Звездни компромати- 390 част

• 72 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Тези плюшени мечета разни Николетки, Галени и сега тази госпожа много ги опорочиха. Развалиха плюшените мечета Sad

# 481
  • софия
Ни Ло не само е приятелка с на Божинов половинката, а и знае чужди езици и коментира снимките й. 😂 😂 😂 😂

Рекламира й марката тук Биляна все пак.

# 482
Биляна на мен ми допада. Седи си кротко до Божинката, при все залязлата му кариера, поддържа явно някакви нормални отношения с бившото му семейство... Цивилизована работа!

# 483
Megan Fox
Скрит текст:

# 484
Коментираната Християна според мен си изглежда нормално, тази седмица я гледам в Черешката.
Лицето й е по-бузесто и от там създава впечатление, че е пълна.
Достатъчно години е броила всеки грам по себе си, нека си похапва като нормален човек.

Масово явно са се изкривили представите за красота. Напоследък виждам около себе си съвсем нормални момичета, да речем продавачки или сервитьорки с някакви грамадни устни, опърпани екстеншъни, три тона мигли и т.н...
Ми не са ни изкривени представите. Я й виж обиколката на глезена. Харизматична е, но е пълна.

# 485
  • Варна
За мен килограмите на обсъжданата Християна не са нейните, в плюс са й.
Но щом тя се харесва така,
Какво тук значи мнението на някоя си missNoir!

# 486
Че е качила кг е ясно, това никой не го отрича.
За мен по-скоро е едра, отколкото пълна.

Коментарът ми за изкривените представи не беше насочен конкретно към нейната фигура.

# 487
Много смел тоалет е облякла г-жа Обама.
 И това било Баленсиага, тоалет за маса пари
Ще ме извините но прилича на хипопотам в жълт халат.Ботушите съчетани с това жълто са пълен потрес.
Уж богати хора, ама и тя се прави на какво ли не за да продаде книгата си

# 488
  • Rock & Roll feeling ...
Християна варираше в килограми още по време на активната си кариера. Даже мисля,че съм гледала интервю в което споделя,че има да сваля до наближаващо състезание около 10 кг. и че ще ги сваляла бързо.
Сега, след като приключи активна спортна дейност мисля,че й се полага малко глезене. Понъплняла е,но пък не ми е дразнещо. На що мъки и лишения се е подлагала през годините... Нека хапне,нека отпусне душа, ще ги свали. Хубаво момиче е Simple Smile

# 489
  • София
И да не ги свали, на нас какво ни е? Това си е лично нейна работа. Изглежда се чувства добре така, свежа и доволна ми се струва. Ще си живее, както си намери за добре - с 10 кг + или -, тя си решава. Има доста по-важни неща в живота и не виждам здравето й да е застрашено от килограмите, та мисля че обсъждането е излишно.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 22:19 от DonaFlor

# 490
И аз да ям по едно варено яйце на ден, като скъсам синджира ще се оям не амии.. 😀 Масова практика е това при гимнастичките - не ядат, не ядат, че накрая се отприщват. Христа не е единичен случай.

# 491
+1 за поста на Кактус.

А и изглежда много добричко момиче. Много мило се държи в Черешката, подари на Ралица лентата си от Олимпийските игри. От 4 годишна в залата, кой знае как са ги лишавали и колко труд е положила за тези години. Да е жива и здрава и все така усмихната, килограмите нямат значение.

# 492
  • София
Обамата е ужасна.

Хриската си има предиспозиция с килограмите отпреди. чудна си е и като знам какво е спортна дисциплина, ще си ги държи каквито и колкото иска. вече не се налага да се коригира, освен ако не пожелае.

# 493
  • София
В повечето случаи бившите гимнастички си запазват като цяло формата от гимнастическите години, явно Хриси има някакво предразположение към повече килограми, личеше и през състезателните й години, тя сама си и каза. Иначе е мило и умно момиче.
Като сме на тази вълна да ви покажа сегашната капитанка на ансамбъла, която по тяхно време незнайно защо беше резерва.
Скрит текст:

# 494
И аз да ям по едно варено яйце на ден, като скъсам синджира ще се оям не амии.. 😀 Масова практика е това при гимнастичките - не ядат, не ядат, че накрая се отприщват. Христа не е единичен случай.
Ама нали само Нешка ги карала да гладуват, сегашните треньори не били такива
Илиана да не би да искала от тях да гладуват?

Общи условия

Активация на акаунт