Звездни компромати- 390 част

• 72 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Гадна работа. Жалко за момчето, но всеки си пати от главата.

# 406
  • на пистата
Явно е вярно,защото има пост на Стефан на летището миналата седмица,че ще пътува.

# 407
Ако всичко това е истина, не виждам каква отговорност търси за безотговорното поведение на брат ѝ, това не е България, там всеки понася последствията от действията си.
Е ти не би ли реагирала по същия начин? Или ще кажеш, ами брат ми го застреляха, защото беше безотговорен и напушен идиот. Кой в скръбта си мисли справедливо?

# 408
  • Бургас
Този на снимката с Петя не е ли онзи младеж, който се пени всеки ден при Гала и ако е той - той не ходеше ли с някаква леля?

# 409
  • София
Не ми се искаше да се включвам по темата, но дори и да имат тези правомощия американските полицаи, не могат ли да действат спрямо конкретната ситуация, без да се стига до фатален край. Примерно да прострелят човека в крака или в рамото. Щото някак 4 куршума в гърдите, ми звучи доста варварско. Или понеже законът ги закриля, могат да си го позволят... Много е тъпо, все пак това момче сигурно не е бил престъпник. Заради едното напушване да ти затрият живота. Много е нелепо. Не искам и да си представям какво им е на близките му.

# 410
  • София-Младост
Този на снимката с Петя не е ли онзи младеж, който се пени всеки ден при Гала и ако е той - той не ходеше ли с някаква леля?
Същият е, чакат бебе двамата с Петя. И да, ходеше с една дама по-голяма от него.

# 411
  • Viena
А, той си падал по дебелички дами. 😂

# 412
А, той си падал по дебелички дами. 😂

Негова ли беше тази крилата фраза?Joy

# 413
  • Viena
Да. 😂

# 414
Трагедията в семейството на Гала е покъртителна...
Виктория Петрова наистина ли е бременна? От Красен?

# 415
Виктория Петрова наистина ли е бременна? От Красен?
Хм, те не се ли разделиха?
Е ти не би ли реагирала по същия начин? Или ще кажеш, ами брат ми го застреляха, защото беше безотговорен и напушен идиот. Кой в скръбта си мисли справедливо?
Нищо няма да кажа. Ще изживея мъката си тихо, без да развявам оправдания по ФБ.

# 416
  • София
Виктория Петрова все още е с министъра. Не знам дали е бременна. Той нали уж не искал деца вече, защото си имал големи такива.

# 417
И тя си има, но не пречи... Ако е вярно.

# 418
  • София
Мисля, че тя няма деца.

# 419
И аз не мисля, че има деца.
А това, че той имал големи деца, ми се струва маловажен аргумент за една решителна и пробивна жена, така да се изразя.

Общи условия

Активация на акаунт