Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 737
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Не познавам добре творчеството на герлен, някак все съм минавала покрай техните парфюми.
Чудя се лимитката на  nuit est tresor дали си заслужава, ето тази
https://www.fragrantica.com/news/Lancome-La-Nuit-Tresor-L-Eau-de … -2018--11668.html
Трябва да реша до час два.

# 106
  • Бургас
Искаш да кажеш Ланком:stuck_out_tongue_closed_eyes:това е лимитирано издание на La nuit tresor и поне за мен си струва отвсякъде.Бутилчето му е неустоимо.Green Heart

# 107
Не познавам добре творчеството на герлен, някак все съм минавала покрай техните парфюми.
Чудя се лимитката на  nuit est tresor дали си заслужава, ето тази
https://www.fragrantica.com/news/Lancome-La-Nuit-Tresor-L-Eau-de … -2018--11668.html
Трябва да реша до час два.

Струва си, само ако харесваш парфюма. Аз не го понасям и не бих го взела.

# 108
Да Ланком, къде ми е бил акъла.  Досега не съм харесала нищо чак толкова на Ланком, че да си го купя, а и дори да ми е харесвало, когато отвсякъде се носят техни аромати ми се губи желанието.  Но пък си падам по лимитки, които обикновено или са уау или разочарование.
Приятелка е взела 2 за подаръци, размислила е за единия и трябва да и кажа сега дали аз го искам или на друг да го предложи.

# 109
  • на последния етаж
Пробвах Chanel 1932 edt и сега се чудя как бих могла да се сдобия с него - вероятно се предлага само в бутиците? Онлайн мога ли да поръчам? И в какви разфасовки се предлага?

# 110
Пробвах Chanel 1932 edt и сега се чудя как бих могла да се сдобия с него - вероятно се предлага само в бутиците? Онлайн мога ли да поръчам? И в какви разфасовки се предлага?
В бутиците да. ЕДТ вече не се предлага, смениха ги с ЕДП и поскъпнаха сериозно.
https://www.chanel.com/us/fragrance/p/122330/les-exclusifs-de-chanel-1932/

# 111
  • София
Лимитката на Ланком е старият парфюм от 2015 г. в празнична опаковка. Аз лично не го харесвам. Не харесвам марката, като цяло. Не бих си дала парите за една бутилка, колкото и интересна да е тя.

# 112
Благодаря момичета, от това побутване имах нужда, за да откажа.

# 113
  • Велико Търново
Довечера съм на служебно парти и май ще заложа на Нощния скандал Wink
В обедната почивка минах през една парфюмерия и тествах Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything, има нещо, което ме грабна в този парфюм, щом още се душа...Моля, имащите го да кажат някоя добра дума за него Simple Smile

# 114
Довечера съм на служебно парти и май ще заложа на Нощния скандал Wink
В обедната почивка минах през една парфюмерия и тествах Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything, има нещо, което ме грабна в този парфюм, щом още се душа...Моля, имащите го да кажат някоя добра дума за него Simple Smile
Казвам. Много е закачлив. И секси. Младежка работа.

# 115
  • Велико Търново
Благодаря ти много, Денси Kissing Face Ще го тествам още няколко пъти и ако все така ми е интересен, ще посъбудя заспалия си младежки дух като го придобия Wink

# 116
  • Бургас/Пз
Бисквитка, това е новата ми любов. Обожавам го. Младежки, младежки, колко да е младежки, на моите 40 ми е перфектен  Heart Eyes Heart Eyes

# 117
На мен също мнооого ми допада-с първото тестване го харесах....

# 118
  • Toronto
Купих на моето 19-годишно момиченце, което не обича много да се изтъква, а е по-скоро кротко, мъдро, весело и красиво (каква комбинация Laughing) и на всичкото отгоре има аносмия и не може да помирише нищо, та разчита на мен за ароматите, извинете за лиричното отклонение. Та й купих Dolce Garden. Всички твърдят, че мирише на цветя, на мен ми мирише на ванилия и туйто. Дано да го харесам на нея. И гаджето й да го хареса де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
  • София
Коледно ще бъда с нещо сладко, вероятно viva la juicy.
Дами, знам че не е сезона, но много искам парфюм с аромат на магазин за цветя. Като по-скоро свежото зелено, е това което си представям.

Fendi Furiosa  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes заслужава сериозна проба. Много красив аромат, пренебрегван незаслужено според мен. Има дискретна, зелена нишка, без да е хладен или сух, което не бих понесла в парфюм. И да си призная- аз не нося цветни аромати с много малко изключения. Това все пак дава някаква насока за вкуса ми.
https://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Furiosa-25838.html

Тази вечер се прибрах, и се напръсках сериозно точно с Viva La Juicy Gold Couture. Беше ми домъчняло.
През деня с бях с голямата ми любов Dior Homme Intense, който ми се струва, се губи в студа. Прибирам го за пролетта, и ще наблегна на братовчед му Valentino Uomo Intense, който по това време на годината се представя блестящо. Чак си купих нова бутилка за под елхата. Heart Eyes
Доста са различни, особено в драйдауна, но ги обичам почти еднакво. Може би Диор-а повече. Нещо в самия финал ми напомня на Cuir Beluga), от който започна да ми става лошо (не само заради цената). Съзерцавах грамадната 150мл бутилка на DHI с премрежен поглед, но не я отстрелях. Напролет ще и дойде реда.

Ах, Ковачева, твоите парфюмни страсти са винаги изпепеляващи! Честито! Hug bouquet

Благодаря за предложението. Ще го тествам това Fendi.  До сега не съм си взимала техен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт