Звездни компромати- 390 част

• 72 154
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Гледам Гала,с някакви оръфани розови ръкавници е ,...такава ли е модата?

# 346
Шеста книга?!
Това дава обяснение как се става най-четен автор. Ми той Русков е написал по-малко книги за 15 години, вече ми е ясно защо са го сложили след Венета Райкова в прессъобщението на библиотеката.

# 347
Венче, Венче, оцениха те, наградиха те. Пиши, пиши може нещо умно някоя ден да родиш, а не жълти парцали в хартиен вид.

За прокола руса съм, дебела, с зелени очи и чета каквото ми се чете. И да предимно сериозна литература, защото преди Венчето да напише книжлето, аз знам клюките от тази тема и тя вече е вчерашен вестник.

# 348
  • На топло
Дона Тарт пише една книга 10 години.
Егати тъпата писателка 😂 да се учи от наша Венета...

# 349
  • Viena
А, пък тук в темата що материал има... Минимум за  дузина поредици. 😂

# 350
вие се смеете, ама жената си изкарва лесни пари 😁

# 351
Глория
Скрит текст:

Най-най Two Hearts

# 352
Глория
Скрит текст:

Уф... никога не ми е харесавала. Изглежда супер надменна по снимките.
Rolling Eyes

# 353
Bryan Cranston като Дядо Коледа
Скрит текст:

# 354
  • София
Глория
Скрит текст:

И тя на всяка снимка с полуотворена уста - грозно е за жена на нейната възраст. Само на първата не е така, но там мяза на травестит.

# 355
Относно Ветко и Маринела... дали ги търси някой въобще?

Ако ги засече полиция където и да е по света - ще ги прибере. Мисля, че така работи. Дайте им Инстаграма и да информираме ченгетата къде са се тагнали. Понякога има и награди. Grinning

Щерка ѝ много смешно се снима все от една страна и еднакво изпружила джуки:

https://www.instagram.com/valcheva___/?utm_source=ig_embed

# 356
Вчера слушах интервю с някой от управниците на Столична библиотека. Казвам го така, защото интервюто беше по радиото и не го хванах отначало. Та жената малко влезе в оправдателен режим, като няколко пъти обясни, че Венета е най-четена авторка, но от съвременните. Също така каза, че това е на база колко пъти са взети трите ѝ книги от библиотеката, общо 490! Което реално е по около 160 пъти на книга, но ги сумират. Та ако някой друг автор е написал само една книга, но тя е взета и прочетена 480, то Венета ще е пак на първо място. Също каза, че има много по-четени автори, класиците като цяло били най-четени, български и чужди.

За протокола, не съм руса, лилава съм, дебела съм и не съм чела Венета. Чета криминални и фентъзи книги и сe гордея с това Grinning

# 357
Гафът си е гаф. Първо наградили Венета Колинс с грамота, сега тръгнали да се оправдават.  ooooh!

# 358
  • Пловдив
Петя Дикова разкри в ефир, че очаква дете.Дикова разкри, че приятелят ѝ харесва името Александър.
Скрит текст:

Халваджиянови и Раков с Марето  Simple Smile https://life.dir.bg/gallery/ignatova-i-rachkov-izlyazoha-ot-nelegalnost?i=3
Скрит текст:

# 359
  • Sofia
Знаем,знаем...

Общи условия

Активация на акаунт