Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честита Коледа❕
Здраве, благополучие и любов за всички Simple Smile

Влизам с питане за мнения за Farah Brecourt? Развитие, издръжливост? Канелата докрая ли остава?

Вчера се опитах да нося Bois Dore Van cleef, но уви, дълготрайността върху моята кожа е около час и после не се усеща НИЩО. Върху дрехи е добре...

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 16:06 от Дения

# 166
  • София
Farah e много траен, преди няколко дни го носих и го усещах над 9 часа, т.е. докато не легнах да спя, иначе вероятно и повече часове се усеща. Аз я усещам канелата до края, великолепен е.

# 167
Честита Коледа на всички, нека има много здраве и късмет в домовете ви! Simple Smile

Имам едно питане - голяма ли е разликата мужду Narciso Rodriguez for him EDT и EDP? Купих си тоалетната вода, която харесвам много и се чудя дали си заслужава покупка на другата версия.

# 168
Весела Коледа! Желая ви здраве, щастие и късмет!

Докрая се усеща канелата да. Много плътен и излъчващ парфюм. Отрова е, ако не е достатъчно студено.

# 169
  • София
Благодаря ви дами! Ще го пробвам и на кожа, на блотер много ми хареса.
А за Коледа един от парфюмните ми подаръци бе Maison Francis Kurkdjian - Feminin Pluriel. Направо ме е страх да го отворя и пробвам, чета ужасни ревюта.
Аз съм заклет фен на Baccarat Rouge 540 и Oud Satin mood, но този, признавам си, не го познавам като аромат.

# 170
  • Boston, MA
...
Весели празници и Бубка thank you Simple Smile
А кои ермесанси си взе?
...
Muguet Porcelaine i Osmanthe Yunnan.

Съжалявам за счупеното Амбр Наргиле.... Весели празници и на вас!

# 171
Честита Коледа!
В Circle има Goutal. Има Nuit et Confidences  и Tenue de Soirée. От двата парфюма Tenue de Soirée е моят. Вече го поръчах.

# 172
  • София
Какви са цените?

# 173
Здравейте и весели празници!
Надявам се, че пиша в точната тема. Наскоро се сдобих с LVEB, представен за оригинал. Всъщност бутилката изглежда много прилично и не оставя съмнения, но малко ме притеснява цветът на течността - бих го описала като светло розов. Във интернет на снимки виждам, че цветът е по-тъмен някак си. Може ли някой, който има парфюма, оригинал, да каже дали този цвят е нормален.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 15:22 от fentiss

# 174
Весели празници, момичета! Моля, понеже споменавате, коя е темата за размяна на парфюми? Благодаря!

# 175
Ето я темата за размяна:

http://old.bg-mamma.com/?topic=1042311;topicrefid=19

Аз само да споделя, че Life Colour се оказа приятна изненада. Ароматът ми харесва, а трайността е учудващо голяма за парфюм на Ейвън.

# 176
Какво ароматно намерихте под елхата на празниците, Парфюмни?

Аз получих изненадващо три парфюма и съм много щастлива. Първо при мен дойде напълно неочаквано Eclix Tiziana Terenzi. Един супер сложен, противоречив и труден аромат. Парфюм за празници и специално настроение. Ретро, пудрен и специален във всеки смисъл на думата. Уникално шише и капачка. Върху капачката на тази серия има 1 гр. чисто злато. Предполагам, че ще се хареса силно на повечето мацки пишещи в тази тема. Ако ви попаднве за проба, никога не го подминавайте, особено ако обичате ретро пудрени аромати с ирис, виолетки, бадеми и кожа светла и прекрасна.

След много години желание при мен дойде като подарък от Дядо Коледа и то в 250 мл. Armani Privé Rose d'Arabie Giorgio Armani. Ще сме заедно завинаги сигурна съм. Исках го, исках, не го купувах и дойде.... в буркан. Никога не съм имала такова количество парфюм, но този си заслужава и аз го обожавам.

Третият парфюм е Secrets du Paradis Rouge Jul et Mad Paris. Той беше напълно насляпо и се оказа голяма изненада. Много нероли с много мед и убийствена мощ на излъчване, и трайност. Уби от раз, с едно пръсване на ръка, Rose d'Arabie от другата и врата, което е чудо за мен, защото Армани е много силен ориенталски парфюм. Има допирни точки в меда с L'Instant de Guerlain Guerlain и е абсолютно задължителен за проби от Кристалчето. Много красива бутилка и сок има.

На всичките ще направя постепенно ревюта.

# 177
  • Бургас
Аз нищо не намерих под елхата...ми нямам елха Laughingиначе Densi изкушаваща си с тези унисекс аромати,добре че цените им ме спират.Приятно посрещане на Новата година на всички!!!:gift_heart: Heartbeat Sparkling Heart Kiss

# 178
Densi честити ти нови придобивки!  Първите два не познавам, но Secrets du paradis rouge е много женствен, меден, сладък аромат с дъх на портокалови цветчета. Не съм била в Маракеш, но когато го помириша точно си представям  меден месец, каквато е в крайна сметка е била и идеята за него.Чуден е и много сполука да ти носи!
Аз под елхата очаквано намерих  Xerjoff Bouquet Ideale:yum:
Весели празници на всички!

# 179
И на теб честит! Heart Eyes Това ми е един от любимите коледни, а и въобще парфюми. Скъсах го от носене тази зима. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт