Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 704
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Намерих английска версия на сайта им. Изглежда са арабски парфюми. Със средни цени между 50 и 100 евро за 50-тка. Сайтът е много постен. Не съм ги срещала досега.

# 436
  • София
Ох, знаех си за Ti Amo Roja! Чудо е това. Heart Eyes
Радвам се за парфюмните ти преживявания.
Колко време престоя в бутика?
На какво ти мирише Фламенко?

Утре пак съм там, някъде към половин час Grinning
Мирише ми на малини по наситен, божествен, красив начин... Аз не обичам горски плодове в парфюми и винаги съм си мислела, че не пасват на кожата ми. С Flamenco не е така. Наистина създава много празнично усещане. И някак...как да се изразя... Игриво?
Купих си все пак Tenue de soiree (от магазина на Раковска, където имаше 100-ца)и получих куп мостри на Килиан, като преди малко не се сдържах и пръснах Back to black - много ми е прелъстителен, много мой. Досега познавах само бялата серия, която никак не припознавам. Този месец имам рожден ден и са ми позволени прегрешения.
Купих и за подарък един Скандал (класическия) - Noir на мен лично много повече ми харесва, особено вече успокоил се върху кожата, след около два часа. Има си я типичната сладост на мейнстрийм парфюмите, но в това студено време е много хубава Simple Smile

# 437
Кой Ноар имаш предвид, или Нощния скандал? Той е по-хубав, от Скандал ЕДП определено.
Много е хубав Фламенко, прекрасен е. точно игрив, забавен, весел, празничен. Аз затова се изненадах страшно, че на някой може да му мирише на възрастна жена. Представям си тази твоя приятелка ако помирише старите Герлени?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Back to black е също разкош, той си е яко секси парфюм.
Candy girl, ако не го познаваш баш като за теб е.

С Килиън ще се видиш в чудо сега, повечето му са  Twisted Evil Heart Eyes Twisted Evil Heart Eyes Twisted Evil
Пробвай меденият Gold Knight By Kilian, нищо че е мъжки.
И Black Phantom. Най-доброто тирамису в парфюм.
И Love by Kilian. Тази карамелена ванилия плътна като сос е най-секси парфюмът, върху моя мъж, нищо че основно дами го носят.
И Beyond Love By Kilian знам че, много обичаш кокос.

# 438
Densii, аххх каквааа сии 😘🐰😘 ще го тествам задължителноо.
 А Rose d’arabie дали ще ми пасне , тествала съм го на летище  и нямам ясен спомен?

# 439
  • София
Кой Ноар имаш предвид, или Нощния скандал? Той е по-хубав, от Скандал ЕДП определено.
Много е хубав Фламенко, прекрасен е. точно игрив, забавен, весел, празничен. Аз затова се изненадах страшно, че на някой може да му мирише на възрастна жена. Представям си тази твоя приятелка ако помирише старите Герлени?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Back to black е също разкош, той си е яко секси парфюм.
Candy girl, ако не го познаваш баш като за теб е.

С Килиън ще се видиш в чудо сега, повечето му са  Twisted Evil Heart Eyes Twisted Evil Heart Eyes Twisted Evil
Пробвай меденият Gold Knight By Kilian, нищо че е мъжки.
И Black Phantom. Най-доброто тирамису в парфюм.
И Love by Kilian. Тази карамелена ванилия плътна като сос е най-секси парфюмът, върху моя мъж, нищо че основно дами го носят.
И Beyond Love By Kilian знам че, много обичаш кокос.

Опс, объркала съм, Scandal by night имах предвид. Kilian  Back to black вероятно ще го купя, но ще го понося тези дни все пак Simple Smile

# 440
Дения, честито за Tenue de Soirée. Това е Авентуса в парфюмите за жени. Уникално красив, достоен за богини.
Аз го асоциирам с Гал Гадот, която изигра Жената чудо. Днес пристигна и моят, не съм на себе си от радост. Изпратили са ми и мостри на Oyedo и Philosykos на Diptyque, и Byredo Pulp, не съм стигнала до тях.
Tenue de Soirée ми мирише и на Ковачева Heart

# 441
И на мен винаги ще ми мирише на нея. Heart Eyes

Densii, аххх каквааа сии 😘🐰😘 ще го тествам задължителноо.
 А Rose d’arabie дали ще ми пасне , тествала съм го на летище  и нямам ясен спомен?
Hug Мда, смятам че ще е твой и той.  Hug

# 442
В София никъде не го продават,нали ?😘😘😘

# 443
В София никъде не го продават,нали ?😘😘😘
Не. Може би по квартални, но не знам дали е истински и дали ще ти дадат да пробваш. Иначе Армани Приве имаше на Красно село.

# 444
Много ти благодаря , аз търся първо  Alien absolu ,но го нямя в сефора .😔

# 445
  • София
Момичета, а днес с едната дама в парфюмерията си говорих и според нея Tonka imperiale приличала на Lolita Lempicka класическата ябълка? Някой има ли подобни наблюдения? Аз не харесвам парфюмите на Lolita Lempicka. Поне не и тези, които съм пробвала...

# 446
Не, въобще. Нищо общо нямат. Не понасям Лолити аз, освен Л.

# 447
  • Бургас
Абсурд,и според моя нос нямат общо,не ми допада нищо на Лемпика.След душ сега съм с Амуаж Ubar,утре мисля да го поразходя и в студа.

# 448
  • София
Аз пък обожавам Лолити, но да повторя, че нямат нищо общо.

# 449
  • София
Успокоих се.
А днес пробвах и Molinard Secret sucre, но не успях да придобия особени впечатления, освен, че е приятен, сладък и леко пудрен след това.

Общи условия

Активация на акаунт