Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 72 945
  • 823
  •   1
Отговори
# 660
Според мен няма да ти пречи боядисаното. Започва се от дължините, накрая се нанася в корен. С какво да се боядисаш зависи от това колко руса искаш да станеш и как се отразява боята на косата ти. Като се пробваш първия път ще видиш и прецениш.

# 661
Благодаря!
Преди се боядисвах сама с Палетте. Да сложа 2 руси и една светло кафява? Много русо искам, но не бързам. Става и постепенно.

# 662
Аз не харесвам палете. От боите пп общите магазини ми допада Велатон 12.1. Върви с 30 % оксидант. Ако можеш да си поръчаш или отидеш до магазон за професионална козметика, там вече има много варианти. Ако търсиш силно изсветляване има 12 % оксидант. Олаплекс или разни други плексове, дето се прибавят към боята и пазят косата и т.н.

# 663
В корените естествена коса ли е или е бояядисвана, и с кой номер боя?
Ако е потъмнявана с боя счоред мен кичури. Ако е изсветлявана но не достатъчно, може би силна боя с оксидант от силните, ако ще се прави изравнявне с цвета надолу.
Н снимката изгледжда като да е рижавеещо медно в корените. При това ми изглежда прясно боядисано. Ако го боядисаш в боя вероятността да има разлика с русото надолу е голяма според мен. А русото надолу с боя ли е или блондор?
Преди 2 седмици ме боядиса като смеси два цвята но не съм питала кои и се получи така тъмно а надолу я облива само на мивката. Фризьорката днес ми предложи първо да направим корен(по-светъл) и след една седмица кичури само в корена дано се получи

# 664
В такъв случай не знам дали ще се изсветли тъмния корен само с боя.

# 665
Ейййй, не се спрях с глупостите. Желания цвят го постигнах. Обаче така ме подстригаха...все едно със зъби ми е късана косата. Момичета, моля, помагайте! Трябва ми наистина ДОБЪР фризьор, който да се опита да поправи този ужас, в който се превърна косата ми Sad((((

# 666
Ейййй, не се спрях с глупостите. Желания цвят го постигнах. Обаче така ме подстригаха...все едно със зъби ми е късана косата. Момичета, моля, помагайте! Трябва ми наистина ДОБЪР фризьор, който да се опита да поправи този ужас, в който се превърна косата ми Sad((((
Ами кажи в кой град си, или по подразбиране в София?

# 667
Да, извинявам се, за София става въпрос

# 668
  • Варна
Благодаря!
Преди се боядисвах сама с Палетте. Да сложа 2 руси и една светло кафява? Много русо искам, но не бързам. Става и постепенно.

Това е което искаш да постигнеш ли?
А какви Палетте и си смесвала и какъв беше резултата?

# 669
Из сайтовете е плъзнала една странно евтина професионална Лонда. И като казвам "плъзнала", не искам да звучи като "фалшива". По-скоро мисля, че чистят наличности и Лонда ще бъде обновена като Вела (както знаете Лонда и Вела е едно и също). Та ако има фенове на Лонда, може да се възползват. Hands V

# 670
Аз се боядисвам от скоро с лонда professional, би ли споделила линк, за тези намаления на лонда?

# 671
# 672
  • София
Здравейте момичета, извинявам се за нахлуването в темата.
До сега съм се боядисвала с боя за коса Kolora Бадемово русо.
Скрит текст:
Обаче много трудно я намирам и днес една продавачка ме убеди да взема боя на Lorvenn, та взех 1089 с уговорката, че няма да стане чак толкова светло. Естествения ми цвят се води много тъмно русо. Обаче много бързо ми пада боята с каквото и да се боядисам и става едно медно в корените, а надолу жълто /не много лошо/. Пробвах Лореал новата, но изобщо не ми хвана корена и тя за това ми препоръча тази. И сега седя и се чудя, дали не взех много русо и утре да ходя бяла, и второ - боята е 70 мл, а тя ми даде два оксиданта по 30мл. Каза, че ми дава по-слаб оксидант и все пак чета листовката и не съм много убедена, че трябвя и двата да използвам. Абе чувствам се като в небрано лозе, и май доста се прецаках купувайки боя, която не знам нито каква ще стане, нито как се използва. Видях, че сте коментирали боите нa Lorvenn и даже някои са ползвали въпросния цвят. Ще съм благодарна да споделите много ли е русо и с колко оксидант се ползва... Това е косата ми в момента.
Скрит текст:

# 673
Здравей, аз много харесвам Лорвен. Точно този номер не съм пробвала, ноаз се правя много светло русо, смесвам 9 и 12 оксидант. Това е много светла боя и не знам защо ти е препоръчала нея. Боята, с която си се боядисвала, е доста по тъмна. Какво искаш да направиш с тази боя? Цялата коса ли ще боядисваш? Какъв оксидант ти е дала?

# 674
Лорвен не е лоша боя, но номерът, който си взела е от изсветляващата серия. Чак бяла няма да станеш... Зависи и от % на оксиданта. Боята се смесва 1:2. Тези 2 оксиданта по 30 мл. са малко дори за половината боя. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт