Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Денси честит ти Eclix , аз съм фен на Tiziana Terenzi  имам Casiopea оприличават го на Erba Pura,но не го познавам. Бутилките са уникални ,идва ми да разчистя тоалетката и да оставя само 2-3 като единия ще е този ...
Честити ти и други придобивки,аз съм си заплюла от Armani Prive - Bleu Turquosie и Rouge Malahit...
Честити придобивки на всички момичета..
Моята елха беше приютила JOY DIOR, Girl of Now , Gucci Bloom Nettare di Fiori и очаква  Girls can do anything и  Florence,така че ще стои поне до 10.01.

Кажете какво мислите за този,че ми стана интересен
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Killing-Me-Slowly-23337.html

# 181
Весели празници, парфюмни!
Имам един въпрос към тези, които са ходили в Тайланд - какви парфюми ползвахте там? Как им понасяше климата и изобщо как се държаха?

# 182
Тайланд не знам,но ако Малдиви и Малайзия са ти ориентир - т.нар . от мен летни .За мен такива са Jadore , Miu Miu , но си взех и Black Orhid , Datura Noir....

# 183
  • Бургас
Денс,честито скъпа,познавам само Armani Privé Rose d'Arabie Giorgio Armani и го харесвам много,другите също са ми любопитни.Ще опитам да се запозная със Secrets du Paradis Rouge Jul et Mad Paris,прочета ли L'Instant и наострям ушета.На мен ми подариха Scandal by night,но аз го очаквах понеже по думите на моите приятели бил правен за мен.Heart

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 14:43 от Bright Crystal

# 184
  • Toronto
Имате ли впечатления от Guerlain Aqua Alegoria, че са намалени в момента? Интересува ме трайността най-вече, иначе ароматите ми харесват.

# 185
  • София
Трайността не е от силните им страни на алегориите.

# 186
  • София
Не са трайни, но са много приятни и свежи аромати за топлите месеци.
Аз продължавам да разучавам Монахинята и Сирачето и съм приятно впечатлена (меко казано). И се ядосвам, че не е достатъчно студено за моят обожаван ... Сън. Затова пък разнасям Афганеца, който също ми е слабост.

# 187
А кои са Монахинята и Сирачето и защо не пишеш повече за тях? А кой е Сън?

Алегориите са изключигелно нетрайни, но хубави летни непретенциозни аромати.

Някой се интересуваше от цените на Гутал в Съркъл на двата парфюма. малкият е 218 лв, а 100 мл. са 223 мисля. Има и нов парфюм на Гутал, който мирише просто чисто.

# 188
  • София
Монахинята и Сирачето са на Серж Лютенс. Няколко пъти ги споменавах. Бяха ми поръчката към Дядо Коледа и дойдоха миналия петък. Първият е в пълен размер. Вторият е отливка. Подготвям се да им направя ревю, но до 7-ми ще пиша само от телефона и ми е трудно, че става бавно. А аз искам да пиша обстойно.
Сънят също го пиша през няколко поста всяка зима. Сладкият ориенталски сън на Монтал. Тъкмо се бях зарадвала в няколкото снежни дни на обилно поливане с въпросната ядрена бомба и последните дни категорично не са за него. Опитах на 23-ти да съм с него навън през деня и ми се гадеше.

# 189
  • от един красив град
Благодаря за новата тема! Пропуснах няколко, четях от тук- от там, но време за писане все не намирам.
На Рождество бях с Жадор, толкова години не съм го разбирала този парфюм и явно вече пораснах за него. Все още не съм решила, с кой аромат ще посрещна новата година,  може и да е със същият.
Реших за празниците да си подаря два парфюма, единия е Мон флорал, а другия все още го чакам да пристигне Армани Си пасион. 

# 190
  • Viena
Доста сте слушали, страхотни парфюми ви е донесъл Дядо Коледа.!

# 191
  • * Under the stars *
Здравейте , дами ! В чуденка съм кой парфюм да си взема - THIERRY MUGLER ALIEN https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-alien-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml/
или
LANCÔME LA VIE EST BELLE https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml/
И за двата чета хубави отзиви , а нямам възможност да отида и да ги пробвам на живо . Като трайност как са ? Универсални парфюми ли са или стават за по-студено само ?

# 192
  • Бургас
Не съветвам за слепи покупки на никой парфюм и двата парфюма имат много почитатели.Супер интензивни са и са за зимно време за мен.

# 193
Аз съм фен на THIERRY MUGLER ALIEN. По-траен парфюм от него съм нямала. Никога няма да ми омръзне.

# 194
Вземи си пробички, не може да няма.
Или си купи и двата. Но са масовки, да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт