Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 861
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Нон Герлен го намразих по време на първите месеци от бременността ми. От него директно повръщах, а всички се пръскаха с него. Относно темата мисля в празничната нощ да съм с Velvet orchid, Tom Ford.

# 136
 Може ли мнение за BEYONCE HEAT EAU DE PARFUM -твърде сладникав  и ориенталски ли е ?

# 137
Пробвах Chanel 1932 edt и сега се чудя как бих могла да се сдобия с него - вероятно се предлага само в бутиците? Онлайн мога ли да поръчам? И в какви разфасовки се предлага?

Би ли казала с какви впечатления те остави парфюмът??

# 138
Здравейте парфюмни момичета! Според вас от къде по-надеждно мога да поръчам ЛВЕБ ЕДП? Сега в Нотино е доста изгоден, или Парфимо?!?
На въпроса за празничните аромати, аз залагам на Скандал и Мон, като виждам че доста от вас залагат на Мон Герлен!!! Пристрастяване е явно!😍

# 139
  • Бургас
Пристрастяване към Мон и то голямо,държи ме от как е излязъл,че сега и към Флорал.И от Парфимо и от Нотино не мисля,че ще имаш проблеми,весело изкарване на празниците на всички в темата.Green Heart

# 140
Момичета в парфюмно-празнична еуфория съм...И не мога да се спра...
Вчера ми пристигна JOY ,страхотен е.Не знам защо първоначално не ми хареса,може би защото го пробвах в горещо време.Както и да е ,елегантен,красив , ненатрапчиво изискан..Под елхата ме чака Gucci Bloom Nectare di fiori.В шкафа има още няколко любимци ,а вчера подуших
https://www.fragrantica.com/perfume/Zadig-Voltaire/Girls-Can-Do- … ything-51198.html
и Just Rock, първия много ми хареса, втория също,затвърдих си харесването за зимата на Флоренция на Кавали и Gemma di Paradiso, Olympea Intense  го обмислям..Но GCDA го поръчвам ..

Изненадвам се,че в Нотино все още има нещо изгодно ,на някои парфюми цените са по-нагоре и от Бюти зоун..

# 141
Много се радвам как все повече хора оценяват Joy.
Аз си го обичам и ползвам много, както в началото. Heart Eyes

# 142
В Sephora има 25% намаление на Tom Ford, Estee Lauder и Клиник. И така излизат по-изгодно от Notino.

# 143
  • Бургас
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/LUI-45660.html  някой срещал ли го е ....странно ,че ми излиза само в менташки сайтове....интересно защо не се предлага

# 144
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/LUI-45660.html  някой срещал ли го е ....странно ,че ми излиза само в менташки сайтове....интересно защо не се предлага
Тествал ли си го? С тези карамфили на подправка и цвете има заявки за много ретро аромат? Simple Smile

# 145
  • София
При последните ми набези в Дъглас и Сефора и аз всеки път пръскам на кожа Joy и съм очарована от начина, по който се развива сега в студеното време. Много добре стои и има онези специални нотки, които го правят много мой. И аз не го оцених при първите проби, когато излезе. Изглеждаше ми скучен и твърде слаб, а сега се превърна в мания. Ще се купува. Съжалявам, че не си го поръчах на дядо Коледа 😏!

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 21:24 от DonaFlor

# 146
  • София
И на мен ми харесва Joy, лесен е за харесване.

# 147
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За "Joy" на Jean Patou ли коментирате, че е хубав? Или за Dior-ския  "Joy" ?

# 148
  • The Evergreen State
Привет и от мен в празничната тема Flowers Bouquet
Не съм си пожелавала парфюм за празниците, ще пръскам от наличните, може би ще бъде или Dior Joy или LVEB L'Eclat.

Весели празници на всички!

# 149
Fragrantica не успя да ме ориентира, та затова ви питам тук, вас!

Бихте ли ми препоръчали парфюм, подобeн на Imperatrice na Dolce and Gabanna?

Общи условия

Активация на акаунт