Звездни компромати- 390 част

• 71 670
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Десислава
Скрит текст:

# 556
хаха десито като кренвиршка марка че гевара

# 557
Деси Слава преди:
Скрит текст:

Имаше красиви черти преди време тя и ако имаше и малко мозък и стил, сега можеше да изглежда като изискана и красива дама, но всеки заприличва на това, което има в мозъка си след време.

# 558
Деси си е грубовата и простовата. С тая фигура на щангистка не става от нея фина и изискана дама.

# 559
Емануела
Скрит текст:

# 560
# 561
Тази мъдра мисъл може да се прибави към другите му мъдрости:
Скрит текст:
1. Човек само когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е“ – коментар пред медии относно това колко му е тежко, че не е в националния отбор по футбол.

2. „Аз не харесвам да идвам отзад, защото отзад е отзад. Имам нужда да мисля в отпред“ (В оригинал на английски: „I don’t like to сome behind because behind is behind, I need to think in the front“) – по време на пресконференция на английски език.

3. „Звънях на един човек, който има един сайт. Няма да говоря. И му викам…. Има сигурно 10 новини, има пет новини за мене. И му звъня, викам, човек, добре, викам, какво трябва да направя, викам, за да спреш, викам, независимо дали е, викам, то е само негативно, викам. Айде, аз, не ме интересува, викам, ти само негативни неща пишеш. Викам, нещо трябва да направя ли? Викам, кажи!“ – за интереса към него отстрана на жълтите медии в интервю по NOVA.

4. „Да треперят Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, Влади Гаджев, всички да треперят. ТРЕПНИИИИ! Тони Найкаааа, Трепнииии, ТРЕПЕРИИИИ…“ – в култово видео от личния му автомобил с музикален фон в изпълнение на Цеца Величкович.

5. „Имаме трима топ футболисти, нали така? Христо Стоичков, легенда и икона, абсолютен №1, след това е Митко Бербатов, и после съм аз. Това сме в България – Стоичков, Бербо и Божинов.“ – в интервю за „Топспорт“.

6. „Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите.“ – В интервю за „7 дни спорт“.

7. На въпрос защо е развял знамето на съседна Сърбия след мач на Партизан: „България си обичам аз. Дори, мисля, че само един футболист може би има татуирано българското знаме…“ – гордо показва трибагреника на рамото си.

8. „Малко коте, секс има ли, казвай?“- Част от лична SMS кореспонденция с млада дама.

9. „Повече се мисли, повече се размишлява. Накратко – по-зрял съм вече. За 15 г. в Италия научих много, израснах като мъж, а и манталитетът ми е малко италиански. Така съзрях и станах голям.“ – За зрелостта и опита, натрупан с годините пред „Тутомеркато“.

10. „За мен т`ва е жената на моите мечти. Преди два дена й казах: „Ако не си ми дъщеря, бих се оженил за тебе, бих те чакал“ и тя ми отговори: „Aма аз съм дете“. „Да, знам, че си дете, ти си моя дъщеря.“ – за обичта към детето си в интервю по NOVA.

# 562
....но всеки заприличва на това, което има в мозъка си....
Бреййй, това ми хареса!

# 563
Божинка е титан! Няма втори като него. 🤣

# 564
  • София
Достоен наследник на Пената! Титани на мисълта.

# 565
Ох, имаше един варненски футболист, в момента не мога да си спомня името му - не е истина той какви бисери редеше.

# 566
Божинката и да тича срещу Пената  не мой да го стигне.

# 567
Ох, имаше един варненски футболист, в момента не мога да си спомня името му - не е истина той какви бисери редеше.
Варненският футболист е Иво Димов! Много добре цитираше Шекспир, Ницше… Настина имаше страхотни бисери. Grinning

# 568
Варненският футболист е Иво Димов! Много добре цитираше Шекспир, Ницше… Настина имаше страхотни бисери. Grinning

Точно той! Велик JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо се чудех как се казваше - Иво Пенев ли беше, как беше.

# 569
Божинка е титан! Няма втори като него. 🤣
Най- великият, моят!

Общи условия

Активация на акаунт