Звездни компромати- 390 част

• 72 095
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Тайната на Гага е, че често се преобразява, ама и това се изчерпа. Мога да гледам с часове Гага и да се чудя какво точно липсва в харизмата й.

# 511
Да, но и сякаш има мекота, която преди липсваше.
Тази мекота не се ли дължи на успешната ринопластика 🤔

# 512
И аз така си помислих.

# 513
Аз пак не разбирам защо ги държат гладни,при факт,че им трябва много енергия,за да тренират?
Да ядат телешко или пилешко филе за мощен протеин и сили.Не само,че няма да качват,ами и ще слабеят.
Как с по едно варено яйце на ден(това са 70 калории) ще изкараш 10 часова тренировка...не звучи реалистично.

Жалко за младежа,но напълно оправдавам полицаите.Надрусан и пиян мъж да ти изскочи насреща с нож и ако е вярно,и да те подгони в същото време,естествено,че ще стреляш..

# 514

Жалко за младежа,но напълно оправдавам полицаите.Надрусан и пиян мъж да ти изскочи насреща с нож и ако е вярно,и да те подгони в същото време,естествено,че ще стреляш..

Още като излезе новината ми се искаше да напиша, че нашите младежи на тази възраст ходят в университета и нямат никакво време да се мотаят по купони, камо ли в понеделник посред бял ден.
Имат толкова много задачи и проекти за предаване, точно сега пък преди празниците.
Да не говорим, кой носи в себе си нож, че и го насочва срещу хора, още повече срещу полицаи.

# 515
В техния случай не става въпрос за постепенно отслабване, а нещо от сорта на за седмица да се свалят 5-10 кила. Много ясно, че спират почти да се хранят.

# 516
Художествената гимнастика е жесток спорт. Както и балетът. И всичко идва от това, че вкарва момичетата в шаблони. Много може да се пише по темата. Разбира се, не твърдя, че не трябва да съществува този спорт и изкуството балет, но просто са жестоки, както всичко, което ни вкарва в шаблони.

# 517
На Мари постът не е уместен, но пък предполагам й е платено и е била длъжна да го качи.

# 518
# 519
  • София
Днешната ХГ изисква повече енергия, по-сложни са елементите и доколкото знам не се ограничават чак толкова в храната. Просто Хриси е имала нужда от повече ограничения спрямо другите момичета. От друга страна те си действат на стария принцип за сваляне на килограми - глад и пак глад, който е много погрешен, защото тотално може да прецака метаболизма. Аз не знам да има диетолог в националния.

# 520
Поста на Мари е ОК. Ако поддържате ФБ и Инста страници, вероятно знаете, че постовете се насрочват предварително с дата и час. Пък и при нея става въпрос за работа.

Поста на Стефан е малоумен. Да отиваш при убития племенник на жена ти, да отиваш при почернено семейство, изгубило детето си... и да се тагнеш от летището....? Що за малоумник???

# 521
А сигурно ли е, че Стефан точно по този повод е пътувал?
Защото ако е така, наистина поста е идиотски, изглежда сякаш е тръгнал на забавна екскурзия, то не са сърчица, самолетчета, слуша си музика....

# 522
  • Viena
Но, защо е нужно да се коментира 82 621 пъти тази случка... се питам... Егати, поне малко замълчете... Кога.. Как.. Защо и тнт.

# 523
Поста на Мари е ОК. Ако поддържате ФБ и Инста страници, вероятно знаете, че постовете се насрочват предварително с дата и час. Пък и при нея става въпрос за работа.

Поста на Стефан е малоумен. Да отиваш при убития племенник на жена ти, да отиваш при почернено семейство, изгубило детето си... и да се тагнеш от летището....? Що за малоумник???
+100

# 524
Аз също съм била гимнастичка и ни избираха по фигура едно време.
Колкото и да е мила е като питка в главата и на фона на предишната й визия не ми е никак хубава.
Медалите изискват усилия, за всички е ясно, не разбирам защо обаче е нужно да се запуснеш, па и да се снимаш по телевизията. Но може да си се харесва наистина. Имам бабичка от блока със синя коса и молив до скулите и много си се кефи на визията.
Все пак сме в клюкарска тема и всеки може да си дрънка каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт