Звездни компромати- 390 част

• 72 157
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Четох сега в ПИК Нордел какво е писала във Фейсбук за Радева.
Аз не съм фен на Радева, ама много груба жена е тази Нордел! Или няма реална самооценка за себе си Нордел, или просто е нагла с цялото си това отблъскващо излъчване на злобна перачка...

# 331
  • Rock & Roll feeling ...
Аз все още се чудят как ги търсят Ветко и Маринела, че  още не могат да ги намерят. Помня как съфорумка ги откри по постовете им в мрежата, че били в Монте Карло ли, в Кан ли, а нашите служби в неведение. Толкоз ги и търсят, само пушилка вдигат.

Joy Joy Joy

Анелия много добре изглежда.
Много премерена в корекциите, по лицето няма никакви ...засега. Много харесвам усмивката й. Винаги съм я намирала за красива и чаровна.

Нордел ми е яко противна.

Тръгнала да хапе,а явно колкото и акъл да има, не й достига да се присети,че на такова шкембе не се облича такъв КУРсет
Скрит текст:

# 332
Маринела днес била рожденичка:
Скрит текст:
Това не е ли Ветко?

# 333
Маринела днес била рожденичка:
Скрит текст:
Това не е ли Ветко?
Мне, той е малко по-женствен.

# 334
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Гафът е на Столична библиотека, би трябвало да спазва някаква хигиена.
Баш!

Да не сме в комунизма... Пазарът говори по- добре от разни критици ... Столична библиотека и разните критици, могат да си пишат критики, да дават насоки, но награда за най- четена книга, не може да бъде дадена на никоя друга, освен на най- четената книга

Иначе, дори не съм виждала на живо книга на Венета... а камо ли да си загубя 1 ден от жовота, за да прочета

# 335
  • София
Дааа, и после тези хора, които четат книгите на Венета, водят проповеди за ползите от четенето, а не знаят, че в случая става въпрос за мозъчно увреждане, вследствие на четене на тези книги. Ай, сиктир!

# 336
МиГ18, с риск да те скандализирам, ще ти кажа, че не, никога не съм чела булевардни романи. ни колинс, ни арлекин, ни венета.
какво да се прави, има толкова истински хубава литература по света;)
Ох, типично😂
Никоя от пишещите тук не чете Райкова, не слуша чалга, не е дебела, чете само истинска литература😆.
Забравих , тук са се събрали всички естествено руси със зелени или сини очи

Аз съм чела и Венета и Колинс и сериозна литература.
Венета не е върха на литературната мисъл, обаче на плажа когато си почиваш книгата и става.
Никой не отрича ,че съществува истински хубава литература

# 337
Срамно е, че става писател на Столична библиотека. Да я изберат за писател на Пайнер.

# 338
  • Viena
Точно. 😂 😂 😂 😂 😂

# 339
  • Бургас
Не се чудете - и жълтите вестници, пълни с лъжи избиваха рибата и бяха в луди тиражи. Такъв ни е манталитета - на голяма част от българите това им е "душевната храна". Та като нищо книгата на Венета е бест селър. Хората я купуват,  за да клюкарстват и да запълват разни психологически нужди. Това си е жив Биг Брадър на хартия. Венета се е усетила какво е печелившото

# 340
  • софия
Относно тагване и местоположението на Ветко и Маринела--не е задължително да са в момента там, може и да качват снимки от предният ден примерно. Аз сега мога да се отблелжа на Малдивите, ама те- в трамвай 11 съм си. Местоположение по разни снимки за мен не е реална следа.

# 341
Глория
Скрит текст:

# 342
На Венета й дошла музата
Скрит текст:
Днес е Игнажден, казват, че е много важно кой ще влезе първи в дома ни. Ами аз станах, пих кафе и гледам Музата дошла вкъщи! И седнах и пиша, пиша и толкова лесно никога не е било!! Шестата ми книга "Завист" сама се пише!! Весели празници на всички, мир и любов да има в домовете ви!

# 343
  • Стара Загора
Сериозна заплаха!                                                                                                                                          
             ]

# 344
Венета на конвейер ги кара... Joy Запълни нишата на бившия си любовн.... упс приятел. Онзи дето пишеше за мафията и също беше изключително търсен и четен.

Относно Ветко и Маринела... дали ги търси някой въобще? Аз съм ставала жив свидетел на отношението към Маргините от страна на държавата. Работех срещу хотела на Маргините. Те си прекарваха цяло лято там. Пиеха си коктейлите на бара в градината и гледаха новини със себе си и как са в ареста. А в хотела, в който работех отсядаха доста министри и политици. И да, тази градина се виждаше идеално от терасите на нашия хотел. И всички знаеха кои си пият там коктейлите...
Блажен е вярващия народ, че някой някого търси...

Общи условия

Активация на акаунт