Любители на кучета - 87

• 39 683
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
E, аз съм казвала как се преборих с капризите. Слагам купата с гранули за 20мин и кой ял-ял, после прибирам.
Два дни максимум ще се мръщи, после ще се му засичаш за колко време ще я изяде Simple Smile

# 76
Пх, днес е неприятен ден. Рейн ми повърна 3 пъти за 10мин, на празен стомах. Веднъж жълтеникава течност, 2 пъти няква по-безцветна с подобие на пяна... Нямаше нищо в течностите, та.. Май ще трябва да посетим вет

# 77
  • Bарна, морето, сините вълни
Хибискус, ей това все ще му го прилагам (бях прочела и друг път като си казвала), все ще му я прибирам и пак в оставям цял ден, накрая смесвам гранулите с месо, ориз или нещо друго му сготвям и изяжда всичко.
Но наистина трябва да пробвам, като седи ден два гладен да се научи.

# 78
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм пробвала така ма си седи гладен и му хлътва корема 🤦🏻♀
Пък аз как се притеснявам като не яде, ем знам че 2-3 дни няма да му стане нищо, ама на все го мисля и той за това ми се качва на главата .

# 79
Пх, днес е неприятен ден. Рейн ми повърна 3 пъти за 10мин, на празен стомах. Веднъж жълтеникава течност, 2 пъти няква по-безцветна с подобие на пяна... Нямаше нищо в течностите, та.. Май ще трябва да посетим вет

И Рекс преди два дена през нощта в 4 и нещо повърна жълта течност, без храна, та ме вдигна да трия и търкам. Сутринта си закуси нашият, изпразни паничката, вечеря си пак с апетит, на другия ден пак и повече нямаше. Тая нощ обаче му свири тумбето, ама като цял оркестър. Пак си хапна сутринта, днес е тихо, та не знам идващата нощ дали ще има нещо.

# 80
  • София
Хибискус, ама и главата и дупето на възглавници, а. Е това е удобство.

Ние и днес ще сме на диета, че чак следобяда започна да спада полечка. А и за едрите породи е полезно да поседят гладни за ден, понякога.

Леглата си ги пазим ние, даже и плюшените играчки, ако не са съвсем кекави. Ама със сигурност ще пусна едно ДМСче за каузата. Да има какво да убива Швепса.

Понякога повръщат от нищо диванетата. Косъм ги дразни....
Ако продължи да повръща, тогава бих се  притеснила.

# 81
Ходих при вет, от снега било.. Много кучета повръщали, когато ядат сняг

# 82
  • София
Мда, моята и от сняг не. А яде доста сняг. Все пак е нещо за ядене, нали.

А, вчера на фона на цялото преяждане не пропускаше да се подреди за наградка.

# 83
  • On the sea
Привет на всички!
Много се смях с похапването, като за световно на Рея, и на нас ни се е случвало, но гранулите бяха по малко от кг в пакета.
Аз имам питанка, може би не по темата. Вчера по време на поредната люта битка между Кайра и Роки, в поредният ми опит да ги разтърва Кайра без да иска ме захапа за крака. Нямаше кръв, беше като надраскано - перфорирано мястото вчера. Днес сутринта ухапаният участък е син и на пипане все едно ми е подуто от вътре месото, също така си боли доволно. Според вас има ли нужда да си бия инжекция за Тетанус при положение, че няма разкъсване. За пръв път ми се случва толкова сериозно да ме захапе някое животинче, а околните ме плашат, че трябвало ваксина и т.н. и не знам какво да правя.

# 84
  • София
Велвет, по-добре си сложи една тетанус, ако не си го правила в близките години. На една колежка и се наложи и АБ да пие след одраскване от куче. Не си прави шега с тези работи и действай докато е време.

# 85
  • Пловдив
Здравейте, имам малко кученце на 40 дни. Направихме първата ваксина, утре трябва да му дам хапче за обезпаразитяване. Ветеринарния лекар е казал на ММ да му го дадем сутрин на гладно! А как да му го дам, , да го стрия ли и с малко вода в лъжица?

# 86
  • София
А какво е хапчето, на бебетата понякога дават вкусни.
Аз бих го пъхнала в гърлото.
Така и правя на прасето, което всъщност тия хапчета не яде ни в кайма ни в кашкавал.

Велвет, аз нямаше да си сложа ваксина, защото съм мързел, но профилактиката не е лошо нещо. Най-вероятно е натъртено.

# 87
Велвет, преди няколко месеца едно куче ни нападна в гръб, а Рейн бе бебе, та в усилието си да го предпазя него - ми гризна крака долу при глезена. Не пусна кръв, по-скоро ме перфорира леко, но същото като теб - стана ми лилава топка на мястото и си седя поне 2 седмици, но не отидох да слагам ваксина, защото не бе пробило кожата, не бе пуснало кръв и кучето беше ваксинирано,но няма лошо в профилактиката, просто мен ме домързя хахаха

# 88
  • под тепетата
mimimibg , слагаш дълбоко в устата, хващаш муцунката да не си отваря устата, с другата ръка галиш по гушката, за да преглътне и тогава пускаш муцунката. При нас бяха капки , но по принцип така давам хапчета.
Нарцишчева, ми той като супермен отпред твоя кучо с таз наметка! Очаквам да литне всеки момент  Joy

# 89
  • Пловдив
bilqna_69possessed Сега му го дадох. Пробвах да му отворя устата, не ще. Разтворих го в лъжица с вода и малко по малко си го изпи. Ей голяма борба беше Rolling Eyes
А да ви питам, понеже досега не съм имала толкова малко кученце, взех му от пастетите на Pedigree Junior и му давам по половин от пакетчето. Така на три хранения на ден. Не му ли е малко, изяжда го за норматив? Преди му давах прясно мляко с хляб. И от кога да му давам от сухата храна?

Общи условия

Активация на акаунт