Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За "Joy" на Jean Patou ли коментирате, че е хубав? Или за Dior-ския  "Joy" ?

Joy by Dior

# 151
Здравейте, можете ли да ме информирате за цените на Kilian или по-специално на Back to Black (traveller set-a или 50мл рефил) в Салон Олфактив. Благодаря. Simple Smile

# 152
Момичета,  каква е трайността и шлейфа на Chloe  EDP   през зимния сезон?
Наскоро го взех на сляпо, много го харесвам, но при мен като, че ли не е толкова шлейфов, какъвто го описвате.

# 153
Здравейте,
Моля за мнение за този парфюм: https://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Bronze-Goddess- … t-2017-43640.html.
Имам Bronze Goddess Eau de Parfum вече повече от година и го обожавам. Любопитно ми е до колко бих харесала и другия... Ако някой има впечатления, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 154
Добро утро и честита Коледа на всички!

# 155
Joy by Dior не бих дала толкова пари за такова творение, но това си е лично мой вкус. Като се замисля май не съм харесала досега Dior, необяснима ми е такава висока цена.

# 156
Като споменахте Диор, какво ви е мнението за CHRISTIAN DIOR DIOR HOMME INTENSE 2011? Чудя се да го поръчам ли за ММ. Той досеа само Фаренхайт е ползвал на марката и беше доволен. Rolling Eyes

# 157
  • София
Joy by Dior не бих дала толкова пари за такова творение, но това си е лично мой вкус. Като се замисля май не съм харесала досега Dior, необяснима ми е такава висока цена.

Ние, щото имаме излишни, затова купуваме каквото ни падне - например парфюми на Диор!

Весела Коледа на всички! С пожелания за желани коледни подаръци и много нови парфюмни увлечения! 🎅🏼🎄🛍🎁

# 158
  • Sofia
Честита Коледа, парфюмни!

Аз снощи се натрових с  Tonka Imperiale,  удуши ме, толкова силен ми дойде . Чак се замислих дали да не  го пусна в размените.

# 159
Весела Коледа,момичета и момчета!Живи и здрави и парфюмно развълнувани и удовлетворени!
Аз днес получих
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Nettare-Di-Fiori-50572.html
от ЛМ
Преди това за рожд. ден си подарих няколко радости..Едната беше LVEB изобщо не ми е зъбовадец,абсолютно зимна коледна красота..Сега си го дуща с кеф..Също и  Joy на DIOR ми доставя подобно удоволствие,но не по същия начин , явно обича хладното време..мммм
Поръчах от Парфимо и на сутринта пуснали намаление ,прецаках се ..

# 160
  • Бургас
А,дано сме задоволени във всичко,Весела Коледа и от мен.Мимозке,много е хубавко това Гучи ммм,честит.Аз вчера бях с Мон Флорал,а сега съм и аз с Ла Ви Е Бел,една зимна приказка е този парфюм.Heartpulse

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 23:05 от Bright Crystal

# 161
Благодаря ,Кристал!Аз почнах с Мон Флорал,минах през Джой, а днес до елхата Гучи и после за кеф ЛВЕБ..
Подарих си и Blossom Love, предишни любимци като Адикт и CM Intense... Сега се чудя кой ми е най новогодишен?!
Абсолютно съгласна съм за ЛВЕБ..Твоите любимци на 80 % се покриват с моите..

# 162
  • София
Честито Рождество! Желая на всички вълнуващи парфюмни и житейски приключения!
Само вметвам, че Монахинята е интригуваща, а Сирачето е впечатляващо. Ще пиша по-натам. След по-сериозно запознанство.

# 163
Здравейте, дами Heart Моля за малко помощ. Много трудно си избирам парфюми и като отида в магазин нищо не мога да си харесам. Обожавам на Calvin Klein Euphoria, също така харесват ми и Good girl и Lady milion. Какво ще ми препоръчате да погледна.Heart

# 164
  • Sofia
Общото между  харесваните от теб аромати е пачули- ванилия акорд + мускус или дървесни тонове.
Пробвай Armani si,  si intense,  YSL Black opium, Lancome la Nuit tresor , Gucci  guilty. Евентуално и Mon Guerlain и Flowerbomb .

Общи условия

Активация на акаунт