Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 738
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Относно Tenue de soiree, смятате ли, че е подходящ за всекидневна целогодишна употреба? Аз нещо не мога да преценя за летния сезон, например. В темата има много запознати с аромата и ще се радвам да прочета мнения 🙂

# 121
Обещах да споделя на какво се спрях - Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche (стресна ме и го взех, вече е под елхата ). Следващия - Christian Dior Sauvage. Благодаря за препоръки!

Тествах Giorgio Armani Because It’s You. Имам няколко часа да реша, дали го искам ))).

# 122
Относно Tenue de soiree, смятате ли, че е подходящ за всекидневна целогодишна употреба? Аз нещо не мога да преценя за летния сезон, например. В темата има много запознати с аромата и ще се радвам да прочета мнения 🙂
Абсурд. В топло няма как, нито в много студено.
За мен не е всекидневен парфюм въобще, защото дразни околните.

# 123
  • Boston, MA
Здравейте и от мен! За Коледа мисля да се изкъпя с черна орхидея олио, да се обмажа с черна орхидея олио и ако има живи около мен и да се напръскам с черна орхидея тук-там. Иначе традиционно празнично ми е с елексир де мервей. За Нова Година някой винтидж по вдъхновение ще карам.

Купих си два Ермесанса полупълни, и продавачката ми изпрати и крем за тяло Туили. Оермесила съм се и тъна в разкош Simple Smile

# 124
Здравейте момичета! Дайте мнения кое кога как да нося. Последните ми парфюми от 1 месец са: туили хермес, гучи нетаре ди фиоре, шанел коко ноар, нарсизо поудре, пойзън гърл, клое лов стори, дъ онли уан. Помогнете... кои са подходящи за зима, кои за лято и т.н. Накупих бая парфюми, ще имам до догодина. Приключвам за сега. Просто не удържах на 50% отстъпка.Благодаря!

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 00:23 от silvia.si

# 125
  • Пловдив
От посочените през зимата нося шанел коко ноар, нарсизо поудре и пойзън гърл, а през пролетта и лятото Love story.

# 126
  • София
Абсурд. В топло няма как, нито в много студено.
За мен не е всекидневен парфюм въобще, защото дразни околните.
Аз точно обратното въздействие забелязвам над околните. Иначе не бих го носила само в лют студ и в голяма жега. Но бих го пръскала в не много топли летни вечери с лек ветрец. Според мен пролет и есен са му идеални, и дъжд, най-вече дъжд. Чуден е на влага.

# 127
Денси, благодаря за темата!
Бубка, благодаря за идеята!
Благородно ти завиждам за ермесансите - аз взех със себе си Amber narguille - пауч, шише - всичко- за мечтаната Коледа в Ню Йорк - за да намеря при пристигането капки на дъното на шишето, мокър пауч ( ароматизатор за чекмедже на нощното шкафче в хотела) и ... чуденка какво от другите 3 да нося в празничната вечер....
Вече не се чудя - орхидеята ще е - иначе обгазявам декемврийския Манхатън ( малко дъжд, малко вятър, но общо взето хубаво време) с еуфорията на КК ЕДП и Feminite Du bois Serge Lutens.
Иначе влязох на парфюмния етаж на Saks Fifth Avenue и ми се доплака - толкова много парфюми за тестване, а аз - с моя любим мъж, който не обича мотане по магазини....и само един Bond #9 - даже не запомних кой успях да пръсна на блотер...

Весели празници и Бубка thank you Simple Smile
А кои ермесанси си взе?
Здравейте и от мен! За Коледа мисля да се изкъпя с черна орхидея олио, да се обмажа с черна орхидея олио и ако има живи около мен и да се напръскам с черна орхидея тук-там. Иначе традиционно празнично ми е с елексир де мервей. За Нова Година някой винтидж по вдъхновение ще карам.

Купих си два Ермесанса полупълни, и продавачката ми изпрати и крем за тяло Туили. Оермесила съм се и тъна в разкош Simple Smile

# 128
  • Габрово
densi,
на теб харесвали ти
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Pomegranate-Noir-5581.html
и въобще от Jo-Malone ,кои са ти любимите ?

# 129
Ако още се търси аромат на цветарски магазин рано напролет, Annick Goutal L’ile au The мисля е доста подходящ. За него познатите и непознати твърдят, че “мириша на цветята” и изобщо асоциацията им е точно с магазините (имам и от тях, но аз самата съм твърде свикнала с миризмите им и не мога да определя цялостния аромат).

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 19:58 от GatoNegro

# 130
Момичета, някоя от вас може ли да ми помогне и насочи откъде да си купя следните два парфюма, спрени от производство:

Jouet Clochard perfume
Calvin Klein Purple Orchid

Много много ги искам, прерових всички бг сайтове, но не намерих нищичко. Освен Амазон, знаете ли други места, на които мога да ги намеря? Heart

# 131
Здравейте! Преди около месец поисках да ми препоръчате парфюм за рождения ден на майка ми и везните наклониха към Mon Guerlain. Днес беше празникът й, уж го хареса, но май нямаше ефектът уау. Знам си аз, че харесва супер сладки и интензивни аромати, а този май не е такъв, по-нежен и лек е. Нищо, следващия път може да пробвам с La Vie Est Belle. Simple Smile Интересното е, че опаковката ми се стори отваряна, но кодът отвътре не беше премахнат, иначе проверих бач кода и си излезе редовен.

# 132
Simple Smile То не е до възраст. До натура е. Характер, темперамент. Ако бяхте дали малко повече инфо за характера ѝ, може би щяхте да получите повече препоръки.
Мон-овете на Герлен са за мен леко отнесени и романтични. По-скоро ги предпочитат жени с по-пасивна и нежна натура. Ако майка ви е страстна, огнена, действена жена по-скоро биха ѝ импонирали по-категорични парфюми.

# 133
Здравейте! Преди около месец поисках да ми препоръчате парфюм за рождения ден на майка ми и везните наклониха към Mon Guerlain. Днес беше празникът й, уж го хареса, но май нямаше ефектът уау. Знам си аз, че харесва супер сладки и интензивни аромати, а този май не е такъв, по-нежен и лек е. Нищо, следващия път може да пробвам с La Vie Est Belle. Simple Smile Интересното е, че опаковката ми се стори отваряна, но кодът отвътре не беше премахнат, иначе проверих бач кода и си излезе редовен.

Подарил сте на майка си тестер, или получихте оригинален продукт без целофан върху кутията? Rolling Eyes
Ако целофанчето е непокътнато, как точно ви се стори кутията отваряна?
Май е време за нова тема, Inch Nose, Perfume Detective Laughing

# 134
Не ме разбирайте погрешно, не обвинявам никой, че ме е подвел, просто имаше интерес да пиша дали е харесан парфюмът. Все пак мисля, че ще се ползва, а за друг повод ще купя нещо по-интензивно и сладко.

Smartie, не се правя на детектив - купих продукт с целофан, който в долната си част очевидно беше залепван повторно, както по принцип повечето парфюми на Герлен, на които изрязват уникалния код от вътрешната страна на опаковката. В случая този код не беше премахнат. Пак повтарям, че нямам съмнение в оригиналността на парфюма.

Весели празници на всички! Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 23:43 от Valeri Cirilov

Общи условия

Активация на акаунт