻♀
Днеска му взех консерва на Брит, даже не я опита .... Егати капризното куче, на моменти ме вбесява като отказва храна направо и все го жаля да не умре от глад и му се моля .
Едно джудженце 🎄🎅🏼

# 74
  • Fort Worth, TX
И моя така с отвращение се отнася към гранулите.Обаче я му дай човешка храна стой, та гледай.Не може да свари.Купата се омита до блясък.

Общи условия

Активация на акаунт