Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 72 948
  • 823
  •   1
Отговори
# 645
Да, разбира се, нещо се получава винаги, въпросът е какво. 7 миците по принцип са доста силни и тъмни, така че сложите ли в корена седмица, повече с боя няма да падне, т.е. очаквайте същото рижавеене в корена. Всъщност какво искате да се случи?
Ако искате да я изсветлите още изчакайте малко време, идете на фризьор и нека той да пробва. Според мен с боя няма да стане, трявба си блондор. С деколоранта, който сте ползвали, не съм запозната, аз с българския нищо не съм постигала, освен ярко червена коса.
Ако ще пробвате с боя, трябва да е максимално силна, с 12% оксидант и да внимавате да не съсипете цялата коса. Според мен 9 оксидант е слаб за боядисана в тъмен шоколад коса. И още, нещо, не трябва да мажете корените, а само червената коса. След това, в зависимост от цвета, който се получи надолу, ще прецените какво да правите.
Кичурите също са някакъв вариант за постепенно изсветляване.

Искам да получа цвят Almond

Бих взела 9-ка боя перла колор имат серия силно матираща, като ако 9.1 е сиво, 9.11 е сиво матиращо. Мажи не от корена надолу, а от датлжините към корена. Пробвай пък може и да стане. Гледам имаш здрава коса, не я съсипвай с 12 окислител. В темата не сме професионалисти, а какво ще стане и професионалист без да обезцвети няма да може да ти каже според мен.

# 646
Здравейте ! Бихте ли споделили мнение за Иноа, а и по-конкретно - как се държи върху боядисани с амонячни бои коси, при наличие на около 30% побеляване ? Имате ли преки впечатления ?
Благодаря предварително.

# 647
Здравейте, обмислям смяна на цвета на косата. Започнах дори, защото имам доста бяла коса. Всяка ли фризьорка може да направи добър рус цвят?

# 648
Уникална е снимката, много ми харесва. Коренът е страхотно прелят, ще се пробвам да си го направя. Моята коса надолу го докарва до русото на снимката а коренът ми е идентичен. Самонда успея да го прелея така, на кичури.
Не, не всяка фризьорка може да направи добър рус цвят. И по големият за мен проблем, е да не вземе да съсипе косата ми, опитвайки се. Затова двйствам сама.

# 649
Ех, и аз от това се притеснявам. Може ли да споделиш методи и марки, които ползваш за този резултат. И аз съм същите корени, но и бели коси, но това искам като цвят.

# 650
Последно съм н лорвен 9.17,смесено с 1000 мисля че беше суперизсверляващата им боя. Смесих 12 с 9 оксидант. Но общо взето което и да е силно русо от някоя серия с 12 оксидант ме прави толкова руса. Ако обаче ще боядисваш корените, а няма да оставяш своите заради белите коси, имай предвид, че ще имаш леко по рижавеещ отенък, защото подтона на боите винаги рижавее, жълтее, червенее.

# 651
Може да се постигне русо и без това жълтеене, но явно не го може всяка фризьорка. Имам позната, която винаги е с перфектна руса коса, без рижави корени и се третира само в салон, само да разбера в кой.
Трябва да ми е удобен салонът и да имам доверие на фризьорката. Трудно съвпадение...затова ми се искаше сама да постигна прилично положение.

# 652
Здравейте, обмислям смяна на цвета на косата. Започнах дори, защото имам доста бяла коса. Всяка ли фризьорка може да направи добър рус цвят?

След като се боядисах два пъти с Гарниер и Шварцкоп, ми излязоха такива корени. Абсолютно същото беше като това.

# 653
Здравейте момичета,моля да ми помогнете с мнение или съвет относно цвета на косата в момента съм ето така [/img] благодаря предварително
P.S. В момента съм 7 месец бременна ходя на фризьор за боя но без да слага блондор

# 654
  • Пловдив
А всъщност, какво целите? Уеднаквяване на цвета или дълбок корен?

# 655
А всъщност, какво целите? Уеднаквяване на цвета или дълбок корен?
По-скоро уеднаквяване а ако е балеаж да са по-близки като цвят корен-дължина

# 656
  • Пловдив
За да си уеднаквите цвета / не знам с каква марка боя ви боядисват/ но явно окислителя е слаб. За да стане по- светло, трябва да е по-висок процент окислител.

# 657
[video][/video]Със боя кюн ме боядисва. А ако направя кичури в корена дали ще е добре

# 658
В корените естествена коса ли е или е бояядисвана, и с кой номер боя?
Ако е потъмнявана с боя счоред мен кичури. Ако е изсветлявана но не достатъчно, може би силна боя с оксидант от силните, ако ще се прави изравнявне с цвета надолу.
Н снимката изгледжда като да е рижавеещо медно в корените. При това ми изглежда прясно боядисано. Ако го боядисаш в боя вероятността да има разлика с русото надолу е голяма според мен. А русото надолу с боя ли е или блондор?

# 659

Преди години бях блондинка, но забременях и от тогава не съм се боядисвала. Винаги си ме е теглило към русото. Не съм обезцветявана никога. С наслояване всеки месец постепенно косата ми се изсветли.
Тъмният кестен от снимката е естествения ми цвят. По-светлото надолу е боядисано от някога.
Как и с какво да започна отново да изсветлявам и ще ми пречи ли това боядисано.

Общи условия

Активация на акаунт