Звездни компромати- 390 част

• 71 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Viena
Значи само ако има присъствала на раждането дама от форума, тогава се брои за достоверна информация. Такива колажи, молажи и подхвърлени снимки не важат. 😂 😂 😂

# 661
За Мона ще сме сигурни. Подготвя се девойчето. И за Александра.

# 662
  • До морето
Покрай тази Безизвестна Гочев и Маги Сидеров се запитах откъде тая мода на фамилия без женско окончание? Особено Магито Бившажелязкова, както се е напомпала и нацепила съвсем бие на траверс с тая фамилия.

# 663
Имаме и госпожа Макариев.

# 664
Значи само ако има присъствала на раждането дама от форума, тогава се брои за достоверна информация. Такива колажи, молажи и подхвърлени снимки не важат. 😂 😂 😂

На село сме се събрали всички, почивни дни, празници... Сещам се аз, че сме забравили да купим от града някои неща и решаваме, че на следващия ден ще ги вземем, като ходим пак до града. Дядото на мъжа ми предлага от селския магазин да сме ги вземели. Аз там избягвам да ходя, защото все има хора на седянка и обсъждат всеки пазаруващ, и от месеци не съм ходила, съответно му го обяснявам това, при което той започва да настоява да съм отидела в селския магазин, да ме видели хората с корема, че съм бременна, за да не приказвали, като родя, че детето е осиновено.

# 665
  • София
Малкоданска и беб:

# 666
Смеете се, обаче моето дете никак не прилича на мен и добре, че накрая вече започна да ми личи, че съм бременна, че сега народът наистина щеше да повдига вежда.

# 667
Хубава история, Кукумицинка! Joy Лека бременност! ☺️

# 668
Една мама във форума беше писала, че живее на село и след като родила първите дни я питали притеснено: "Къде е бебето, добре ли е? Не виждали пране на терасата...."
А жената просто имала сушилня. Grinning

И за да не е само спам:
Ева Лонгория:
Скрит текст:

# 669
кукумицинка, не знаех, че си бременна Simple Smile Лека бременност и здраво бебче  Hug

# 670
Щастието за Джулка в три думи:
Скрит текст:

# 671
Щастието за Джулка в три думи:
Скрит текст:

Дали и на този е платила екскурзията, тази глупава жена😂

# 672
Изуми се позата на снимката-навряла му се под краката,за да си цъка на телефона.Колко оригинално!

# 673
Изуми се позата на снимката-навряла му се под краката,за да си цъка на телефона.Колко оригинално!
Много ѝ се иска да му снима моркова,ама пусти му Инстаграм,цензурира всичко!
Но пък в Туитър не е забранено...

# 674
И това ако не е буквално "да й се качи на главата"...здраве му кажи.

Общи условия

Активация на акаунт