Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 750
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Направо ми идва да те разцелувам... Толкова много исках нещо красиво ванилено, така силно си го пожелах!!! Като се полея ще докладвам!!!
А, ти ванилии да искаш, аз да ти предложа, ваниломан луд. Hug
Веднага ти казвам, че има и прилика с Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, който е без пари по сайтовете. Всичките са пияни ванилии.

# 91
  • Пловдив
Ооо... ето и следващия набелязан... В мол-а в Пловдив мисля, че го мернах! Ще ходя за тест 100% ! Благодаря!

# 92
Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels- щях да го поръчвам ,но ми казаха ,че бил много нетраен ?!?!
 Mon Guerlain=Mon Amour Wink Heart .....много радва

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 15:44 от macadamia

# 93
Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels- щях да го поръчвам ,но ми казаха ,че бил много нетраен ?!?!
Кой ти каза такова нещо?
При мен си е траен.

# 94
  • Бургас
Траен беше при мен от проби,но на мен този парфюм не ми харесва.Не бързай с поръчките,първо го пробвай е моя съвет.Хах,още една зарибена по Мон Герлен,Макадамиа радвам се,пробвай сега и Мон Флорал,вече зарибих доста хора и по него.Satisfied

# 95
Аз пък ще ти кажа да си купиш и Едт версията, щом толкова много ти пасват. Днес съм с нея, лекота и изящество е.

# 96
Почти всички парфюми от Ексраординари колекцията на Ван Клиф ми харесват,но не съм ги разносвала и по специално цитирания ....,но щом казвате ,че е траен и е почти без пари в момента-замислям се....
Има ли общо между едп и едт ,и между Мон и Флорал-в смисъл заслужава ли си да ги притежаваш и трите?

# 97
  • Бургас
Да,да,да,да и пак да и от мен и за едт версията,на мен тя ми е подарък имам ги всички вече и очаквам и следващи фланкъри с нетърпение.Флорал при мен съм писала е коренно различен от едп и едт,затова го и купих.Едп и едт си приличат при мен/във върха е по-голямата разлика за мен/,трябва да тестваш на твоята кожа как ще се представят.Едт е по-обран от към сладост,Флорал на кожата ми е с уникална трайност 10+ часа и нагоре,невероятен е!

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 16:13 от Bright Crystal

# 98
Едва ме нави и за Флорал версията....хахаха

# 99
  • София
Коледно ще бъда с нещо сладко, вероятно viva la juicy.
Дами, знам че не е сезона, но много искам парфюм с аромат на магазин за цветя. Като по-скоро свежото зелено, е това което си представям.

# 100
  • Germany
Лунно момиче, аз пак ще си позволя да те посъветвам да се порадваш на спокойствие на Tenue de Soiree, и да не бързаш толкова с откриването на Nuit Et Confidences. За мен са много различни парфюми, и може да не е това, което очакваш. От Tenue de Soiree като на шега стигнах до трета бутилка за една година, а това не ми се беше случвало с години, още повече при моите наличности.

Има ли общо между едп и едт ,и между Мон и Флорал-в смисъл заслужава ли си да ги притежаваш и трите?

macadamia, за мен всички Мон Герлен са много близки, особено Мон Герлен ЕДП и Мон Герлен Флорал, и двата имат доста сходно ДНК. ЕДТ ми е най-неприятната от всички версия, и е лишена от сладостта на ЕДП, а мисля, че ти харесваш точно сладост в парфюм.  При положение, че сега си открила ЕДП, аз не виждам никакъв смисъл да си купуваш почти същия парфюм. Наслади се и поноси ЕДП, тествай останалите на спокойствие и тогава реши. Почти сигурна съм, че няма да ги купиш.

Ако имаш възможност, пробвай и I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess By Kilian Мисля, че ще ти хареса много. Мисля, че ще допадне и на Ralitsa_ Идеална доза сладост, смолист бензоин и ванилия, карамелизирани парченца джинджифил, с много фин жасмин, портокалов цвят и дъх на ябълки. Голяма радост ми носи този парфюм. Носим е във всеки момент, по всякакъв повод. Много сладурски, леко психо, обаче си има индивидуалност. На мен ми звучи така
Скрит текст:

Дами, знам че не е сезона, но много искам парфюм с аромат на магазин за цветя. Като по-скоро свежото зелено, е това което си представям.

