Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 73 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз съм като теб, в допълнение и упорит червен пигмент. Не открих такава боя, която да се справя с корена и да не става различен и грозно оранжавеещ. Така че се включвам към питането.

# 61
Даа,и аз имам червен пигмент..към питането ми боята с пепелив оттенък ли трябва да е задължително,за да го убие?

# 62
От сравнително силните бои за мен са Колестон и Алфапарф. Ако и с тях ставате рижави, според мен няма да стане. Аз пък ставам златиста в корените всеки път. Както и имам разлика с дължините и корените, всеки път. На второто боядисване се оправя. Ама и там пак има корени..... Тъй че кръгът е все така омагьосан. За пигмента не знам. Имаше една таблица с неутрализацията на отенъците. Ама честно казано при мен тез отенъци в корените с каквото и да ги мажа е все тая. Отенъците хващат по дължините и до там. Та, хич не се и занимавам напоследък.

# 63
Здравейте,виждам,че последно коментирате пигмента в косъма,е аз пък съм със зелен пигмент 😓 толкова харесвам пепелно русо,но се въздържам,трябва да ползвам чисти номера,и сега съм на 9.0 ползвам Гарниер Олиа. Дали ако реша отново да мина на пепелно пак ще имам зелено?

# 64
Алфапарф ползвам чат-пат,става златисто,но докато дойде време пак за боя е все същия хал. Ще пробвам Колестон. За толкова тъмни корени няма проблем 12-ка оксидант,нали?

# 65
  • София
...Та, хич не се и занимавам напоследък.
Толкова ми беше писнала тази разлика корен-дължини, че по тази причина съм брюнетка вече повече от 6 месеца. Но си искам пак русото Sad След две седмици имам час за фризьор, за да си го върна Simple Smile , но ми се иска после да успявам да го поддържам сама, което до сега не ми се е получавало добре никога само с боя.

# 66
Ами аз си ползвам 12 оксидант, въпреки че косата ми е около 7 мица. Нали искате максимално изсветляване с боя. Значи 12 боя с 12 оксидант (на Колестон де, на Алфапарф не се сещам кой беше най светлия им номер).

# 67
  • BG-DE
11.11 е най-светлия и матиращ нюанс на Алфапарф, а за подсилване на изсветляването може да се добави и osp но не помня в какво съотношение се слагаше  Thinking

# 68
  • Пловдив
1/4 може спокойно да се сложи

# 69
Ух аз пак с въпрос Confused
10-ка някъде съм,но много жълтее.
Миналата седмица сложих сив отенък,но вече няма помен от него.Чудя се някой опитвал ли е от щервените балсам оцветители,смесени с оксидант?има ли смисъл да направи реакция и да покрие равномерно?
Иска ми се просто обливка някаква да направя,че миналата седмица боядисвах цяла коса Disappointed Relieved

# 70
Момичета коя боя е най хубава според вас,Alfaparf,FarmaVita или BES

# 71
  • София
Marinela00, за мен най-добрата е Vitality's. От над 10 години се боядисвам само с нея. Препоръча ми я фризьор. Боядисвам само корени, след като боядисах за първи път цялата коса. Веднъж на година обливам краищата.

# 72
Аз ползвам Алфапарф.

# 73
Здравейте и честит понеделник! Joy

Има ли момичета като мен - с изрусени кичури на къдрава коса - искам да питам дали наслагването на боя в дъпжините помага за по-здрава коса, защото и без да е изрусена къдравата коса е ужасно суха и късаща се, поне моята.
Поспрях това с Олаплекс и комплексна грижа с много продукти без отмиване, но в друга тема от раздела обсъждахме това наслагване на пигмент за заздравяване на косъма и искам да чуя и други мнения.

И още един въпрос - дали биха се получили руси кичури на кестенява - ниво 5 коса с боя, а не с блондор.

# 74
Здравейте!
Фризьорката ми ме боядисва с боя, която се води мъжка за побелели коси, тъй като имам доста бели коси естествено най вече отпред. Grinning Боята е безамонячна, не отвряла самия косъм. Тъмно кестенява съм от няколко години.
Сега обаче реших, че искам да стана светло кестенява-тъмно руса. Ще говоря с нея как може да стане това без обезцветяване, вероятно на няколко пъти с постепенно боядисване с амонячна вече боя в все по-светъл цвят. Като цяло ще оставя на нея задачата да прецени кое, как и колко. Но преди години, когато исках пт черна да стана светло кестеняво, тогавашната ми фризьорка направо унищожи косата ми. Изсветли я рязко. Стана оранжево-червена. После я боядиса уж с някакво кестеняво. Но стана ужасно. Ходех не на опашка, а на плитка. Косата ми беше изгорена. И съм нплашена от процедурата с изсветляването. И този пък ще бъда предпазлива.
Ако някой иска да ми даде някой съвет.
А питането ми основно е за поддръжката след това - какъв шампоан, балсам, маска бихте ми препоръчали, за да избегна напълно оранжев оттенък? Всички опити да съм руса или светла все завършваха с орнжевеене и се отказвах и пак се връщах към по-тъмна коса.

Общи условия

Активация на акаунт