Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 73 369
  • 823
  •   1
Отговори
# 90
Ако боядисвам корени с 12-ка оксидант, дължините с какъв оксидант е най-добре да се облеят? Със защита, естествено. При положение,че са доста светли..

# 91
  • Варна
 В най-общия случай разреждам сериозно да стане съвсем течна боята. Не бъркам нова. Иначе ако ще се бърка нова смес 3-ка оксидант.

# 92
  • София

prinzesata, тази жена изглежда страхотно, а цвета на косата й е прекрасен- комплименти,  така и не разбрах как се получава подобен цвят, а съм блондинка  отдавна?!

# 93
  • Варна
Тази жена е професионалист ама не от тия с претенците 😂

# 94
Тази жена е професионалист ама не от тия с претенците 😂

Това ли е Валентина?

# 95
Направо еее Heart Eyes любов тази коса и цвят 

# 96
  • Варна
 Да Си това е Валя и наистина в повечето случаи изглежда така и на живо  Laughing.

# 97
  • София
Уникален рус цвят е показаният по-горе!:heart_decoration:
Аз днес се завърнах в блондинските редици Simple Smile От ниво 5 , вече съм ето така :
Скрит текст:
Много се харесвам! Цветът ми идва една идея по -жълтеещ отколкото харесвам за себе си, но и така ще си го нося с кеф. Исках дълбок корен, писнало ми беше на десети ден да ми  се показват тъмните корени. Доволна съм как се  получи преливането, не знам личи ли на снимката.
Леко се поизсуши , но като цяло щети няма.  Препоръчайте хубав финиш- сякаш предпочитам олио. В момента привършвам едно на Матрикс , но не съм очарована. Фризьорката ми  предложи арганово масло на Milk Shake, някой ползвал ли е?

# 98
Брук ,много хубаво се  е получило и на мен ми харесва дълбок корен ,както е при теб.

# 99
Здравейте, моля за мнение и съвет. Косата ми отгоре на главата в задната част (не откъм бретона) се изтощава много. Не знам дали ме разбрахте, а и не се сещам как да го обясня точно. В резултат на което я поорязах, защото краищата са като накъдрени. Искам да я оправя по някякъв начин, но не ми е ясно какъв продукт да ползвам. Не искам пак да я подстигвам, а ме дразни, като постоянно се изтощава. Това се случва само там, не е като да я боядисвам в повече там, дори кичурите около слепоочията ми не се изтощават, обаче в тази част е кошмар. Не знам какво да я правя, предния път като се случи така, директно се подстригах, но не ми се иска отново да я отрежа. Какво да правя?

# 100
На сатенена калъфка ли спиш?
Не помня каква коса имаш - ако понася тежки финиши, може да ѝ слагаш там балсам като финиш, аз дори и маски си оставям и ги запечатвам с балсам. Но съм къдрава и косата понася това.

# 101
Светло руса, като цяло издържа боята, ниво 11 боядисвам. Спя на памучна калъфка. Боядисвам я толкова светла, защото лятото от слънцето става много руса и после няма потъмняване. Миналата година се правех с 30 оксидант, обаче тая зима минах на 40 заради толкова светлата коса. Като цяло след като мина лятото и се започна изтощаването на това място. Как запечатваш маската с балсам? Аз на изкъпана коса нанасям или крем без отмиване или маска, термозащита и после суша.

# 102
Косата просто е увредена в този участък,без рязане няма да стане,и моята беше така,както го описвате вие и точно там,подстригах я на степени доста късничко.

# 103
  • Варна
Горния пласт обикновено е проблемен при повечето блондинки. Сериозни защити не само термо и кит, който създава филм на косъма за добър визуален ефект. Абсолютно винаги слагам най-много финиши на тоя участък. Другото, което много ми помогна е олаплекс.

# 104
Да, Олаплекс , но и сатенена или копринена калъфка, защото там ти се търка косата като лежиш и много кит - колкото понася косата. Аз всъшност исках да знам дали си къдрава, защото къдрите понасят балсам, оставян по косата, зависи какъв е, де.
Много подходящи за оставане са балсамите и маските на Гарниер, новите им серии Храна за коса и Ремедиес съм ползвала. Запечатвам като слагам маска, по-обилно на проблемните места, слагам найлон и загрявам със сешоар, седя с шапка после около 30 мин, после още на влажна коса слагам балсам, може пак да нагрея ако имам време и после оставям да се суши, ако ми е студено само малко духвам в корените със сешоар.
Пак казвам - на къдрава, изрусена и суха коса правя това, къдрите и без това искат крем или друг продукт за оформяне.
А, да - много ми харесват балсамите на ТИГИ С Фактор, има 3-4 вида, всички са подходящи за крем за къдри. Другите им балсами - Колор Годес, Урбан и др не ми харесват за тая цел.

Общи условия

Активация на акаунт