La Tulipe Byredo на мен ми мирише точно на цветарски магазин през март, когато продават пролетни цветя, лалета и фрезии, и на прани розови бебешки дрешки.

Този е трудно откриваем за проба, но мирише точно на специфичния аромат на цветарски магазин Aire Evasion Loewe. Кристално чист, нежно зелен, с деликатна цветна красота и невинност. Прекрасно стои в студ, и е изненадващо траен, за толкова фин аромат.

Miu Miu Fleur D'Argent Miu Miu много красив за мен флорал,  нежен, с неразгадаема за мен, но много красива цветна селекция, с добре усещащи се дръжки и листа на цветята, пулверизирани обилно с капчици роса. Флаконът е много мадамски.

Total White Parle Moi de Parfum е по-далеч от изискването, но пък е прекрасен люляков парфюм, и не мога да не го предложа и него. За мен е един от най-красивите цветни аромати, които съм помирисвала. Мирише на майски ден в бутилка, на природа, на слънце, пеперуди и щастие. Супер реалистичен люляк, свеж, сочен, със зеленина, много красиво заобиколен от нежни бели цветя и розов мускус и пудра. Дори аз, която не харесвам цветни парфюми, бих си купила този.  Приликата с En Passant Frederic Malle хич не е случайна, много са сходни, но този е една идея по-слънчев, не толкова окъпан от дъжда, и малко по-сладко пудрен.

# 101
  • Бургас
Едва ме нави и за Флорал версията....хахаха
Не отписвай Флорала,може да се окажеш от хората при които няма общо с едп като мен.Ето ти мнението и описанието и на Йоан надявам се няма да има нищо против:heart: винаги е добре да има повече мнения,може да ти е от полза-http://www.bg-mamma.com/?topic=1005517.645

# 102
Здравейте и от мен в една от любимите ми теми Flowers Hibiscus
С удоволствие Ви чета и от време на време си открадвам по някоя идея Kissing Face
 Търся си новия любимец-убиец и бих искала да ми дадете някакви насоки, за което ще бъда много благодарна 🌹🌹🌹
Харесвам Черната  и Кадифената орхидея, но са ми омръзнали. Също така Alien и чистата отрова на Диор, но и те не са ми интересни в момента...
Сдобих се на сляпо с Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture, след като изгледах няколко клипчета и изобщо не ми е интересен (оприличавам го на Rasasi - Royale)😕
Предварително благодаря Flowers Rose

# 103
Коледно ще бъда с нещо сладко, вероятно viva la juicy.

Fendi Furiosa  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes заслужава сериозна проба. Много красив аромат, пренебрегван незаслужено според мен. Има дискретна, зелена нишка, без да е хладен или сух, което не бих понесла в парфюм. И да си призная- аз не нося цветни аромати с много малко изключения. Това все пак дава някаква насока за вкуса ми.
https://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Furiosa-25838.html

Тази вечер се прибрах, и се напръсках сериозно точно с Viva La Juicy Gold Couture. Беше ми домъчняло.
През деня с бях с голямата ми любов Dior Homme Intense, който ми се струва, се губи в студа. Прибирам го за пролетта, и ще наблегна на братовчед му Valentino Uomo Intense, който по това време на годината се представя блестящо. Чак си купих нова бутилка за под елхата. Heart Eyes
Доста са различни, особено в драйдауна, но ги обичам почти еднакво. Може би Диор-а повече. Нещо в самия финал ми напомня на Cuir Beluga), от който започна да ми става лошо (не само заради цената). Съзерцавах грамадната 150мл бутилка на DHI с премрежен поглед, но не я отстрелях. Напролет ще и дойде реда.

Ах, Ковачева, твоите парфюмни страсти са винаги изпепеляващи! Честито! Hug bouquet

# 104
Kovatcheva, чета ревютата ти по три пъти и няма как да пропусна.  Аз ще се направя на умряла лисица за Принцесата на By Kilian, защото съм потънала в разкош с Nea. Вярно е, че харесвам сладкиши с бензоин, а и нямам парфюм с Маршмелоу. Гледах видеото, мацката е като Лейди Гага, да не би и парфюмът да не е уникален Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт