Звездни компромати- 390 част

• 72 122
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Понеже редовно срещам оператора Добромир Иванов с едно момче, вече тийн, мислех, че е от брака му с нея. Но значи греша. Явно е от предишен негов брак.

# 421
Не ми се искаше да се включвам по темата, но дори и да имат тези правомощия американските полицаи, не могат ли да действат спрямо конкретната ситуация, без да се стига до фатален край. Примерно да прострелят човека в крака или в рамото. Щото някак 4 куршума в гърдите, ми звучи доста варварско. Или понеже законът ги закриля, могат да си го позволят... Много е тъпо, все пак това момче сигурно не е бил престъпник. Заради едното напушване да ти затрият живота. Много е нелепо. Не искам и да си представям какво им е на близките му.

В Америка е така. Имат различни правила. Ако е тръгнал към полицаите с нож - стрелят.

Намирам някакви статии от местни вестници, ако е този същия случай(съвпада датата, няма име на жертвата), застреляният е излязъл окървавен и е гонил полицай с нож, докато полицаят нямало накъде да отстъпи.

# 422
Eva Longoria
Скрит текст:

# 423
  • Sofia
Каквото и да се е случило,жалко за погубеният млад човек Cry Гала се сдържа много,споделяла е колко са близки с брат си и жена му,с която са били приятелки още от малки.Наскоро каза,че майката и едно от момичетата са се върнали в Бг,за да учи медицина тук.

# 424
  • Viena
Ох, сега ще се включат 10%от бг Агата Криста с предположения и търсене по чужди медии и разнищване за криминалното достояние, баш по "Нашенски".Спрете се.

# 425
  • на пистата
Не ми се искаше да се включвам по темата, но дори и да имат тези правомощия американските полицаи, не могат ли да действат спрямо конкретната ситуация, без да се стига до фатален край. Примерно да прострелят човека в крака или в рамото. Щото някак 4 куршума в гърдите, ми звучи доста варварско. Или понеже законът ги закриля, могат да си го позволят... Много е тъпо, все пак това момче сигурно не е бил престъпник. Заради едното напушване да ти затрият живота. Много е нелепо. Не искам и да си представям какво им е на близките му.

В Америка е така. Имат различни правила. Ако е тръгнал към полицаите с нож - стрелят.

Намирам някакви статии от местни вестници, ако е този същия случай(съвпада датата, няма име на жертвата), застреляният е излязъл окървавен и е гонил полицай с нож, докато полицаят нямало накъде да отстъпи.
Колкото и да ми е жал за погубения млад човек..има закони.Ако и тук беше така,нямаше ромите да бият и гонят полицаите.Те за това са полицаи.

# 426
Ивон на Анелия (потрес 🤦‍♀️)
Скрит текст:

# 427
Хахах, нечовешко жъмбене, ще получи изкривявания на муцуната от толкова кривене (за Ивонът).

# 428
Мдам, точно в такива отношенията са, в интервюто казва:
"След това Дикова разкри, че приятелят ѝ харесва името Александър и е редно тя да се съгласи, тъй като те са като италианска фамилия и правят това, което той каже."
https://life.dir.bg/zvezdi/petya-dikova-razkri-v-efir-che-ochakv … ete-spodeli-imeto

Според мен така изглежда само на пръв поглед. Тя му гали егото, правейки се че той е главата на семейството, но за мен тя е водещата фигура. Той не излъчва нужния за това авторитет, разкекерчил се е на стола, но я гледа в лицето, търсейки нейното одобрение. Тя е като възрастен, който говори и гледа друг възрастен, и за всеки случай полусъзнателно си е сложила ръката върху рамото му, за да мирува, докато свършат възрастните с техните си дела.

# 429
То е ясно, че щом си пада по по-възрастни, пълнички дами иска да е закрилян и под чехъл.
 Александър не е само на Сашо Диков, забравяте първата буква на бабата  Mr. Green

# 430
  • На топло
Хахах, нечовешко жъмбене, ще получи изкривявания на муцуната от толкова кривене (за Ивонът).
Голям дзвер Ивонът.
А на тази възраст са още деца, тези с нормалното развитие де.
Дано не е някаква норма, че е направо страшно.

# 431
Маймун е Ивон.

# 432
Днес нищо не ни пречи да обсъждаме деца. Петък е, не е грозно.

# 433
  • На топло
Днес нищо не ни пречи да обсъждаме деца. Петък е, не е грозно.
Видеото е публично.
Изтървана работа, но до колкото съм чувала майка ú не намира нищо нередно в поведението и външността на дъщеря си.

# 434
Според мен Ивонки, Сузанити и др подобни не се вписват особено в категория деца.

Общи условия

Активация на акаунт