Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 72 951
  • 823
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Това е оксиданта - 2 бр.
Скрит текст:
Скрит текст:
Значи възможно е да ми е дала по-малко оксидант за да не изсветли толкова? Ами даде ми този цвят заради корените, за да ги хване. Казах и, че съм бадемово русо 7ца и тя каза, че няма да е по-различно.

# 676
Ако ти е дала два такива, значи всичко е точно като количество. Но мисля, че с тази боя и този оксидант (30 vol.), ще станеш по-светла отколкото си. Съответно, ако мажеш само корени, то те ще станат по-светли и ще ти се получи разлика.

# 677
  • София
Благодаря момичета! Май ще хвърля всичко и утре ще обикалям за старата боя. Искам някаква промяна ама не чак такава 😅

# 678
Пробвай на кичур. Боя която ти прави рижави отенъци е за боклука.

# 679
И аз мисля като wdv, корените ти ще изсветлеят доста. Ако ще мажеш цяла коса и си търсила промяна е различно.. Но така както гледам косата ти е доста гъста и с една боя ми се струва че няма да успееш да мажеш корени и дължини.

# 680
  • София
Реших утре да пробвам на един кичур и ще видя резултата.. според продавачката това, което ми е дала отговаря на боя и половина и ще ми стигне. Тя ми каза 10 минути корена и после 50 минути за останалото, нооо според зависи колко светло става ще измия може би по-рано. Ако случайно ми отива, ще кача снимка да ви покажа, ако не -ще тичам за колората. Да, искам промяна и не знам каква, исках едно пепелно русо, но две фризьорки ми казаха, че няма да стане. Обикновено зимата потъмнявам до близък до моя цвят, но сега наистина не знам какво искам и може би за това не се разбрахме с продавачката.

# 681
Общото количество ще ти е 210 мл. В никакъв случай не съкращавай времето на боята. Боята първо изсветлява и буквално в последните десетина минути вкарва цвят. Ако измиеш по-рано, жълтото ти е гарантирано!

# 682
  • София
Аууу това не го знаех, много, много благодаря!

# 683
Както казва моята фризьорка, продавачките на боя не са фризьорки. 50 минути с боя и ще чакаме чудо с една боя да свалиш едната и после за 10 минути да изсветлиш корена? Не я познавам боята и цвета, който ти е дала, ама от последното прочетено, разбирам че говорим за пълни глупости. Пробвай на кичур, но е лудост да седиш с 50 минути с боя. От дължините към корена да се маже се е имало предвид явно, но и според мен една боя няма как да ти стигне.

# 684
но е лудост да седиш с 50 минути с боя
Как и защо да е лудост като производителят в упътването си е написал 50 минути?

# 685
И аз стоя 50 мин с боя в корена.
Според мен не знам колко ще изсветли тая боя върху боядисана със 7 мица коса. Така като гледам надолу ти е по светла косата, може би ще свали от нея, не знам. Но определено ако бях аз първо бих намазала вече боядисаната коса и в зависимост от резултата ще намажа и останалата. Ако трябва и на следващо боядисване. В смисъл ако така и така не стигне боята поне намажи боядисваните дължини да видиш какво ще стане, измий я и след това прави корените.
Има вероятност боядисваната коса да стане леко различна от другата, небоядисвана, именно заради добавяния пигмент от боята. Но пък ако боядисаната коса е с отмита боя, може и да няма разлика,а просто боята да си изсветли.
Успех и ще чакам снимки

# 686
но е лудост да седиш с 50 минути с боя
Как и защо да е лудост като производителят в упътването си е написал 50 минути?
С такъв окислител се правя аз. Седя 25-30 минути. Кое да ми е по-различно на боята, че са седиш повече без да гори? Не съм срещала и се учудвам, че така е дадено от производител.

# 687
  • София
Такааа, минавам да се отчета - въпреки това, че малкия рева няколко пъти и само идва да тегли ту мен, ту баща си и въпреки, че мъжа ми боядисва корените 20 минути, а останалата коса още 25... накрая седях 15 минути и очаквах корените да са ми по-светли.. така и изглеждаше, направо ме беше страх да се изсуша. Но, резултата е равномерно боядисване. Боята ми стигна, даже охолно маца. Но не съм очарована от цвета - баш същия като на Колората си е. Доста ми изсуши косата, та ако не е по-дълготрайна това ще ми е само ползването на тази марка. Ето снимки
Скрит текст:

# 688
Според мен корена ти е изсветлял повече, а надолу косата не е мръднала. Така минизглежда от снимката.
Нормално косата да е изсушена, все пак си я правила с доста силна боя. Ако не е и от серията суперизсветляващи.

# 689
  • София
Няма как да ме е хванал корена и надолу да е еднакво с различни бои. Абсолютно равномерен е цвета от корена до върха, та както казах от тази гледна точка съм доволна.
Все пак ето и една снимка от днес преди да се боядисам за да се види разликата в цветовете. Стария ми цвят освен, че корена се беше показал, беше пожълтял.

Общи условия

Активация на акаунт